Krishna
Elita
- Poruka
- 24.400
Ко ће бити наредна Вучићева жартва? Неша слина, Ђорђе Вишекруна или неко трећи?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko je to moj ktitor?Pa mediji tvog ktitora su tek u 20.40 to objavili... Tri god posle davkjenja u reci...
Moguće da je ovo Nešin kontraudar.
Nijesu ni znali!3 godine su prošle od obdukcije i to je sve zataškavano? Pa ovo je sramno. Nijedan medij to nije preneo!
Naravno da neće Nebojša preko svog Objektiva to da objavi ali moguće je da je dao informacije Đilasu.Premijerno je objavio Đilasov portal, a Mauricijus je vrlo jasan kontraudar vlasti uperen protiv Đilasa (mada ga je Vučić i ranije najavljivao). Tako da mi ovo više liči na tako nešto, između njih dvojice.
Ono drugo što jeste moguće je da se Neša okreće opoziciji da udari kontru.
Bas me cudi kako niko nije iz policije dao informaciju pinku ili hepiju , oni prvi sve doznaju kao u slucaju velje nevolje ...3 godine su prošle od obdukcije i to je sve zataškavano? Pa ovo je sramno. Nijedan medij to nije preneo!
3 godine su prošle od obdukcije i to je sve zataškavano? Pa ovo je sramno. Nijedan medij to nije preneo!
Nijesu ni znali!
Tabloidi bi i mater objavili... Ovo je zataskivano... Ali kako se porodica nije smela oglasiti? Toliko su zastraseni?
Drugo, kazu utapanje, bez tragova nasilnistva... Dakle da je skocio s mosta bili bi tragovi od udarca u vodu...
Dok recimo nekoliko ljudi stegne malo osobu, okrenu ga naglavacke, i drze pod vodom nekoliko minuta... Eto utapanja bez tragova....
Ajde u pamet se ne brukaj se...Ono što je sada vrlo bitno jeste da istraživačko novinarstvo odradi punom parom; KRIK, recimo. I da probaju dopreti do Cvijanove rodbine, bliskih poznanika i slično. I to što pre, pre nego što možda neko stigne da ih obradi, pripremi za kamere ili zastraši. Pa da čujemo šta oni imaju da kažu, šta su sve (sa)znali i kada.

Ajde u pamet se ne brukaj se...
Odavno su oni zastraseni, alo covjek je žrtav tri godine bez da mediji znaju i to covjek svjedok protiv vlasti...
Da se oni so sad nisu oglasili cudi... Razlog jedibi prestrasebi su dobro... Ili se nista nije znalo dom neko pre neki dan nije gurnuo pricu u javnost....
Neko ko vise ne mirise ovu vlast ili su poceli da pucaju po savovima?
Ovo se mora istratziti do kraja
Evo Sandula ...
Sandulović: Ne verujem da je Cvijan mrtav
Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović izjavio je danas da nije siguran u informaciju da je advokat Vladimir Cvijan početkom 2018. godine nađen mrtav.
20Piše: Beta16. marta 2021. 16.03 Izmenjeno: 17.16
![]()
https://www.danas.rs/drustvo/sandulovic-ne-verujem-da-je-cvijan-mrtav/
Aj sad .... verujte Sandulovicu.
Na netu se pominje mesec januar 2018?Slažem se sa tobom! Ovo je sigurno zataškivano ubistvo političkog protivnika. Ovo je čista diktatura poput Severne Koreje!
Sve je jasno kada se vidi snimak na kojem je Cvijan kritikovao Vučića pred nestanak. Prosto je smešno poverovati da se tek tako slučajno udavio
Poceli su da se raspadaju... Neko iz samog vrha je ovo plasirao... Ovo je 3 god skrivano...Meni je simptomatican momenat kada se sa ovim ulazi u medije, izjava ovog iz advokatske komore i sl. Bas sada...Bice da je to neko pustio iz policije ili vrha vlasti
Da ali koliko sam ispratio jedino je Brkic aka Tabloid to pratio sa sumnjom tj mislili su da je ubijen jos 2019Meni je simptomatican momenat kada se sa ovim ulazi u medije, izjava ovog iz advokatske komore i sl. Bas sada...Bice da je to neko pustio iz policije ili vrha vlasti
Evo Sandula ...
Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović izjavio je danas da nije siguran u informaciju da je advokat Vladimir Cvijan početkom 2018. godine nađen mrtav.
![]()

Evo Sandula ...