Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Ne može, jedan od inspektora sa Krste tvrdi da su ga samo malo, malčice stisli tako da je ispustio
dušu bez ikakvih tragova nasilja. Ostali su oduševljeni i dele mu reputacije. :eek:
a nidje na vidiku djilasovih novinara
da nam tu brutalnu vest istog momenta prenesu
kao sto nam svaku drugu revnosno prenose
zabrinuta sam zbog toga

Evo gde je bio 2017.
Pricao da je AV losh i da planira da povuce deo clanstva za sobom u novu stranku.

Ako je snimak iz 2017.

Srbija ima loš običaj da od svake ubijene ličnosti (pod pretpostavkom da je Cvijan uopšte ubijen, naravno) pravi sveca, tako da hajde da tu napravimo nekoliko koraka unatrag.

Cvijan je bio u 2017. godini efemerni političar bez stvarne mogućnosti da Vučići naškodi. Ranije, vrlo moguće, ali tada već dosta teško.

Ako je bio spreman za udarac, zašto se na tim predsjedničkim izborima nije kandidovao? Kao neko ko je vrlo upućen i povezan, između svih tako, možda bi se opozicija mogla objediniti iza njega, umjesto da na izbore ide i Saša i Vuk i Beli i drugi Saša i Boško i Kurta i Murta.

Pa pod broj jedan, i nisu delovi oko reke toliko dobro pokriveni kamerama.

A pod broj dva, ma kad ti ukradu auto u kraju pokrivenom kamerama nemaš nikakve bukvalno nikakve garancije da će ti pronaći i upotrebiti snimak. To iz iskustva kažem.
Mislim na lokale i splavove. Mozda je negde bio u nekom drustvu. Tu gde je nadjen les ne znaci da je ubijen. Ko zna odakle ga je voda donela.

Uostalom kako mozemo da znamo da je to bio uopste on?
Zena se ne oglasava.
Sta se desilo sa telom?
Mozda je neki drugi Vladimir Cvijan.

Sad karikiram naravno.

Не знам ја шта је Господин Са Врућег Београдског Асфалта тачно мислиo када је рекао да је Цвијан жив, али теоријска варијанта за ово шта сам написо` постоји и то не би било ништа ново када су тајне службе у питању (да неко отпочне нови живот под другим индентитетом; нпр. Доктор Дабић).

Da, ovo je tačno.

Ne treba isključiti u potpunosti ovde mogućnost i lažiranja smrti.

Mislim na lokale i splavove. Mozda je negde bio u nekom drustvu. Tu gde je nadjen les ne znaci da je ubijen. Ko zna odakle ga je voda donela.

Zena se ne oglasava.
Sta se desilo sa telom?

Sad karikiram naravno.
Ali vidis li sta radi pro-Kineski rezim Aleksandra F ....

Pa Cvijan je ex SNS ... sta mislis ko bi trebao da ima tu moralnu odgovornost da kaze sta se sa snjime desilo ?
Djilas jel ?

sto pricas o moralnoj odgovornosti,
ja pricam o nemoralnoj,
po kojoj djilas i njegovi novinari
inace svuda trpaju svoje nosine,
gde su bili 3-7 godina,
kad nisu bili u stanju da vucicu i sns
nakace jedno ubistvo,
zasto djilas inace prenosi svako sranje u javnost,
a ovo ubistvo ne
odgovori

Не знам ја шта је Господин Са Врућег Београдског Асфалта тачно мислиo када је рекао да је Цвијан жив, али теоријска варијанта за ово шта сам написо` постоји и то не би било ништа ново када су тајне службе у питању (да неко отпочне нови живот под другим индентитетом; нпр. Доктор Дабић).
И тада је корупцЈа.

Zena se ne oglasava.
Sta se desilo sa telom?

Sad karikiram naravno.

