Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Ja sam načuo neke...aj da kažemo glasine...da je poslednji put živ viđen na nekom splavu. Pa sad gledam, koji bi to splav mogao biti.
Ја сам начуо гласине да је тело након обдукције, односно аутопсије кремирано... :eek:
Иначе, 1164. километар може бити једна од две локације:

pic.png

Jedino ako najbliži srodnik nije uopšte obavešten.

Ako su obavešteni supruga i sin, nema protivzakonitog.
Сада се сигурно врши притисак, нуди се лова и то, на удовицу да каже како је "знала" да јој је муж нађен мртав у Дунаву; полиција је свакако морала да је обавести осим ако је полицији наређено да то не чини шта директно укопава вашег Вољеног ********ог. Наравно, ако би сада казала да је "знала", то би била лаж на квадрат, јер Вишекруна поседује њена писма где га она пита да ли нешто зна о Цвијану, да ли му се јављао итд. Видећемо да ли ће банда ********ог успети да је сломи као што су успели са удовицом Оливера кога су исто убили (значи већ два политичка убиства од како је ваша СНС на власти).

Сада се сигурно врши притисак, нуди се лова и то, на удовицу да каже како је "знала" да јој је муж нађен мртав у Дунаву; полиција је свакако морала да је обавести осим ако је полицији наређено да то не чини шта директно укопава вашег Вољеног ********ог. Наравно, ако би сада казала да је "знала", то би била лаж на квадрат, јер Вишекруна поседује њена писма где га она пита да ли нешто зна о Цвијану, да ли му се јављао итд. Видећемо да ли ће банда ********ог успети да је сломи као што су успели са удовицом Оливера кога су исто убили (значи већ два политичка убиства од како је ваша СНС на власти).
Pa ako je znala, sahranila je valjda muza, uzela grobno mesto, zna se valjda coveku grob, digao mu je neko mozda spomenik, platio Popa da ocita opelo covek je valjda bio hriscanin, potpisivala neke papire, uradila ostavinsku raspravu, tako to

To se ne moze folirati.

Pa ako je znala, sahranila je valjda muza, uzela grobno mesto, zna se valjda coveku grob, digao mu je neko mozda spomenik, platio Popa da ocita opelo covek je valjda bio hriscanin, potpisivala neke papire, uradila ostavinsku raspravu, tako to

To se ne moze folirati.
За власт Вучића и његове није важно шта се дешава у стварности, већ шта се дешава у њиховим пропагандним медијима; видели смо то већ на мали милион примера. Значи ако би сломили супругу да слаже да је "знала", без обзира колико то било глупо јер Вишекруна поседује њена писма где га она моли за било какву информацију ако зна о њеном мужу, за СНС медије би то била "завршена ствар". Онда то преузимају ботови, а као што видиш, ноторни ботови већ сада пискарају како је "све нормално", а замисли тек ако БИА успе да искамчи одговарајућу изјаву од удовице.

Poslednja izmena od moderatora:
За власт Вучића и његове није важно шта се дешава у стварности, већ шта се дешава у њиховим пропагандним медијима; видели смо то већ на мали милион примера. Значи ако би сломили супругу да слаже да је "знала", без обзира колико то било глупо јер Вишекруна поседује њена писма где га она моли за било какву информацију ако зна о њеном мужу, за СНС медије би то била "завршена ствар". Онда то преузимају ботови, а као што видиш, ноторни ботови већ сада пискарају како је "све нормално", а замисли тек ако БИА успе да искамчи одговарајућу изјаву од удовице.
Onda mora supruga da kaze kad ga je, kako i gde sahranila. Ko god I gde god da ga je neko sahranio mora da ima dokumentovano i to.

Naravno da neće Nebojša preko svog Objektiva to da objavi ali moguće je da je dao informacije Đilasu.
Kakav crni Djilas , Predrag Popovic iz Tabloida je objavio. A u klipu iznad je Srdjan Milivojevic pozvao novinare to da urade. I nisu Djilasovi poslali upit.

"Redakcija magazina "Tabloid" uputila je zvaničan upit Institutu za sudsku medicinu u Beogradu (Deligradska 31), kojim je tražila informaciju i odgovor na pitanje - da li je tokom januara 2018. godine na Institutu obdukovano telo Vladimira Cvijana, bivšeg generalnog sekretara predsednika srbije Borisa Tadića, zatim potpredsednika Srpske napredne stranke i narodnog poslanika.

Ne mogu da verujem kako ste ispinovali temu i kako ste stigli do toga kako je Stefanovic dao informaciju Djilasu kad jasno pise kako je informacija izasla u javnost.

2012-2013.
kad je cvijan zakljucio da vlada samovolja jednog coveka, vucica
zato sto mu je IQ iznad 85..... ne treba mu ceo zivot da zakljuci da je neko kreten.....

