alkatraz95
Zainteresovan član
- Poruka
- 269
ako ocekujes takve rezultate,bolje ne gubi vreme
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A šta ako sledeće godine bude manja konkurencija?
Nikad se ne zna...
Doco,ti onda još sada počni da vežbaš za prijemni...Uvek ima nade.

vrlo moguce...ja mislim bas suprotno...mislim da ce mnogo manje djaka da se prijavi

da ali da se racuna 5 razred ako da onda imam 61.6 ako ne 50 paDoco,ne možeš da imaš 62,maximalno je 60!
Max i Nix,ko li vas sastavi,hehehe?Nemojte plašiti dečka,svako ima pravo da pokuša,pa zar nije ovo ŠKOLA ZA JUNAKE?!Ne sekiraj se Doco,samo se pripremaj,pa i ako ne prođeš dobro će ti doći na OBIČNOM prijemnom.Ipak ovaj naš nije OBIČAN!
Meni je drago što sam prošao,normalno,ali mi je još draže što ću imati dobru ekipu u VoGi-ju.
Ortaci,vidimo se u subotu,rekli su da možemo i mi da dođemo da se upoznamo malkice!!!

da ali da se racuna 5 razred ako da onda imam 61.6 ako ne 50 pa![]()
Doco,računaj proseke 5.,6.,7.,i polugodište 8-og,+ocene iz matematike i srpskog od 5-og do polugodišta 8-og i to ti je to,VALJDA,ako sam ja dobro razumeo!Unapred ti se izvinjavam ako nisam u pravu,ni mi što smo primljeni ne poznajemo tu oblast!!!
Ti kad predajes prepisku ocena dajes 5.6.7. i polugodiste 8 ali 5 se na kraju najverovatnije ne racuna ali ne znam zasto se onda daju ocene iz 5.to ni meni nije jasno
Ajde ti nama napiši kako si prolazio u 5. na kraju, u 6. na kraju, i kako ćeš sad proći.

izvinite,2 2.mesta na opstinskim,i 3.na okruznom
))