Vojna akademija?

Nikada mi nije bilo jasno kako policija ima nove pezoe 206 a vojska nema nego vozi stare automobile:dontunderstand: Za nove krpice mislim da samo sig mozes da se nadas. Kada se ukine 2011. godine sluzenje vojnog roka dobices stare vonicke kosulje da zamenis. A uvek mozes da menjas delove odece sa cimerom i to je zamena:zper:

Nikada mi nije bilo jasno kako policija ima nove pezoe 206 a vojska nema nego vozi stare automobile:dontunderstand: Za nove krpice mislim da samo sig mozes da se nadas. Kada se ukine 2011. godine sluzenje vojnog roka dobices stare vonicke kosulje da zamenis. A uvek mozes da menjas delove odece sa cimerom i to je zamena:zper:
U pravu si 100 %. Vojska nam je sačuvaj bože. Ovo je vojska:

us_troops_g36-thumb.jpg
3pg1r4-q4f.jpg

cinjenica je da je vaznije opremiti policiju, ipak su oni angazovani svakodnevno.
ali cinjenica je i da aktivnih vojnika ima daleeeeeko manje nego policajaca,
i plus sad vec postoji ogroman jaz izmedju kolicine para ulozenih po coveku.
red je na nas... how yes no :D
bila policijska drzava,
ostala :D

Sig objasni mi kako je policija angazovana svakodnevno a vojska kada radi samo za praznike:zcepanje: Sig mislis da nas je bia namirisala ? Ja mislim da jeste kao sto kaze onaj rom inernet je cudo. Kako kaze i Ilija Cvorovic ako se drugovi za dan bezbenosti sete sete ako se ne sete nikom nista

Sig objasni mi kako je policija angazovana svakodnevno a vojska kada radi samo za praznike:zcepanje: Sig mislis da nas je bia namirisala ? Ja mislim da jeste kao sto kaze onaj rom inernet je cudo. Kako kaze i Ilija Cvorovic ako se drugovi za dan bezbenosti sete sete ako se ne sete nikom nista
pa mislim mi ne ratujemo svaki dan, oni "ratuju" svaki dan. meni bi bilo nelogicno da je vojska kupila sve pezoe 308ice a da panduri jure u raspadnutim stojadinima.
ali odose u drugu krajnost, oni sve mi nista.

VBA sve pomno prati, u to ne sumnjam. prate oni i druge stvari koje nemaju u svom nazivu rec vojno. npr svi nasi fejsbuci su pod prismotrom, a ja sam kao glup pa to ne znam :)
sad nisam ja ilija cvorovic pa da paranoisem, imam argumente za to sto govorim :)

Ploicija treba drzavi, to je aktuelna stvar, a i veoma je vazno to sto oni pune budzet... Vojska da nestane, primetili bi posle mesec dana... Sa druge strane, ni pandurima ne cvetaju ruze... palte su im male, uniforme su dobili pre sto godina, kola su im relativno ok, ali Vojska je mnogo vise dala za MiGove,bazu Jug i ostale akcije, samo sto se ta ulaganja ne vide... Izracunaj koliko para devno ode na dnevnice ljudi koi su na bazama u KZB... ako svaka baza ima preko 30 ljudi... ako ima 50ak baza... i ako je dnevnica oko 1500 dinara... to ti je dva nova pezoa dnevno... u prevodu ;)

Mislim da Ministarstvo odbrane mnogo vise para trosi od MUPa, ali se to manje vidi... jeftinije ce biti kad bude profi Vojska...