Nema to veze Slavene,iz principa se ne prelazi iz partije u partiju osim ako se ne vodis licnim interesima,narocito ne u neo radikale.Bio si clan jedne partije,ostajes do smrti u istoj ili se povlacis iz politike.Preletaci su ko profesionalni fudbaleri ,idu tamo gde su pare i korist
Tadica je napustio dok je bio vlast i usao u opoziciju. Iz SNS-a izasao kad su bili vlast.
Ovaj covek je sve samo ne koristoljubiv.
Nije kao Marinika shvatio da Canak ne valja kad su izgubili pokrajinsku vlast ili kad je Sarovic ukapirao da Seselj ne valja kad je izgubio poslanicku platu.
Mislim da se ipak radilo o dobrom coveku. A imao je i talent da skupi pare.

Da ne pricam koliko je veoma moguce Zvoncica imala kompleks od istog koji je bio i obrazovaniji a i nije ga se plasio.
Jednom recju covek sa integritetom. Mozda jedini koji je imao kapacitet da se suprotstavi AV.
A verujem da je u SNSu bilo mnogo bivsih clanova DSa tako da je mogao da okrnju SNS lagano. I da im jos uzme ostale nezadovoljne naprednjake.

Gde je supruga je bolje pitanje? Nadam se da je bezbedna.:(

Poslednja izmena:
Za tako nesto nam nije potreban neki Cvijan,to sta si nabrojao je opsta politicka i drustvena kultura kod Srba.Pre ce biti da je licno hteo da napravi svoj klan, da zagrize veci deo kolaca koji mu je zastao u grlu.
Daj coveku vlast na tri dana i videces kakav je.Nemam nikakve sumnje da ovaj preletacevic upoznat sa prljavim poslovima ( moguce samo iz prve ruke) ne bi bio novi "vozd".

Za tako nesto nam nije potreban neki Cvijan,to sta si nabrojo je opsta politicka i drustvena kultura kod Srba.Pre ce biti da je licno hteo da napravi svoj klan, da zagrize veci deo kolaca koji mu je zastao u grlu.
Daj coveku vlast na tri dana i videces kakav je.Nemam nikakve sumnje da ovaj preletacevic upoznat sa prljavim poslovima ( moguce samo iz prve ruke) ne bi bio novi "vozd".
Ovaj covek je dva puta izasao iz vlasti. Tako da njemu vlast nije bila opsesija.

“Vučić je želeo da postane i šef podzemlja. Kada je imenovan za prvog potpredsednika Vlade, želeo je novac u neograničenim količinama. Znam da je uzeo o Mila Đukanovića 20 miliona, i još toliko para od crnogorskih biznismena. Mene je slao u u zatvor da od pritvorenih biznismena tražim novac ‘za stranku’. Pare koje sam donosio uzimao je Vučić za sebe. Meni je tvrdio da daje i Tomi, da potpiše pomilovanje, kao predsednik Republike, mada se ne sećam da je Toma nekog od tih ljudi pomilovao. Doneo sam novac od svih važnijih biznismena. Da im ne pominjem imena, dovoljno su propatili. Najperverzniji zadatak sam imao da od Miroslava Miškovića, koji je bio proganjan kao divlja zver od Vučića, uzmem milion dolara u kešu, kao Aleksandar će se umilostiviti…E, te pare nisam dao…”, navodno je ispričao Cvijan tada za Tabloid.
Divan neki mladic,pojela ga ekipa.Naravoucenije "Deco, pametno birajte durgare za igru"

Da, jedan fin, pošten i častan mladić...nije uzimao ispod milion dolara u kešu i
nije se stideo svoje prošlosti tj da to objavi.

Naravno treba uzeti u obzir da je to ipak pisanje tabloida kojima ja ne verujem pa
mi smeta kad im se bezrezervno veruje kada pišu i o drugoj strani.

Sva ova priča ima previše šupljina, zato je i tako misteriozna.

Onda mora supruga da kaze kad ga je, kako i gde sahranila. Ko god I gde god da ga je neko sahranio mora da ima dokumentovano i to.
Ако је сломе као што су сломили супругу Оливера, причаће и да је му је ********и до краја живота био најбољи пријатељ.

Da, jedan fin, pošten i častan mladić...nije uzimao ispod milion dolara u kešu i
nije se stideo svoje prošlosti tj da to objavi.

Naravno treba uzeti u obzir da je to ipak pisanje tabloida kojima ja ne verujem pa
mi smeta kad im se bezrezervno veruje kada pišu i o drugoj strani.

Sva ova priča ima previše šupljina, zato je i tako misteriozna.

ali u svakom mogucem scenariju odbijas mogucnost da je SNS upleten...... :lol: ?

ali u svakom mogucem scenariju odbijas mogucnost da je SNS upleten...... :lol: ?

Ne odbijam ali sve je to tako naivna i glupa tabloidna priča, sa toliko
šupljina da ne mogu da se uhvatim kao som na bućku.

Posvađao se sa Vučićem 2014 a ovaj ga ubio 2018 !!!!!???
Bila je vest 2014 da je ubijen ali ga isti taj verodostojni tabloid oživeo svojim intervjuom?
Nema izjava supruge? Valjda bi svaki novinar prvo kod nje odjurio.
Pošten i čestit mladić a bavi se najprljavijim iznuđivanjem.
.......
-------

Back