Vojna akademija?

Hahahahahhahahhaha, koji ste vi mozgovi, o cemu se vi raspravljate. :D Po meni ja bih voleo da ima brda devojaka, al jbga vojska je to, uvek je bilo vise muskaraca i bice ih. Jbga, sta je tu je. A zene ko zene, zene su vise za kancelarije i tako te stvari, al nista lepse kad na akademiji upoznas neku dobru devojku. :D

Hahahahahhahahhaha, koji ste vi mozgovi, o cemu se vi raspravljate. :D Po meni ja bih voleo da ima brda devojaka, al jbga vojska je to, uvek je bilo vise muskaraca i bice ih. Jbga, sta je tu je. A zene ko zene, zene su vise za kancelarije i tako te stvari, al nista lepse kad na akademiji upoznas neku dobru devojku. :D

Zaista me raduje da na VA ima i muskaraca koji vole zene :D

Pa onda se aktiviraj u nekoj nevladinoj organizaciji za diskriminaciju zena, pa sprovedi nek se samo zene primaju na VA i komplekse leci negde drugde a ne na temi VA.

Komplekse u razgovoru sa nekim od koga sam i fizicki spremnija i mentalno sposobnija? Ti mene zezas. :D

- - - - - - - - - -

Haha, pa naravno da ima, al sreca sto ima malo manje devojaka, jer ja bih provedio vreme samo upoznavajuci se sa devojkama, i tako to na tu temu. :D Ja stv nzm o cemu vi komentarisete, i zbog cega, al ae. :D Jbga, Nista lepse da imas orakinju-vojnik. :D

Upravo tako :)

Sta se vas dvoje vise raspravljate, ja stv nzm sto si ti WCRA poceo o tome koliko ima a koliko nema devojaka, i koliko primaju, a koliko ne. Kao 1. mi se tu nista ne pitamo, tako da ono zanemari to. Neka bude i pola pola, sta je tu je, kakva drzava takva i vojska. Mojne se sad raspravljate, to se raspravite posle prijemnog, zavisi ko prodje, ako prodjete. Tako da zanemarite ovo, i ne punite temu raznim glupostima. :D Ccc :D

WCRA, momak i ja sam iz konteksta tvojih postova zakljucio da ti uopste ne volis vojsku, mozda gresim ali cemu onda ono glupiranje i raspravljanje oko zenske diskriminacije?

Momak, mozemo mi do sutra da se raspravljamo, meni je samo muka vise od medija i od cele price ne samo u nasoj drzavi nego i u Evropi, kako su zene diskriminisane i ugnjetavane. Naravno da ima nasilja i silovatelja koji bi trebali da se kaznjavaju metkom, ali nisu svi takvi,i sad su jos vise zasticene i dobile su potpunu ravnopravnost u svim segmentima zivota, a samo kukaju diskriminacija, diskriminacija.Jednostavno postoje neki poslovi koje zene ne treba da rade, najbolje da se zamenimo da one idu malo u vojsku a mi cemo da uzmemo varjace u ruke. Zene su nezniji i slabiji pol, njima nije mesto u vojsci. Ako vec ima nekih koji se osecaju kao vojnici onda po MOM misljenju trebaju da prodju potpuno isti put kao i muskarci.A ako neki pod izgovorom "RAZUM" smanji, ne samo fizicke norme nego mislim na bilo koji segment testova,testiranja i obaveza,zenama. E to je meni van pameti. Opet po stoti put nit se ja pitam niti bilo ko od nas. Tako da je i ova rasprava potpuno irelevantna.

Poslednja izmena:
Momak, mozemo mi do sutra da se raspravljamo, meni je samo muka vise od medija i od cele price ne samo u nasoj drzavi nego i u Evropi, kako su zene diskriminisane i ugnjetavane. Naravno da ima nasilja i silovatelja koji bi trebali da se kaznjavaju metkom, ali nisu svi takvi,i sad su jos vise zasticene i dobile su potpunu ravnopravnost u svim segmentima zivota, a samo kukaju diskriminacija, diskriminacija.Jednostavno postoje neki poslovi koje zene ne treba da rade, najbolje da se zamenimo da one idu malo u vojsku a mi cemo da uzmemo varjace u ruke. Zene su nezniji i slabiji pol, njima nije mesto u vojsci. Ako vec ima nekih koji se osecaju kao vojnici onda po MOM misljenju trebaju da prodju potpuno isti put kao i muskarci.A ako neki pod izgovorom "RAZUM" smanji, ne samo fizicke norme nego mislim na bilo koji segment testova,testiranja i obaveza,zenama. E to je meni van pameti. Opet po stoti put nit se ja pitam niti bilo ko od nas. Tako da je i ova rasprava potpuno irelevantna.

