Vladimir Orlić i sumrak srpskog parlamentarizma

Poruka
7.096
Орлића ћу доживотно памтити као ометача, мада је то онако мало ублажена слика, пошто је лик репрезентативни примерак људског смећа, као већина напредњачко-радикалског шљама. Преносе расправа у парламенту никад нисам подносио због незаобилазног сељоберског понашања посланика. Иритирајуће за гледање, нарушава здравље.

Poruka
19.699
Slavene ti si kao penzioner kome je 40 godina uplaćivan staž, u 2022. godini ode kod opšte prakse, čeka 2 sata, onda traži specijalistu ili magnetnu rezonancu, . zakažu mu za 2075 godinu i iščuđava se, jer je na TVu sve kako treba.

Raspad svega, koje institucije, da rade institucije ovde bi bila neka prinudna uprava.
Па када се не би на то дуго чекало у државном сектору , нико не би отишао на приватну клинику и платио 5 000 евра за уградњу вештачког кука.

Poruka
6.274
Da li je ikada parlament Srbije izgledao gore i skandaloznije nego u Orlićevo vreme?

1676292524605.jpeg

GeorgeV

Buduća legenda
Poruka
30.496
Da, to mi zvuči kao da smo nekad bili Englezi u parlamentu a sad smo divljaci.

Koliko me sećanje služi, jedini "srpski parlament" u kojem je bilo koliko-toliko "parlamentarno" je, ironično, bio onaj prvi višestranački saziv iz 1990-te.

Dok nije došao Šešelj, koji je, naravno, odmah započeo svoj zadatak da zabalega bilo šta što bi moglo dovesti do neke normalnosti u Srbistanu.

GeorgeV

Buduća legenda
Poruka
30.496
Vučić je rekao kako je srušen ugled Srbije zbog ponašanja opozicije u skupštini a Šešelj da je bilo strašno gledati opoziciju kako nasrće. Pa da, mi se ne sećamo radikalskih performansa kada su bili opozicija i istorija skupštine je počela 2012. :lol:

I to još koje "opozicije"...one koja je pažljivo uzgajana proteklih 10-ak godina, baš zarad sličnih performansa... :mrgreen: