Vojna akademija?

kao sa sajta,iste oblasti,bio je aritmeticki niz,nema plivanja....... moze da se prepise ako imas od kog ,a i oni vas razmestaju ... sto se tice fiz.svi su odradili skok manje nego sto su planirali ,najgora stvar u vezi fiz.je bila disciplina na 2.4 ,muskarci su prosecno trcali po 11min ,mnogi su odustajali ...

Tako sam ja i cuo. Maltene vecina tih sto se prijavi ode na prijemni bez nekih ozbiljnih priprema. Od 1300 koliko se prijavilo verovatno 400-600 max to shvata ozbiljno.
Nego cudi me to sto kazes za skok u dalj. . Mada mi je to oduvek islo bolje nego drugima, pa i ne mogu pricati.
Nebitno, ovde ima prepametnih ljudi kojima se postavljaju samo pametna pitanja. :-D

Poslednja izmena:
Ne verujem koliko ima smesnih i prostih pitanja ovde......kontrolisite se malo....ovaj pita da li mogu da nosim naocare za plivanje, onaj pita je l mogu da nosim rukavice kad budem radio zgibove, onaj pita kako se rade zgibovi....pa ne idete vi tamo da se zajebavate.....strasno...

Ne verujem koliko ima smesnih i prostih pitanja ovde......kontrolisite se malo....ovaj pita da li mogu da nosim naocare za plivanje, onaj pita je l mogu da nosim rukavice kad budem radio zgibove, onaj pita kako se rade zgibovi....pa ne idete vi tamo da se zajebavate.....strasno...

Ajde kad si toliko pametan, objasni mi sto je moje pitanje "da li mogu da nosim naocare za plivanje" glupo?

Ajde kad si toliko pametan, objasni mi sto je moje pitanje "da li mogu da nosim naocare za plivanje" glupo?

Glupo je iz tog razloga što tebi tamo niko ne može zabraniti da nosiš naočare za plivanje, a ako si pročitao kako se izvodi plivanje, sigurno si video da imaš i ronjenje (tj. vađenje puške sa dna bazena), prema tome logično je da bi ti i trebale naočare.

O Bože, ovde stvarno ima bisera...:roll:

Ma hajde sta se svadjate, smirite se. Svi smo malo nervozni i nesigurni, nema razloga sad da se svadjamo.

Milose nema plivanja, tako da ti naocare nisu potrebne, nije tvoja krivica sto ne znas da nema plivanja, trebao si biti obavesten u vojnom odseku. Ni u Novom Sadu, u odseku, nisu znali da nema plivanja, ja sam saznao tokom posete akademiji.

Glupo je iz tog razloga što tebi tamo niko ne može zabraniti da nosiš naočare za plivanje, a ako si pročitao kako se izvodi plivanje, sigurno si video da imaš i ronjenje (tj. vađenje puške sa dna bazena), prema tome logično je da bi ti i trebale naočare.

O Bože, ovde stvarno ima bisera...:roll:

Naravno da mogu da ti zabrane,kako je na KPA zabranjeno koristiti gurtne kad se izvodi vezba,tako mogu i ovde da ti zabrane da koristis naocare,zato se ne pravi pametna,na pitanje ne moras da odgovaras ako neces,pitao sam nekog ko hoce da mi odgovori.

Poslednja izmena:
Ma hajde sta se svadjate, smirite se. Svi smo malo nervozni i nesigurni, nema razloga sad da se svadjamo.

Milose nema plivanja, tako da ti naocare nisu potrebne, nije tvoja krivica sto ne znas da nema plivanja, trebao si biti obavesten u vojnom odseku. Ni u Novom Sadu, u odseku, nisu znali da nema plivanja, ja sam saznao tokom posete akademiji.

mene je u petak covek iz vojnog odseka obavestio da ponesem kupace gace,jer ima plivanja o.O
ja sam isto bio na "otvorena vrata" i rekli su da nema plivanja,ali tako mi je rekao covek iz VO.

nema plivanja,fizko je bilo ljudi koi su uradili po 1 zgib...mora brada da predje i da se isprave laktovi..meni nisu 3 priznali,jer mi falilo 2cm da mi predje brada..kod mene u grupi imalo stvarno sto su trcali extra,ispod 9..mi smo trcali po najvecem pljusku,tako da su svi slabije uradili..
mata nije tesko,slicno kao oni testovi sa sajta i iz 2009 godine,mozda ima i laksih,naucite obrasce i opusteno imate 10 zadataka...ja npr nisam mogao da se setim sta mi Im,kod kompleksnih brojeva na kraju,i ode zadatak..bio je jedan iz trigonometriji 2 iz analitkicke,2 iz geometrije..pitajte jos nesto..
pazite za fizicko ja sam sve uradio za 40posto manje,nego sta sam radio kuci 3 dana pre toga...srecno svimaa

Test nije bio tezak, slicni zadaci kao i prosle godine... Plivanja nije bilo, sto se zgibova tice ne mere vreme, znaci 15 zgiba mozes da radis za koliko hoces vremena... :)
Obavezno jedite dobro pre no sto krenete na fizicke provere... Cuvajte snage za poslednje testiranje, za trcanje na 2400, mnogi su popadali.... :D

Back