Nisam hteo ali moram da ti odgovorim na ovu poruku, kazes da ti je krivo sto su zene dobile potpunu ravnopravnost u svim segmentima zivota, pa sta ako jesu? Zasto one nisu to zasluzile? I jako ti je glupo razmisljanje zato sto delis poslove na muske i zenske, nije ti ovo 15.vek.

Nisam hteo ali moram da ti odgovorim na ovu poruku, kazes da ti je krivo sto su zene dobile potpunu ravnopravnost u svim segmentima zivota, pa sta ako jesu? Zasto one nisu to zasluzile? I jako ti je glupo razmisljanje zato sto delis poslove na muske i zenske, nije ti ovo 15.vek.

Ja stvarno ne znam jel vi koristite mozak dok citate? Gde pise da mi je krivo? Rekoh krivo mi je sto se dize fama o nepostojecoj diskriminaciji.Dobile su svu ravnopravnost koje su mogle, i opet vicu diskriminacija. to je poenta. Ti si veoma kompetentan da odredjujes da li je moje razmisljanje glupo?

Bravo Borise :D
Uopšte ne bi trebalo da delimo zanimanja na muška i ženska. 21 je vek, koliko muškaraca radi ženske poslove. Npr. više ima muških kuvara nego ženskih. Nego ovo nije forum o šovinizmu i feminizmu, već o VA-ji. Tako da, al može neko da mi kaže
koje se sve oblasti spremaju iz mate? :D

Bravo Borise :D
Uopšte ne bi trebalo da delimo zanimanja na muška i ženska. 21 je vek, koliko muškaraca radi ženske poslove. Npr. više ima muških kuvara nego ženskih. Nego ovo nije forum o šovinizmu i feminizmu, već o VA-ji. Tako da, al može neko da mi kaže
koje se sve oblasti spremaju iz mate? :D

Области које су заступљене на пријемном испиту. :D

- Аритметика
- Идентичне трансформације алгебарских израза
- Пропорције и проценти
- Комплексни бројеви
- Реална функција једне реалне променљиве
- Линеарна функција, једначина и неједначина
- Квадратна функција, једначина и неједначина
- Полиноми
- Рационалне неједначине
- Ирационалне једначине и неједначине
- Експоненцијална функција, једначина и неједначина
- Логаритамска функција, једначина и неједначина
- Тригонометрија
- Планиметрија
- Стереометрија
- Аналитичка геометрија у равни
- Аритметичка и геометријска прогресија
- Биномна формула

Pozzz, i srecno. :D

Ja stvarno ne znam jel vi koristite mozak dok citate? Gde pise da mi je krivo? Rekoh krivo mi je sto se dize fama o nepostojecoj diskriminaciji.Dobile su svu ravnopravnost koje su mogle, i opet vicu diskriminacija. to je poenta. Ti si veoma kompetentan da odredjujes da li je moje razmisljanje glupo?

Ti bre ne znas neke osnovne cinjenice dok pises ovo. Je l' ti je jasno da je svega 10% zena na vodecim pozicijama u organizacijama(iako ih ima mnogo vise koje su obrazovane za to). da je plata zena ZA ISTO RADNO MESTO u proseku 20-25% niza od plate muskarca na tom mestu, O KOJOJ POTPUNOJ RAVNOPRAVNOSTI TI GOVORIS? U Srbiji je ta ravnopravnost morala zakonima da se uvodi! Da se tacno odredi procenat zastupljenosti zena u politickim strankama, skupstini, vojsci, mnogim drugim oblastima da bi uopste mogli da funkcionisu! Samo zato su i uvodjene zene u te oblasti. Ali, eto, kakva god da je, barem je ucinjen neki pomak.

