Vojna akademija?

ljudi jel iko zna jel se zadatak strogo boduje sa 3 boda ... postupak+ tacno zaokruzeno resenje 3 boda....
ili se ipak boduje i tacan postupak bar se pola ili 1 bod ,ili polovina zadatka .... ili sta vec ?

kolko sam ja cuo svaki je po 3 bod,znaci ne gleda se postupak ako si pogresno zaokruzio ili nisi uopste...
ipak ima 1500 kandidata..:D..
prosle godine decko koi je bio prvi na rang listi,posle mate i fizickog,je pao na psiho teestu,a zadnji koi je upao je imao 55 poena..tako da..racunajte

Bogami, mogu da vam kazem da je konkurencija jaka, ima dosta ljudi koji su uradili vise od 10 zadatka, u mojoj tj. 8. grupi je bilo 23 coveka, od toga vise od pola preko 35 iz skole, naravno ne mora da znaci da su govorili istinu... Sto se tice fizickog, ko se malo jace spremao nema da brine... Zelim vam svima srecu preostala 2 dana, i samo citajte i radite POSTUPNO zadatke, ima dosta trikova....

kolko sam ja cuo svaki je po 3 bod,znaci ne gleda se postupak ako si pogresno zaokruzio ili nisi uopste...
ipak ima 1500 kandidata..:D..
prosle godine decko koi je bio prvi na rang listi,posle mate i fizickog,je pao na psiho teestu,a zadnji koi je upao je imao 55 poena..tako da..racunajte

prvi na rang listi je prosao i lekarski pregled imao je 94.56 poena , a poslednji na listi je imao 54.19 .... s tim sto se ove godine mnogo bolje spremili kandidati ,ima vise prijavljenih,manje primaju ... a mata je laksa ... ;) ,... tako da konkurencija je jakaaa

koliko je zadataka bilo?
koliko je grupa bilo iz matematike? i kakvi su zadaci bili
da li je bilo zadataka koji se ponavljaju sa testova iz proslih godina
da li je skok u dalj bio na stadionu ili ispred sportskog centra?
gde ste radili zgibove?

unapred zahvalan na odgovorima pozzz

[PROFIL][/PROFIL]
a jel to prava puska? :D
nije to je vežbovni gumeni model M59/66 kraći od pravog ali iste mase. izliven je od gume mada ima i metalnih delova negde iznutra.
made in slovenia

kada sam ja bio na prijemnom, bio je jedan mali gimnastičar sav je bio onako zategnut kao praćka. ja nikada nisam bio neki maratonac, meni leže šprintevi a ne duge staze. međutim dotični je kolabirao nakon tih 2400, povraćao, otpo...

savet za prijemni:
apsolutno i u potpunosti zauzmite stav evo uradiću ali bole me i ako ne upadnem. tako ćete u potpunosti eliminisati tremu, a zapravo ćete uraditi bolje nego dok ste nervozni. a na kraju krajeva i ako ne prođete, niste ni svesni, učinili ste sebi uslugu... ja nikada nisam bio opušten kao tada na prijemnom, ali uopšte se nisam nervirao ni oko čega. već sam bio upisan na fakultet, pa mi praktično ništa nije zavisilo od toga... i dobro sam uradio, bio sam 20/190

Poslednja izmena:
prvi na rang listi je prosao i lekarski pregled imao je 94.56 poena , a poslednji na listi je imao 54.19 .... s tim sto se ove godine mnogo bolje spremili kandidati ,ima vise prijavljenih,manje primaju ... a mata je laksa ... ;) ,... tako da konkurencija je jakaaa

Prvi na listi nije presao lekarske preglede prosle godine..
jel zna neko otprilike kad izlazi lista?

do 20. ocekujte, ako ne i ranije...

pricao sam sa profesorkom, kaze da ste bolje uradili matu od nas prosle godine (pricali smo kad je izasla iz ucionice gde su pregledali prvog dana)...

A gledao sam vas u subotu i nedelju, ko je bio verovatno me je video :D
u nedelju sam jos bio u sportskom centru dosta dugo :)

pricao sam sa profesorkom, kaze da ste bolje uradili matu od nas prosle godine (pricali smo kad je izasla iz ucionice gde su pregledali prvog dana)...

A gledao sam vas u subotu i nedelju, ko je bio verovatno me je video :D
u nedelju sam jos bio u sportskom centru dosta dugo :)
.. Ristic Dusan je bio prvi ,upisao je VEI ,mozda gresim ....
a zly jel se prica koliko ce pozvati na II delu selekcije .. sa koliko bodova bi mogli da se nadamo necemu ?

A gledao sam vas u subotu i nedelju, ko je bio verovatno me je video
u nedelju sam jos bio u sportskom centru dosta dugo

Zlajo, ja sam onaj decko koji je bio sa Banetom, video si me i sa Maksom...nije bitno na kraju krajeva.....

Hteo sam da te pitam, koliko bi po tvom misljenju bilo dovoljno da se upise za pesadiju?

zaci ti, ne secam se , video si da sam pogubljen xD

Ristic je prvi od svih koji smo upisali... Ali na onoj prvoj listi koju vi sada cekate bio je 1 decko ispred njega..

Do 300og mesta treba da ocekujete... Ali sve zavisi i koliko devojaka ima tu... NADAJTE SE :D

Back