Milos1992
Obećava
- Poruka
- 78
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima lepu sumu![]()
Po mom misljenju, mislim da je najteze upasti na akademiju![]()
Danas sam se bas upoznao sa istim recima, jedan momak mi je pricao da je laganica, ali dobro u svakom slucaju to ne znaci da treba da odes tamo opusten, ako se spremis onda si zagarantovan tamoВеруј ми није уопште тешко. То те заваравају са причама како се пријавило 1200 кандидата, па је страшна конкуренција ! Мало сутра ! Већина је једва нешто математику пипнула, мало препишу, неки се уздају у везе, а неки немају везе са животом-пропалитети дошли да виде мало Београд. И видећеш каква је тамо атмосфера, какви су старији кадети-питај Сига лепо ће ти он објаснити![]()
nije bilo.pa sama rec vojnik asocira na red , rad , i disciplinu .... jel je toga manje bilo , ili je preterano --pa si odlucio da odustanes ..?
mnogo je pametnije da se razocaras preko foruma nego uzivoe sad sam se razocarao "/ , msm skroz mi nije jasno .. ako tamo nema red,rad i disciplina .. gde ga ima ................![]()
E pa onda cu ja biti prviDisciplina znaci jedan odredjen odnos prema svojim obavezama, i nacin izvrsavanja istih. to tamo niko nema.