maligaleb
Zainteresovan član
- Poruka
- 402
samo bez predrasuda molim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
test opsteg znanja se ukida, ostaje samo mata i fizicko. za skolsku 2010/11 primaju 320 kadeta na 4 modula. menadzment u odbrani, vojnoelektronsko inzenjerstvo, vojnomasinsko inzenjerstvo,vojnohemijsko inzenjerstvo i vojno vazduhoplovstvo.
a odakle tebi te onformacije???![]()
@Pantokrator,
svidjaju mi se tvoji postovi.Lepo pises i slazem se sa vecinom.
I "koliko bi likova sa EKF zavrsilo master na VA kada pokusali?" - haha cenim - ni jedan?Par njih?
Hahaha,ma znam sve.Mlakonje
![]()
test opsteg znanja se ukida, ostaje samo mata i fizicko. za skolsku 2010/11 primaju 320 kadeta na 4 modula. menadzment u odbrani, vojnoelektronsko inzenjerstvo, vojnomasinsko inzenjerstvo,vojnohemijsko inzenjerstvo i vojno vazduhoplovstvo.
a odakle tebi te onformacije???![]()
sig ce nekoga upucati jer je danas iz cista mira od zamenika komandira cete dobio da opere neki tamo wc na akademiji... za mene je ciscenje wc-a kaznena mera, a ja sam je dobio iz cista mira. nebi se ja bunio da nije cinjenice da oni kojima se kazna i obeca, je ne dobiju. nekako se zaboravi. qrata sreca.Pa neka ode jedan a ostalima posaje e mail ili neka to sig uradi za nove saborce. Pozdrav za mlade snage![]()
Dan pre ispita ne valja mnogo uciti, a fizicki rad je dobar tako izbacujes negativnu energiju samo navali na taj WC neka ljudi vide kako se cisti. Sala nisam mogao da odolimizvini
Znam neke sa ekonomskog fakulteta civilnog i oni nisu bas za blistanje. Isto znam bar dva momka koja sada rade u bankama a zavrsili su ekonomski smer na VA. Imas intentandski smer (zna sig kako ih zovu kuvari) ako ti je brat to zavrsio nista me ne cudi da nisu mogli da upisu mastera. Ali neki od finansista koji isto dobijaju diplome ekonomskog fakulteta su magistrirali i doktorirali na civilnim fakultetima. To sto TRLABABALANDAJOJPRODJEDAN nije nasao na neke malo bolje studente VA ne znaci da ih nema. Isto tako i ja verujem da postoje studenti ekonomskog fakulteta koji znaju svoj posao i vrede. Ali verujem da TRLABABALANDAJOJPRODJEDAN nikada nije nosio cizme 24 sata i marsirao 10 sati na 30 stepeni pod punom ratnom opremom.
da da10 sati???? pa ja tolko ne mogu ni da sedim.... hahahaha brate mili...![]()
da da
uzmi u racunicu i to da je ta JNA ratna oprema sto nosimo jedno golo G....
tu nema nikakve ergonomije, kaci se na tebe ko na magarca, prekida cirkulaciju na vratu, krivi kicmu zesce...
to je iz onog hladnoratovskog perioda kada se napadalo sa milion vojnika u liniji,
covek je bio potrosna roba i nije imperativ bio da njemu bude udobno tj manje neudobno, vec je on sluzio samo kao posluzilac tog naoruzanja koje nosi...![]()
Od vidovite Zorke
Cepaj ti samo matematiku, i onako nam onaj test nije nista znacio prosle godine![]()
To je 5 modula a ne 4. Eee...
Ima na sajtu VA, mislim to zna Dalaj Lama.
Sig kako prodje na ispitu da svratimo do akademije na pice red je da se proslavi da te ne potera maler.![]()
E koliko sam ih ja ocistio za pet godina ni sam ne znam sto bi rekli latini PER ASPERA AD ASTRA preko trnja do zvezda. E sad trnje jeste, a da li ce biti zvezda to je diskutabilno. Postoji onaj crtani film gde patak hoce da vidi zvezde, a neki cuvar u holivudu nece da mu da. Kada se na kraju sretnu patak mu kaze da on hoce samo da vidi zvezde a ovaj mu kaze pa sto ne rece na pocetku i udari ga palicom u glavu i ovaj vidi sve zvezde![]()