Vojna akademija?

Na sajtu ima malo postavljenih zadataka :) nego,neko sigurno zna,kad se rade zgibovi,da li je dozvoljeno da se noge saviju u kolenu,da se pomeraju i sl?znam da je pravilan zgib onaj koji je postavljen na sajtu,ali me zanima da li je dozvoljeno ovo?

Na sajtu ima malo postavljenih zadataka :) nego,neko sigurno zna,kad se rade zgibovi,da li je dozvoljeno da se noge saviju u kolenu,da se pomeraju i sl?znam da je pravilan zgib onaj koji je postavljen na sajtu,ali me zanima da li je dozvoljeno ovo?

Naravno da nije dozvoljeno....i moras ruke skroz da ispruzis kad se spustas.....zato vezbaj sad kuci......posto su zgibovi veoma teski (znam po sebi) pocni vec danas da ih vezbas.....ako ti bas slabo idu, kreni 2 komada po 5 serija.....i svaku nedelju povecavaj za 1 zgib.....tako ces sigurno moci 10 da izvuces odjednom....naravno za mesec, mozda malo jace....:worth:

Naravno da nije dozvoljeno....i moras ruke skroz da ispruzis kad se spustas.....zato vezbaj sad kuci......posto su zgibovi veoma teski (znam po sebi) pocni vec danas da ih vezbas.....ako ti bas slabo idu, kreni 2 komada po 5 serija.....i svaku nedelju povecavaj za 1 zgib.....tako ces sigurno moci 10 da izvuces odjednom....naravno za mesec, mozda malo jace....:worth:

Pa zgibovi su mi najtezi,nadam se bar 7 da uradim :) sada ne mogu 3...ali imam vratilo,pa radim...vise me brine matematika,posto sam bio jezicki smer,pa moram vise da vezbam....bice dobro :)

Noge nisu problem... savij ih slobodno... samo ne smes da se klatis i cimas :mrgreen:

Ali on cim savije noge, doci ce i do cimanja, veruj mi........pocni da vezbas kao sto sam ti rekao, neces imati problema.......ja cu se truditi da imam maximum iz fizickog, iako nesto mnogo ne znaci, posto matematiku nemam blage veze.....ali naravno da cu je provezbati malo uz neciju pomoc :) tako da samo se spremajte.......ja se fizicki spremam, ali matis nisam ni pipnuo :D :dash::dash:

Ko zeli da upise fakultet poceo je odavno da sprema matematiku... Prijemni ispiti se spremaju ozbiljno jer je to ozbiljan korak u zivotu... Na toj raskrsnici skrenes levo ili desno... Oni koji polazu prijemni na svezinu, obicno se vrate kuci ;)

Da li neko zna da li ce zadaci iz mate biti potpuno istog tipa kao oni sto su postavljeni na sajtu?
Ako hoce, ja sam spremna onda :D :super:

Nije mi jasno pitanje... Mislim da ce biti zadaci iz potpuno istih oblasti, ali koliko sam video tu je obuhvaceno gotovo sve... ili bar najvaznije stvari iz gimnazijske matematike sem diferencijalnog racuna... Ne znam da li ima streometrije... to je moguce...

U principu... ko zna da uradi ono sto je dato na sajtu VA, on je CAR LAZAR i ne treba da se brine za prijemni! To garantujem :mrgreen:

Nije mi jasno pitanje... Mislim da ce biti zadaci iz potpuno istih oblasti, ali koliko sam video tu je obuhvaceno gotovo sve... ili bar najvaznije stvari iz gimnazijske matematike sem diferencijalnog racuna... Ne znam da li ima streometrije... to je moguce...

U principu... ko zna da uradi ono sto je dato na sajtu VA, on je CAR LAZAR i ne treba da se brine za prijemni! To garantujem :mrgreen:

Znam za oblasti, nego npr iz trigonometrije tamo su data samo 2 zadatka, i to poprilicno laka, a iz te iste oblasti postoje dosta tezi tipovi zadataka... Ako budu kao ta 2, super :)
Znaci da ne brinem :D

Haman ljudi citajte sta sam vam napisao tamo davno... postavljate jedna te ista pitanja a sve to sam razglabao bar tri puta.
zadaci na prijemnom NISU tezi od tih na sajtu - dobija se puno oblasti ali lakih zadataka. mislim lakih kako kome, ali postoje i daleko tezi...

Haman ljudi citajte sta sam vam napisao tamo davno... postavljate jedna te ista pitanja a sve to sam razglabao bar tri puta.
zadaci na prijemnom NISU tezi od tih na sajtu - dobija se puno oblasti ali lakih zadataka. mislim lakih kako kome, ali postoje i daleko tezi...

Upravo tako... To su elementarne stvari... Ali opet pola "kandidata" dobije od 0 do 10 peoena... to je zalosno... Trose drzavi i roditeljima dzabe pare :eek:

Jeste da mene ne pitas, ali evo... Rade se testovi inteligencije i licnosti... nista specijalno... sa tim rezultatima se ide na intervju... oba dela mogu biti presudna u smislu da ko lose uradi test, a odusevi psihologa na intervjuu ima sanse da prodje... Daju se ocene za svaki deo... Mislim da su od 1 do 5... Mislim da je 3 minimum za prolaz... Eto...

Vojna Akademija nije uposte los izbor. Treba samo uciti i naravno biti zdrav....sto katkad nije do tebe.
Evo ja cu sad da konkurisem. Dobro sam upoznat sa svim uslovima. Mislim da to i nije toliko tesko i porazavajuce koliko mi svi pricaju.

I imam jedno pitanje. Koliko bodova se dobija na testovima opsteg znanja i kolika je granica tezine(donja, naravno) na lekarskom pregledu?

Kako nije los izbor fizikalises zivis u kasarni, plata mala, stanove vise ne poklanjaju i penzionises se sa 50 god ili ranije? U Americi studirati v. akademiju nije lose, a ovde nije isplatljivo. Naravno, nisam hteo nikog da uvredim, postujem slobodu izbora

Poslednja izmena:

Back