SeriousGenius
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
sig svaki dan na netu ,BLEJA a,sig? 
i oće li više neko reći jel tamo lako ili teško??

i oće li više neko reći jel tamo lako ili teško??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i oće li više neko reći jel tamo lako ili teško??![]()
i oće li više neko reći jel tamo lako ili teško??![]()
Moze li neko da mi kaze iz koje zbirke da spremam matematiku??pitanje je mozda glupo,ali...hvala unapred![]()
da, zato sto su to iste oblasti.hvala...neki kazu da uzmem zbirku iz koje se sprema ETF,pa ne znam.
Kolega mislim da ako kovdzije studiraju menadzment u odbrani da se i ovi predmeti samo drugacije zovu. Mozda gresim ali sigurno nisu nesto novo izmisili pa sta se sada uci. Gde ce oficir bez poznavanja ovih osnovnih stvari.
da, zato sto su to iste oblasti.
jedna je matematika na svetu.
0 pogodaka u gabaritni krug.Da pogadjam sig strojevu obuku, naoruzanje sa nastavom gadjanja, prava i propise i vojnu topografiju. Ostala ti matematika i jos nesto. Mozda gresim u nazivima pa me slobodno ispravi. Imas li ti osnove elektrotehnike?
zasto nema jos kadeta na forumu?
pa ko sto vidite ja sam generalno na Krstarici jedan od starijih clanova, odnosno davno sam ovde dosao, a ova tema je samo jedna na koju sam se ukljucio u poslednje vreme.
ostalih kadeta generalno ni nema na Krstarici, samim tim ni ovde.
a i nemaju vremena od kantine, tv sale i racunarske ucionice.
planirao sam na pocetku da vec budem razvodnik, ali je matematika tekla neplanirano...Ko ti drzi predavanja iz osnova elektrotehnike i vezbe? Svaka cast za polozene ispite sedi matu uci pada castis za cinPrvi studenski nije mala stvar
![]()
bokica hahaha.Gospodin Pokorni nije sa ETF-a ili jeste. Cuo sam za njega. Zbirke iz kojih radite su sigurno sa ETF Boziliovic, Anonijevic, Djordjevic. Bokicu znam jos kada je bio porucnik nije mi nesto.
Nije mi jasno predaju vojni profesori, a tezi se boljem spajanju sa civilnim fakultetima. Profesori sa ETF su i ipak profesori sa ETF. Trebali su bar njih da ostave. Mozda i ovi nisu losi.
Nije mi jasno predaju vojni profesori, a tezi se boljem spajanju sa civilnim fakultetima. Profesori sa ETF su i ipak profesori sa ETF. Trebali su bar njih da ostave. Mozda i ovi nisu losi.