I prestani vise da smaras ljude. Nemas ni argumente, niti bilo sta pametno da kazes, samo presipas iz supljeg u prazno. Sramota je za mladog decka kao sto si ti da je toliko neupucen u neke stvari i da sa 20 godina ima takva razmisljanja. Ali, postovanje zena i ravnopravnosti je nesto cemu je trebalo da te uce roditelji, pa se zato ne vredi raspravljati sa tobom.

Ovog puta javno obecavam da ti rec vise necu reci, sta god lupetao sledece, zbog svih ovih ljudi ovde kojima su potrebne neke druge informacije.
Pozdrav.

Ti bre ne znas neke osnovne cinjenice dok pises ovo. Je l' ti je jasno da je svega 10% zena na vodecim pozicijama u organizacijama(iako ih ima mnogo vise koje su obrazovane za to). da je plata zena ZA ISTO RADNO MESTO u proseku 20-25% niza od plate muskarca na tom mestu, O KOJOJ POTPUNOJ RAVNOPRAVNOSTI TI GOVORIS? U Srbiji je ta ravnopravnost morala zakonima da se uvodi! Da se tacno odredi procenat zastupljenosti zena u politickim strankama, skupstini, vojsci, mnogim drugim oblastima da bi uopste mogli da funkcionisu! Samo zato su i uvodjene zene u te oblasti. Ali, eto, kakva god da je, barem je ucinjen neki pomak.

I prestani vise da smaras ljude. Nemas ni argumente, niti bilo sta pametno da kazes, samo presipas iz supljeg u prazno. Sramota je za mladog decka kao sto si ti da je toliko neupucen u neke stvari i da sa 20 godina ima takva razmisljanja. Ali, postovanje zena i ravnopravnosti je nesto cemu je trebalo da te uce roditelji, pa se zato ne vredi raspravljati sa tobom.

Ovog puta javno obecavam da ti rec vise necu reci, sta god lupetao sledece, zbog svih ovih ljudi ovde kojima su potrebne neke druge informacije.
Pozdrav.

Samo mi daj izvor odakle ti tih 10% i 20-25%(vezano za platu) a da nije iz nekih tracarskih novina???Visina plate zavisi od sistematizacije radnog mesta,a ne od pola kome pripadas.Tako da ti prva nemas argumente i iznosis svoje brojke i procente i lecis svoje komplekse na pogresnom mestu.

Области које су заступљене на пријемном испиту. :D

- Аритметика
- Идентичне трансформације алгебарских израза
- Пропорције и проценти
- Комплексни бројеви
- Реална функција једне реалне променљиве
- Линеарна функција, једначина и неједначина
- Квадратна функција, једначина и неједначина
- Полиноми
- Рационалне неједначине
- Ирационалне једначине и неједначине
- Експоненцијална функција, једначина и неједначина
- Логаритамска функција, једначина и неједначина
- Тригонометрија
- Планиметрија
- Стереометрија
- Аналитичка геометрија у равни
- Аритметичка и геометријска прогресија
- Биномна формула

Pozzz, i srecno. :D

Hvala Žare :D

Ljudi,jel imamo mi neki opsti lekarski pregled u mestu gde smo konkurisali pre prijemnog? Ja pitala onu zenu kad sam predavala papire,ona kaze da nema tog pregleda,ali sva mi je ona nesto pogubljena i nepoverljiva :D

Pa do prosle god je bio, a sad nzm, msm da su ga ukinuli, i uveli fazon ko prodje matu i fizicko ide tamo kod njih na 3 i vrsi se sve, medicnski pregled i tako to, tkao sam nesto cuo. :D

- - - - - - - - - -

Ja sam 95-o, konkurišem sledeće godine, nego sad već polako skupljam šta mi treba za prijemni. A ti sad konkurišeš? :D

Aha, i ja isto 95, a poceo sam vec da je vezbam, ujedno mi profesorka mate pomaze, i onda cu tipa na leto da vezbam i u 4-toj god se samo nadovezem sa gradivom i eto. :D

Back