Orlić povodom Dana BIA položio vence na spomenike Rankoviću i Krcunu

Pogledajte prilog 1801860
Čovek jednostavno ima nos za te poslove...

Hvala u svakom slučaju ali izabrao si mu najružniju fotku gde mu taj nos dolazi do izražaja :evil:

U svakom slučaju pozdravljam njegov gest.

Žao mi je što su dozvolili da Lekina kuća onako propadne ali dugo i nisam svraćala do bivšeg Šehera, od kako su ga preuzeli onaj smešni fucoš Lazetić i ona njegova krimi udovica tako da ne znam da li je neko od sinova/unuka to napokon sredio.
Inače, vila je tik iza pokojnog Šehera.

1000011402.jpg

Hvala u svakom slučaju ali izabrao si mu najružniju fotku gde mu taj nos dolazi do izražaja :evil:

U svakom slučaju pozdravljam njegov gest.

Žao mi je što su dozvolili da Lekina kuća onako propadne ali dugo i nisam svraćala do bivšeg Šehera, od kako su ga preuzeli onaj smešni fucoš Lazetić i ona njegova krimi udovica tako da ne znam da li je neko od sinova/unuka to napokon sredio.
Inače, vila je tik iza pokojnog Šehera.
Izvini , kolko ti imaš godina .

Nastala OZNA, od koje ste vi udbasi prekopirali sve zivotne, ekonomske, idejne i moralne vrednosti.
Чуј тупак. Ја нисам никакв удбаш. Шта више, мало шта не волим, толико као усташе и комунисте српског порекла. Чак и и не одвајам.

Чуј тупак. Ја нисам никакв удбаш. Шта више, мало шта не волим, толико као усташе и комунисте српског порекла. Чак и и не одвајам.
Ti si potpuni udbas, pricas kao udbas, i narativi si ti kao kod udbasa.

Cak si toliko dobar u tome da mozes da treniras udbase.

Ako dobijas 0 dinara za to, onda si promasio profesiju, mogao si u zivotu od udbasenja da pokupis dobre pare.

Back