Znam da misliš na lokale i splavove. I kažem ti, slabo tu ima kamera.

sto pricas o moralnoj odgovornosti,
ja pricam o nemoralnoj,
po kojoj djilas i njegovi novinari
inace svuda trpaju svoje nosine,
gde su bili 3-7 godina,
kad nisu bili u stanju da vucicu i sns
nakace jedno ubistvo,
zasto djilas inace prenosi svako sranje u javnost,
a ovo ubistvo ne
odgovori
Alooo ludaco niko nije znao gde je covek ...
Pitaj policiju i prorezimske tv npr pink ...
Kako oni dobijaju snimke ubistva i pre tuzilastva npr //
Koji Djilasovi mediji , pa koji Djilasov medij ima nacionalnu frkvenciju ?
Sta lupas ti uopste tako panicno.

dobro, ja lazem, ....a posto vi ne lazete, a pozivate se na ovaj izvor,
kao i na jucerasnje patologe,
a ovde stoji i ovo
"Na telu pokojnog nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na mehaničke povrede, a iz rezultata toksikoloških analiza moglo se zaključiti da ne postoje osnovi sumnje da je izvršeno krivično delo. Kako nije postojala bilo kakva indicija koja bi ukazivala na izvršenje nekog krivičnog dela, predmet je arhiviran 2018. godine", precizira tužilaštvo.

onda tema moze da se zatvori, slozices se

5. januar, divan sunčan dan, ubilo se za kupanje u odelu, šta tu ima biti sumnjivo?

1. Niko u javnosti ne zna šta je bilo sa javnom ličnosti. Nigde ni čitulje; ništa
2. OSAM MESECI Asvokatska komora Beograda ne zna šta je sa njim. Saznaju da je mrtav i donose odluku da ne objave saučešće niti bilo kakvu vest, već samo obrišu iz registra zato što su, eto, kasno saznali (najsumnjivije od svega)
3. Postoji ljudi koji su se lažno predstavljali kao ljudi s njim u kontaktu, očigledno zbog toga što je bilo potrebmoodržati uverenje da je on i dalje živ i da se negde krije (pobegao u inostranstvo i slično).
4. Postoji tvrdnja da se žena raspituje, ne znajući gde je.

Imajući sve to na umu, tebi ovo ne deluje kao 1/1 školski primer zataškavanja (sa sve davljenjem u reci, zbg čega cela priča deluje kao da je iz prave krimi drame).

1.Tada više nije bio javna ličnost. Koliko je poznat vidimo i od kolega na forumu koji se pitaju ko je taj.
2. Meni logično.
3. Tabloid bi trebao lako da pronađe te svoje lažne kontakte i obavesti javnost.
4. Svakakve tvrdnje postoje na ovom svetu, ja sam za dokaze. Žena je mogla da prijavi
nestanak policiji, mogla je da se tajno nađe sa nekim iz N1, Nova....

"U konkretnom slučaju, dežurni tužilac je obavešten da je 5. januara 2018. godine na 1.164 kilometru desne obale Dunava, u vodi, na rastojanju od oko sedam metara od obale, zatečen, u tom trenutku NN muški leš", navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.
Navodi se i da je nakon toga naložena obdukcija, zajedno sa toksikološkom analizom, kako bi se utvrdio identitet preminulog i uzrok smrti.
Tužilaštvo napominje da je nakon dostavljanja izveštaja policije i obdukcionog zapisnika sa toksikološkim analizama utvrđeno da je u pitanju Vladimir Cvijan, rođen 1976. godine, koji je preminuo "usled utopljavanja".

https://www.rts.rs/page/stories/sr/...ladimir-cvijan-smrt-tuzilastvo-utopio-se.html

Evo RTS sta prenosi ...

Zasto komsija i dalje sumnja da je Cvijan ziv ?
Sandule ludilo.
Mozda mu dostavlja neka nn licnost poruke da je ziv.
Sandulovic ima dijagnozu btw - Trampizam.

Aman, Slavene, svaki lokal ima kameru.
Potpuno nevazno. Zaboravi.
Pa i naplatna rampa je imala HD kamere pa je srusena posle ubistva Stanike.

A snimak cuva licno Vucic ili neko njemu blizak.

Ladno su tuzilastvu dali montiran sadrzaj aka isecen gde se ne vidi ko je vozio automobil inace Babic.

Screenshot 2021-03-17 094320.png

Back