shuskica
Početnik
- Poruka
- 25
Hvala puno na informaciji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nema na cemu.
Kako vam teku pripreme vama sto ste konkurisali?
Koliko možete da uradite za tih 2 minuta?Ja mogu da uradim oko 20 i to uradim za oko 30 sekundi, nije mi jasno to vreme od dva minuta. Da, matematika se radi dva sataMene zanima kako devojke napreduju sa sklekovima?Koliko možete da uradite za tih 2 minuta?
I da li se test iz matiša radi samo 2 sata? Iiiiiiii, koliko % mogu da promene iz zbirke? 20-30%?
a za zadatke ne znam, cak mislim da zadaci nece da budu ni slicni onima iz zbirke Ja mogu isto 20 za 30-40 sek.Ja mogu da uradim oko 20 i to uradim za oko 30 sekundi, nije mi jasno to vreme od dva minuta. Da, matematika se radi dva sataa za zadatke ne znam, cak mislim da zadaci nece da budu ni slicni onima iz zbirke
![]()
A kad radis sklekove spustas se skroz dole ili radis polu sklekove? Skroz, bukvalno da dotaknes pod, mora tako, inace ne priznajuJa mogu isto 20 za 30-40 sek.A kad radis sklekove spustas se skroz dole ili radis polu sklekove?
![]()
Kako vama ide ovo trcanje?
Meni je to najgore.I ja tako radim, skroz se spustim doleSkroz, bukvalno da dotaknes pod, mora tako, inace ne priznajuKako vama ide ovo trcanje?
Meni je to najgore.
Meni trcanje ide super, pretrcim 2400 za 11:45 (to je rezultat od juce)
A sklekove radis sa rasirenim rukama ili u ti ruke postavljene u sirini ramena?
A sklekove, pa malo sire od sirine ramena Jeste... Hvala na odg., izvini ako sam te smarala pitanjimaEpa super, svaka cast, to je super vreme.A sklekove, pa malo sire od sirine ramena
![]()
Ja ne "forsiram" toliko fizičku spremnost,bitno mi je čisto da prođem taj deo, matiš mi je na prvom mestu.
U, pa svaka vam čast.Ja ne "forsiram" toliko fizičku spremnost,bitno mi je čisto da prođem taj deo, matiš mi je na prvom mestu.
![]()
Al dobro,imam još mesec dana za bolje rezultate (nadam se).Je l zna neko koliko se prijavilo devojaka?
Ja ne znam 
"Samo u Nisavskom okrugu je prijavljeno oko dvadesetak cura" - uu ova informacija mi se dopada.
Pozdrav .