Jel bilo plivanje? Da se ne nosi dzabe oprema..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ал сте се ућутали ви из Ниш![]()
Ne verujem koliko ima smesnih i prostih pitanja ovde......kontrolisite se malo....ovaj pita da li mogu da nosim naocare za plivanje, onaj pita je l mogu da nosim rukavice kad budem radio zgibove, onaj pita kako se rade zgibovi....pa ne idete vi tamo da se zajebavate.....strasno...
Ne verujem koliko ima smesnih i prostih pitanja ovde......kontrolisite se malo....ovaj pita da li mogu da nosim naocare za plivanje, onaj pita je l mogu da nosim rukavice kad budem radio zgibove, onaj pita kako se rade zgibovi....pa ne idete vi tamo da se zajebavate.....strasno...
Ajde kad si toliko pametan, objasni mi sto je moje pitanje "da li mogu da nosim naocare za plivanje" glupo?
Glupo je iz tog razloga što tebi tamo niko ne može zabraniti da nosiš naočare za plivanje, a ako si pročitao kako se izvodi plivanje, sigurno si video da imaš i ronjenje (tj. vađenje puške sa dna bazena), prema tome logično je da bi ti i trebale naočare.
O Bože, ovde stvarno ima bisera...![]()
Ma hajde sta se svadjate, smirite se. Svi smo malo nervozni i nesigurni, nema razloga sad da se svadjamo.
Milose nema plivanja, tako da ti naocare nisu potrebne, nije tvoja krivica sto ne znas da nema plivanja, trebao si biti obavesten u vojnom odseku. Ni u Novom Sadu, u odseku, nisu znali da nema plivanja, ja sam saznao tokom posete akademiji.
Ajde kad si toliko pametan, objasni mi sto je moje pitanje "da li mogu da nosim naocare za plivanje" glupo?
Tvoj glup odgovor pokazuje koliko si glup.Normalno da je glupo.....trebao si poneti i bocu sa kiseonikom kad vec nosis i naocare...