Black John
Zainteresovan član
- Poruka
- 420
Enlightening.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

aco jedan moj drug iz Indjije je upisao vazduhoplovnu.......
VoGi-VoGi-VoGi-VoGi-VoGi-VoGi sve je blize jos 3 dana......konacno cemo se upoznati svi sa foruma..........aco jedan moj drug iz Indjije je upisao vazduhoplovnu.......
![]()

И бре, па где су сада сви ти нови вогијевци...Први викенд и сви ћуте? Да чујемо прве утиске...![]()
dobio sam pohvalu i upisan sam da sam medju najvboljima sredio krevet i ormar to je uspesan pocetak.......teofilos video sam vasi javio vam se dok ste sedeli na klupi ispred intrnata ali me niste prepoznali.....upoznao sam drugova puno i ok su momci mislim da se se ovako i nastaviti...pozzza toliko zelim da cujem utiske...
teofilos,imam jedno pitanje.
Jel mi dolazimo 23 u nedulju u internat ili 24 avgusta.......to me malo buni jer mi je drug koji ce sad 2 godina vogi-a reko da su dolazili 24......pa bi voleo da znam tacno >>>>>![]()

rvo radis zgibove(4 za ocenu A),zatim radis kolut,pa se penjes na gredu hodas po njoj,na sredini se okreces i nastavljas dalje(greda se dosta klima),zatim vodis kosarkasku loptu,pa bacas rukometasku tako da ti se odbije u ruke,i na kraju trcis