botr
Iskusan
- Poruka
- 6.163
kako nije znacio,mogli smo da ucorimo 15 poena na tom testunije mala stvar
![]()
Gago, ne mo da zajebavas, svi smo imali po 15 poena, al kad ne znamo matematiku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako nije znacio,mogli smo da ucorimo 15 poena na tom testunije mala stvar
![]()
Gago, ne mo da zajebavas, svi smo imali po 15 poena, al kad ne znamo matematiku![]()
Pa ***,naucicemo valjda...Cekaj pa jel ti nisi primljen?![]()
e super to za test znanja sto se ukida,otpadaju oni kojima mata nije jaca strana 3![]()
mislis da je super?pa na tom testu si sa lakocom mogla da dodjes do 15 poena,a ovako ako kiksnes iz matematike i ne skupis dovoljno poena,cao VA![]()
imam titov kalendar u sobiTito, Partija, omladina & Armija!
'ajmo deco knjigu u sake i manite se interneta... svaki dan po 20 zadataka i nema zime za prijemni... koliko st se raspricali o prijemnom, do sada ste mogli upasti na Kembridz!
Mala anketa...
STA CETE UPISATI AKO NE POLOZITE PRIJEMNI NA VOJNOJ AKADEMIJI?
Mislim da ce biti interesantnih odgovora![]()
mislis da je super?pa na tom testu si sa lakocom mogla da dodjes do 15 poena,a ovako ako kiksnes iz matematike i ne skupis dovoljno poena,cao VA![]()
a ti botr onda bolje knjigu u sake ako mislis da upises ove godine![]()
![]()
pa u mom slucaju dazato i kazem,ko je slab sa matom bice mu teze,a meni je mata opustencija
![]()
ako ne upisem akademiju,onda gradjevinu ili etf,dvoumim se,tj o tome cu razmisljati posle,za sad spremam matu,trebace mi u oba,tj u sva tri slucaja
a ti botr onda bolje knjigu u sake ako mislis da upises ove godine![]()
![]()
drago mi je da ti je mata opustencija,ali mata se polaze treceg danaa do treceg dana treba stici!proci psiho testove,razgovor sa psiholozima,zdravstveni pregled pa tek onda fizicki test i test iz matematike
![]()
ako ne upisem akademiju,onda gradjevinu ili etf,dvoumim se,tj o tome cu razmisljati posle,za sad spremam matu,trebace mi u oba,tj u sva tri slucaja
![]()
Ja cu verovatno neki elektro smer na FTN-u... Mehatronika mi zvuci dobro.
nein.da li postoji pripremna nastava na VA ?