Generaly speaking... obe firme su jadne :P

Poslednja izmena:
VBA sve pomno prati, u to ne sumnjam. prate oni i druge stvari koje nemaju u svom nazivu rec vojno. npr svi nasi fejsbuci su pod prismotrom, a ja sam kao glup pa to ne znam :)
sad nisam ja ilija cvorovic pa da paranoisem, imam argumente za to sto govorim :)

Dokon pop i jarice krstava... Sto ne jure prave krimose u Vojsci... pocev od svojih redova... Firma se raspada, krade se na sve strane, korupcija je postala svakodnevica, a oni jure kadete po Facebook-u... Sramota...:dash:

Sig interesuje me da li bi ti i ostali momci i devojke koji se spremaju za VA prihvatili da dobiju prvo mesto sluzbovanja Kursumliju ili Bujanovac na odredjen broj godina sta bi tada radili. Nemojte pogresno da me shvatite ili da neko ko je iz Vranja dobije Suboticu.

Sig interesuje me da li bi ti i ostali momci i devojke koji se spremaju za VA prihvatili da dobiju prvo mesto sluzbovanja Kursumliju ili Bujanovac na odredjen broj godina sta bi tada radili. Nemojte pogresno da me shvatite ili da neko ko je iz Vranja dobije Suboticu.

koliko sam shvatio niko me ne pita jel hocu ili necu. nek vojska vidi da li joj se isplati da mi placa troskove toga imajuci u vidu da zivim u Novom Sadu, a sto se mene tice prihvatio bih. bas me briga. niko mene ne moze da j*** koliko ja mogu da izdrzim :ok:
bas danas sam razmisljao, gledajuci realizacije ideja velikih vojnih mislilaca koji mi osmisljavaju obuku - jednog dana kada zavrsim ovo. pa ima da im budem najveca nocna mora, makar ostao potporucnik do kraja karijere (jos bolje, nek me degradiraju u zastavnika, zaduzim neki magacin i mirna backa :lol:) ima da ih gazim i njih i njihove gluposti nista im necu precutati i kada god ispadnu majmuni objasnicu im pred svima sta su ispali. ne mogu mi nista.

Moje misljenje je da je svako ko je dosao u Firmu sa zeljom da ce da radi u Kabinetu ministra odbrane... 1. promasio profesiju... 2. promasio motiv...

Nema lazi nema prevare... svi znaju sta je posao oficira i svi znaju za sta se skoluju... ne znam zasto se onda smore kad dobiju neku exoticnu destinaciju...

Mi smo mnogo razmazen narod... turski oficir menja mesto sluzbovanja svakih nekoliko godina... zapadno evropski oficiri isto... i tako do penzije... a mi slepci, zakucamo coveka na jedno mesto, pa sef nece da ga pusti u prekomandu itd... standardna prica... A sa druge strane svima zadnjica zinula na Beograd kao da su rodjeni na Terazijama... a sve go provincijalac...

Na kraju... ova zemlja je toliko mala... a toliko su velike razlike u cenama u njenim pojedinim delovima... da se pitam "da li je bolje ziveti u BG kao slepac ili u Vranju kao car"...

Ja glasam za Vranje... :super:

i meni bi bilo najlepse da zivim na tvom salashu :P

"ima jedan kucerak u sremu... zidan je od blata iz inata... s' pogledom na jablanovo grnje i salonom za plakanje,,,"

pozdrav za kadetchuge (pitomac pitomchuga... kadet kadetchuga) :P

Sig mislis li da si ti veci od sistema i da nisu vec naletali na takve kakav zelis da budes i da ih sistem nije eliminisao. Sve je pravljeno sa razlogom i ako nesto funcionise godinama znaci da ga pojedici nisu ugrozili.Kako mislis da putujes svaki dan Vranje Novi Sad i nazad moras da zivis u Vranju ili ce do kada ti zavrsis da naprave teleport. E vec te vidim sa zemljacima sedis u Vranje gde nema laganje:zcepanje:

Poslednja izmena:
Mozda on hoce a sta ce devojka da mu kaze ti idi gradi karieru a sta cu ja. Jesi li gledao nas domaci film najbolji ili najbolji medju najboljima a imas i karaulu. Panto da li bi tvoji ( devojka, zena, deca) sada krenuli negde da tamo dobijes posao ili bi bilo borbe.

Back