gost 41782
Elita
- Poruka
- 19.642
I gle, sad odjednom se tako oglašava?
Rafalno?
Ne znam. Je l' Sandule pominjao njega ovih nekoliko godina?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I gle, sad odjednom se tako oglašava?
Rafalno?
Не сумњам. Чудно би било да није.И покојном Цвијану је као и *******ом је отац пореклом из Босне. (...)
Ne znam. Je l' Sandule pominjao njega ovih nekoliko godina?
Значи Словину ипак пратиш интервјуе Господина Са Врућег Београдског Асфалта?Pre nekoliko godina, jeste.
Ni druge, aktuelne i bivše demokrate, nisu mogli više da nam kažu o Cvijanu. Tvrde da nikada nije bio član DS, da ne znaju sa kim se družio i u kojim krugovima se kretao. Napominju da ga je u Predsedništvo svojevremeno doveo Miki Miodrag Rakić (pokojni šef Tadićevog kabineta), ali da se sve i završava na tim saznanjima i ponekim površnim kontaktom.
То су већ технички детаљи који ће се једног дана утврдити истрагом. То ће се цесити кад падне овај криминални режим. Тада ће Вучић и други криминалци из садашње власти бити процесуирани, осим ако не побегну из Србије (сви неће сигурно).

Ona je svet teroristički, jer zavaravati je sebe da će biti drugačije, uključujući i pod krunom.
paranoja zvana dr dabic...Па зато што је у том случају отпочео нови живот, под другим индентитетом и зато му одговара да се овде води као мртав. Ево на пример Петар Златановић сведочи да када се задњи пут чуо са Цвијаном, он је био у Лондону.
Мада је моја маленкост склонија мишљењу да су га убили и то нисам склонији сад него још када је Цвијан био нестао па се одма` расправљало да ли је мртав или се крије, мислим да не треба тек тако одбацивати варијанту да је жив и да је ово "Таблоид" (полицијски лист од кад постоји) ради у сагласју са Цвијаном и (или) БИА. Благо речено је чудно да таквог покварењака као што је био Цвијан неко успе "намами" да из иностранства дође овде или Црну Гору да би га убио; нормално би било да такав лик уколико и има интереса за некаквим састанком са неким одавде, тражи да се исти одржи у некој трећој, а за њега сигурнијој земљи од Србије или Црне Горе.
To bi svakako urusilo institucije Srbije ... salim se vec su urusene.Баш би било "кул" да се Цвијан појави на конференцији за штампу загрљен са *******им и да каже ето како опозиција безвезе напада овог "човека", зар не @De_Sisti ?![]()
Poligraf mu drzi opet neki kum ... poligraf je obesmislio AV.Posto Vucic zna sve treba ga pitati ko ubi Cviju?Neka ide na poligraf.
Trebao je Cvijan sa Radulom, imaju dosta sličnosti.
Sandule je baš onako veći klovn.
Sve mi se čini da ova izmišljena priča pokušava sakriti i odvući pažnju sa jedne vrlo aktuelne i šokantne vijesti zvana "Mauricijus".. ali, vidjećemo. Vrijeme će pokazatti ko muti u bistroj vodi.

Da, sumnje su na obje strane.. a koja je izmišljena ili sa nekom namjerom, kao što rekoh vidjećemo. Ali, niko nije kriv dok se ne dokaže a istina na kraju ipak ispliva dok laž potone u mulj.
Znam , mnogo smo napisali a nista novo nema u vezi ubijenog Cvijana.......
Штa би наша браћа Енглези рекли "creepy indeed"