Vojna akademija?

i da znate prvih 170 idu na testiranje..

kojih prvih 170 leba ti.... 170-i na rang listi ima 74.35 poena, ko ce onda da upise pesadiju ili oklopne jedinice??
ljudi, ko ima preko 60 moze da se nada za pesadiju ili oklopne jedinice!!!!

ali kako brate objasni mi??? ako smo mi sa 60 i nesto bodova na 300 i nekom mestu

ja cisto sumnjam da ce ovi sa 75 i vise bodova da idu u pesadiju, ima izuzetaka....tako ce oni kada se sve zavrsi da izrangiraju prvih 60 koji hoce da upisu Menadzment u odbrani i ubace ih u konacnu rang listu, tako da brate nemoj ti da gledas one sa preko 80 poena, oni nisu nasa briga....

ovo je moje misljenje, ne mora da znaci da je tacno....ako neko misli suprotno neka kaze!

mokranjac samo ti zezaj :D ,lako je tebi ...... ljudi nema veze koji je smer u pitanju , P.S 1/3 kandidata padne na II delu selekcije (msm tako je bar prosle godine bilo)... tako da videcemo

Poslednja izmena:
itekako ima šanse da su pogrešili...

Е, мој Сиг, био си ти све у праву...
Мени су покрали бодове, имам само 57, нешто бодова, што је немогуће (40 имам на успеху, 11-12 на физичком, и од 7-8 скроз тачно урађених задатака да имам само 6-7 бодова???...мало јуче). Звала сам данас једног од професора тамо да ми провери и човек ми рекао: "Теби је неко преправљао тест и резултате на физичком...закинули су ти бодове, имаш право на жалбу, али не знам колико ће то бити ефикасно, јер везе раде и превише...". Из овога закључите који је то систем.

Пример: скочила сам 1.90 у даљ, неко ми са 1.90 преправио на 1.60 види се да је исправљано, и човек питао шта је то, колико је сад девојка скочила, како пише 1.90, па 1.60, а они само одговорили: "Скочила је 1.90, неко је то погрешно преправио."

СРАМОТА и УЖАС!!!

ma kakvi covece mi sa 60 i kusur nemamo sta da trazimo tu...samo -nikola me sad zbunjuje ja neznam otkud njemu te ideje jes da lepo zvuce jer sam i ja stavio pesadiju al nema sanse...ajde ljudi ako neko zna nesto o tome neka kaze sad me bas kopka

Back