Zare00
Zainteresovan član
- Poruka
- 109
Hahahahahhahahhaha, koji ste vi mozgovi, o cemu se vi raspravljate.  Po meni ja bih voleo da ima brda devojaka, al jbga vojska je to, uvek je bilo vise muskaraca i bice ih. Jbga, sta je tu je. A zene ko zene, zene su vise za kancelarije i tako te stvari, al nista lepse kad na akademiji upoznas neku dobru devojku.
 Po meni ja bih voleo da ima brda devojaka, al jbga vojska je to, uvek je bilo vise muskaraca i bice ih. Jbga, sta je tu je. A zene ko zene, zene su vise za kancelarije i tako te stvari, al nista lepse kad na akademiji upoznas neku dobru devojku. 

Po meni ja bih voleo da ima brda devojaka, al jbga vojska je to, uvek je bilo vise muskaraca i bice ih. Jbga, sta je tu je. A zene ko zene, zene su vise za kancelarije i tako te stvari, al nista lepse kad na akademiji upoznas neku dobru devojku.