Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Sve mi se čini da ova izmišljena priča pokušava sakriti i odvući pažnju sa jedne vrlo aktuelne i šokantne vijesti zvana "Mauricijus".. ali, vidjećemo. Vrijeme će pokazatti ko muti u bistroj vodi.
Kakav slucaj Mauricijus, kad Ministar mase papirima banke koja ne radi godinama vec

Kako to moze biti "slucaj"

I kako to Nesu Slinu niko ne spominje iz SNS

Ako vec nije, a ono Car sad smislja pricu...Jer ni njegova rulja sama dobro ne zna sta zeli da cuje, koliko on to zna...Pretpostavljam nesto ovako; Ja sam tek sad upoznat sa cinjenicom da se Cvijan upokojio pre par godina i javno obecavam da ce se dobro istraziti sve okolnosti sa ovim slucajem... Ja sam prezauzet i zaista nisam razmisljao o njemu poslednjih godina, cuo sam, tj. misli sam da je otputovao negde u inostranstvo, jer znam da je cesto putovao... Za njega imam da kazem samo reci hvale o vremenu u kome smo saradjivali, bio je predan i radan covek... Kasnije je poceo vise da se druzi sa nekim da tako kazem sumnjivim ljudima, ambasadorima, ali ni to mu ne zameram... Kada sam ovih dana saznao za njegovu smrt mogu da kazem da sam se veoma potresao, pamticu ga kao jednog vrednog i predanog coveka... Obecavam da cemo ovaj slucaj pazljivo istraziti i proveriti sve njegove kontakte sa ljudima u zemlji i inostranstvu...Moram da priznam da i mene cudi zasto mediji nisu ispratili njegovu smrt.... Zivela Srbija...

Ako vec nije, a ono Car sad smislja pricu...Jer ni njegova rulja sama dobro ne zna sta zeli da cuje, koliko on to zna...Pretpostavljam nesto ovako; Ja sam tek sad upoznat sa cinjenicom da se Cvijan upokojio pre par godina i javno obecavam da ce se dobro istraziti sve okolnosti sa ovim slucajem... Ja sam prezauzet i zaista nisam razmisljao o njemu poslednjih godina, cuo sam, tj. misli sam da je otputovao negde u inostranstvo, jer znam da je cesto putovao... Za njega imam da kazem samo reci hvale o vremenu u kome smo saradjivali, bio je predan i radan covek... Kasnije je poceo vise da se druzi sa nekim da tako kazem sumnjivim ljudima, ambasadorima, ali ni to mu ne zameram... Kada sam ovih dana saznao za njegovu smrt mogu da kazem da sam se veoma potresao, pamticu ga kao jednog vrednog i predanog coveka... Obecavam da cemo ovaj slucaj pazljivo istraziti i proveriti sve njegove kontakte sa ljudima u zemlji i inostranstvu...Moram da priznam da i mene cudi zasto mediji nisu ispratili njegovu smrt.... Zivela Srbija...

Njegov problem je što sad ne mora više da smisli samo jednu priču, nego deset njih.

20210318_000043.jpg

Ова криминална издајничка власт оставља лешеве иза себе!

Mi se bukvalno borimo sa mafijom, i to mafijom koja hoće sve da nas satre. To rekoh jer sam na početku ove korona krize čitao kako je Kamora na jugu Italije zabranila svima pozajmljivanje novca sa kamatama, već je naložila da se novac pozajmljuje i vraća onoliko koliko je pozajmljeno, da se ljudi ne bi gurali u još veća sranja. A ovi bi opušteno i naše organe prodavali na crnom tržištu...

Mi se bukvalno borimo sa mafijom, i to mafijom koja hoće sve da nas satre. To rekoh jer sam na početku ove korona krize čitao kako je Kamora na jugu Italije zabranila svima pozajmljivanje novca sa kamatama, već je naložila da se novac pozajmljuje i vraća onoliko koliko je pozajmljeno, da se ljudi ne bi gurali u još veća sranja. A ovi bi opušteno i naše organe prodavali na crnom tržištu...

Овај степен спреге државе и мафије који се развио под режимом *******ог психопате није био ни у доба Слобе ни жутих.

Овај степен спреге државе и мафије који се развио под режимом *******ог психопате није био ни у доба Слобе ни жутих.

