Vojna akademija?

Daj ljudi nemoj te me zezati da se ukida onaj test iz opsteg znanja...a u pm, a racunao sam na to. Jel to proverena informacija? Ima li ovde nekog iz BG-a pa da ode do VA po tu zbirku (malo pre sam procitao neki post da ti daju na fleshu tamo)? Ako ima, pa da mi posalje na mail, platicu ja to sve posteno, samo da se dokopam zbirke.

mislis da je super?pa na tom testu si sa lakocom mogla da dodjes do 15 poena,a ovako ako kiksnes iz matematike i ne skupis dovoljno poena,cao VA:hvala:

'ajmo deco knjigu u sake i manite se interneta... svaki dan po 20 zadataka i nema zime za prijemni... koliko st se raspricali o prijemnom, do sada ste mogli upasti na Kembridz!

Tito, Partija, omladina & Armija!

Samo napred!

ps zadaci sa prethodnih polaganja su na sajtu VA... korisna stvar... zbirka o kojoj pricate je sastavljena od takvih testova... samo mnogo vise... i moze se naci u svakom vojnom odseku... da dzabe ne dolazite za BG, prvo potrazite tamo... ako je nisu bacili ili izgubili, jer su ih dobili pre nekoliko godina ;)

mislis da je super?pa na tom testu si sa lakocom mogla da dodjes do 15 poena,a ovako ako kiksnes iz matematike i ne skupis dovoljno poena,cao VA:hvala:

pa u mom slucaju da :) zato i kazem,ko je slab sa matom bice mu teze,a meni je mata opustencija :)

ako ne upisem akademiju,onda gradjevinu ili etf,dvoumim se,tj o tome cu razmisljati posle,za sad spremam matu,trebace mi u oba,tj u sva tri slucaja :)

a ti botr onda bolje knjigu u sake ako mislis da upises ove godine :ok: :)

pa u mom slucaju da :) zato i kazem,ko je slab sa matom bice mu teze,a meni je mata opustencija :)

ako ne upisem akademiju,onda gradjevinu ili etf,dvoumim se,tj o tome cu razmisljati posle,za sad spremam matu,trebace mi u oba,tj u sva tri slucaja :)

a ti botr onda bolje knjigu u sake ako mislis da upises ove godine :ok: :)

drago mi je da ti je mata opustencija,ali mata se polaze treceg dana ;) a do treceg dana treba stici!proci psiho testove,razgovor sa psiholozima,zdravstveni pregled pa tek onda fizicki test i test iz matematike :super:

Back