Aleksandar...
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Cuo sam da se u vojnom odseku dobija neka zbirka iz matematike prilikom prijavljivanja,ne znam da li ste culi nesto o tome?
Ne verujem, ja nista nisam dobio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuo sam da se u vojnom odseku dobija neka zbirka iz matematike prilikom prijavljivanja,ne znam da li ste culi nesto o tome?
Na sajtu ima malo postavljenih zadatakanego,neko sigurno zna,kad se rade zgibovi,da li je dozvoljeno da se noge saviju u kolenu,da se pomeraju i sl?znam da je pravilan zgib onaj koji je postavljen na sajtu,ali me zanima da li je dozvoljeno ovo?
Naravno da nije dozvoljeno....i moras ruke skroz da ispruzis kad se spustas.....zato vezbaj sad kuci......posto su zgibovi veoma teski (znam po sebi) pocni vec danas da ih vezbas.....ako ti bas slabo idu, kreni 2 komada po 5 serija.....i svaku nedelju povecavaj za 1 zgib.....tako ces sigurno moci 10 da izvuces odjednom....naravno za mesec, mozda malo jace....![]()
Noge nisu problem... savij ih slobodno... samo ne smes da se klatis i cimas![]()
Da li neko zna da li ce zadaci iz mate biti potpuno istog tipa kao oni sto su postavljeni na sajtu?
Ako hoce, ja sam spremna onda![]()
![]()
Nije mi jasno pitanje... Mislim da ce biti zadaci iz potpuno istih oblasti, ali koliko sam video tu je obuhvaceno gotovo sve... ili bar najvaznije stvari iz gimnazijske matematike sem diferencijalnog racuna... Ne znam da li ima streometrije... to je moguce...
U principu... ko zna da uradi ono sto je dato na sajtu VA, on je CAR LAZAR i ne treba da se brine za prijemni! To garantujem![]()
Haman ljudi citajte sta sam vam napisao tamo davno... postavljate jedna te ista pitanja a sve to sam razglabao bar tri puta.
zadaci na prijemnom NISU tezi od tih na sajtu - dobija se puno oblasti ali lakih zadataka. mislim lakih kako kome, ali postoje i daleko tezi...
Signature, mein Freund, da te priupitam nešto. Šta se radi kod psihologa? Koji testovi, i šta oni podrzumevaju?
Nadam se da ce neko od vas biti ovde iposle prijemnog... Cisto da podvucemo crtu i vidimo na cemu smo posle svih ovih prica... Zbog cinjenica koje ce koristiti mladjim generacijama!![]()
Svi smo mi konkurisali, ali kada je Sloba bio predsednik pa ti vidi![]()
Vojna Akademija nije uposte los izbor. Treba samo uciti i naravno biti zdrav....sto katkad nije do tebe.
Evo ja cu sad da konkurisem. Dobro sam upoznat sa svim uslovima. Mislim da to i nije toliko tesko i porazavajuce koliko mi svi pricaju.
I imam jedno pitanje. Koliko bodova se dobija na testovima opsteg znanja i kolika je granica tezine(donja, naravno) na lekarskom pregledu?
Haman ljudi citajte sta sam vam napisao tamo davno... postavljate jedna te ista pitanja a sve to sam razglabao bar tri puta.
zadaci na prijemnom NISU tezi od tih na sajtu - dobija se puno oblasti ali lakih zadataka. mislim lakih kako kome, ali postoje i daleko tezi...