Ovo čak nije ni sprega, kriminalci su ovde postali vojnici režima, prvi put se u istoriji mislim bilo koje države (ne računajući ekstreme poput Severne Koreje) desilo da vlast pod kontrolom ima kompletan kriminalni milje, ne postoji niko nezavisan, svi rade za njih...

Naravno.
I u depresiji.

Malo preleteh i za sve uvek postoji i racionalno objašnjenje.
Ja bih recimo krenula ovako:
Cvijan je bio student generacije, nesumnjivo obrazovan i sposoban čovek
i advokat pred kojim je bila budućnost.
Nekim čudom obreo se u prljavštini politikantstva rođenog posle kapitulacije
zemlje 05.oktobra. 2000.te. Šteta.
A, moglo je društvo od njega mnogo da dobije.

Jasno je šta odlikuje bavljenje politikantsvom kod nas poslednjih 20-30 tak godina:
pohlepu, gramzivost, beskrupuloznost, surovost i nefer igranku pa s koje strane se
ko nađe.

Igrao je za dva suprotstavljena tima naizgled, a u suštini isto srranje, isti glumci u drugačijim
dresovima
Možda je bio i dobar čovek, 'da ne preterujem , delimično dobar, jer dobri ljudi s tim
ološem ne bi izdržali kafu da popiju, igrao po njihovim pravilima jer uspeh, jer lova, jer ambicija, jer pohlepa, zašto da ne.....itd.

Povukao se razočaran u sve, pod stresom, možda i pretnjama, pogubljen u beznađu i otuđenosti
jer ekipa sa kojom je igrao svih tih godina , družio se , pikao fucu na male goliće ili basket,
odbačenost ne prepoznaje, odmak svih od njega i odjednom ostaje sam. Očajan. Beznadan.
Do pucanja, mrak u mislima, mrak u duši, mrak u glavi.

Ledeno Dunavo.

Pokoj mu duši.

to objašnjenje bi bilo racionalno da se radilo o 2014oj godini...ali šta je bilo sa njim od 2014 do 2018, a i to bi vjerovatno supruzi bilo rečeno pa bi ona rekla nekome povjerila bi se

manje više je jasno da ga je pojeo mrak, da li je to neka ekipa odradila samostalno ili uz pomoć/naređenje "sa vrha" to je sad drugo pitanje

(...)

A) prvo Cvijan je negde ziv u inostranstvu. Odmha se postavlja pitanje zbog cega bi on to krio ?
Па зато што је у том случају отпочео нови живот, под другим индентитетом и зато му одговара да се овде води као мртав. Ево на пример Петар Златановић сведочи да када се задњи пут чуо са Цвијаном, он је био у Лондону.

Мада је моја маленкост склонија мишљењу да су га убили и то нисам склонији сад него још када је Цвијан био нестао па се одма` расправљало да ли је мртав или се крије, мислим да не треба тек тако одбацивати варијанту да је жив и да је ово "Таблоид" (полицијски лист од кад постоји) ради у сагласју са Цвијаном и (или) БИА. Благо речено је чудно да таквог покварењака као што је био Цвијан неко успе "намами" да из иностранства дође овде или Црну Гору да би га убио; нормално би било да такав лик уколико и има интереса за некаквим састанком са неким одавде, тражи да се исти одржи у некој трећој, а за њега сигурнијој земљи од Србије или Црне Горе.

Poslednja izmena:
********и је дериват апарата који је створен под Злободаном Смрдљошевићем. ********и је, као и dr Vjekoslav, буквално изашао испид шињела Балканског Касапина.

********и је дериват апарата који је створен под Злободаном Смрдљошевићем. ********и је, као и dr Vjekoslav, буквално изашао испид шињела Балканског Касапина.

nisu oni nastali tek tako vec zbog pokvarenog naroda koji bi rodjenu mamu prodao za tepsiju ribe.

ne, nego je poreska dosla u te advokadske urede odmah posle njegove smrti, 2018
a zarad zahteva za porodicnu penziju,
znaci, porodica je znala,
ali je ovde i od tog detalja pokusana da se napravi misterija,
da bude jos sablasnije

Kako misliš pokušna da se napravi misterija.

Tebi nije misteriozno da na radnom mestu ne saznaju da si umrla 8 punih meseci, i onda po zahtevu utvrde da jesi i obrišu te iz registra?

Je li Cvijan možda umro 1718. godine?

Back