vizuelno? zene nekada i sada... "stari" seks simboli...

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni ne radi imageshack..pa me mrzi da se zezam sa kacenjem slika
sto se tice nasih lepotica
pa ni pred Nedom Arneric nije bio imun muski svet
Tanja Boskovic je takodje bila fam fatal
Snezana Savic i filmovi zikina dinastija
tu je pokazala grudi o usla u muske snove
mozda nama izgledaju obicno i previse "nase"
u odnosu na svetke face
ali ja mislim da je to samo zbog toga sto je nama uvek tudje bolje..

jeste to ti je po onoj u tuđem dvotištu trava zelenija.......:sad2:

pamelaandersonphotosexyfh4.jpg
[/URL] [/IMG]

cek, cek da prikacimo i neki od danasnjih sex simbola...
da se napravi paralela
Gde joj je pupak??? :eek: :tajna:

prevelika zelja za emancipacijom je unistila ono "zensko" u danasnjim zenama , a sto se tice sexipilnosti nemogu uporediti marlene ditrih ( neznam kako se pise) , grejs keli ili veroniku lake sa madonom .
Pa zapravo Madonna je žena koja je godište moje majke i ne bi se baš mogla kategorisati kao "moderna lepotica", to važi za mnoge ovde pomenute... i baš je kraljica tog vremena, vremena emancipacije, vremena Šeron Stoun za koju ljudi mogu do sutra da pričaju, zaista samo kreten može reći da nije lepa, pa i da "nije nešto lepa".

Ovo sada nema veze sa tim i takvim stavom i držanjem, već baš obrnuto. Te koje ste nabrojali, Karleuša, Nikol, Paris, pa i Pamela, mada je ona malo starija od toga, to su ličnosti bez boje, produkti novog vremena gde se njihovo telo i one same tretira kao roba i doslovno se ide unazad. Tako da "emancipacija" aman baš nikakve veze nema sa gigantskim plastičnim sisurinama već upravo suprotno.

Elem, što se teme tiče, primećujem da su uglavnom svi malo neobjektivni.
Ranije je na TV-u, ko ga je uopšte imao, stalno visilo jedno lice, pa se to lice lako moglo dizati do nebesa. Konkurencije je bilo mnogo manje a ni mediji nisu bili toliko rasprostranjeni da si mogao da ideš busom za Malu Moštanicu i na laptopu gledaš izbor za miss pomoravlja.
Fotošop je tek posebna priča. Danas se fotografije rade daleko finije, preciznije, pa se svaka mrlja, bubuljica iz detinjstva, fleka, celulitčić, sve se savršeno jasno nazire, dok su fotografije u svom začetku bile do te mere nesavršene da nije ni moralo ništa da se dorađuje, bilo je dovoljno da glumica nema 80 godina i biće lepa. Prelepa. Još kad je reprezentativno obuku..... uostalom prosudite sami.

audrey-hepburn-by-sarah123.jpg

039_4117~Grace-Kelly-Posters.jpg

A retuširanja je bilo i u ono vreme ITEKAKO!
Zaista mi nije jasno da toliko dižete u zvezde neke žene zato što su "onda bila bolja vremena". Vrlo je izvesno da će ta ista Paris Hilton za nekih 20 godina da bude primer "praaaave ženke", a ne ove danas, vid' kakve su :neutral:
Ovde pravim paralelu između nje i, recimo, Merilinke. Može i Anđelina eto, da ne bude baš onaj šifonjer.

ne, nisu sve one stare lepotice bile licnosti, neke su bile tupave, neke face, neke pametne, neke zavrsile kao nesrecne alkoholicarke... ali sve su bile lepe... i sve su bile zene... prave zene...
Joj ne znam. Meni su dosta ličile na transvestite. Posebno u onim korsetima i prilično ružnjikavim, neudobnim ekser štiklicama...
U to vreme su im zaista muškarci dizajnirali i odeću i obuću i šminku, u celosti su oslikavale ono što muškarac zamišlja dok masturbira, danas je to dosta konfuzno. Uostalom, svaka mačka ima ponaosob svog ličnog potrčka koji će za svaku zgodu da joj preporuči garderobu, kako da priča, kako da srče, kako da zeva i šta da radi ako mora da podrigne. Pogledaj samo političare, njih obrlatiš i promeniš u toku jedne kampanje. Radikali od agresivnih "lupam šakom o sto, izašo sam iz šume" životinja, pretvoriše se u zombije, ne bi li zadobili što više glasača.

Enivej, odlutala sam. Moje naravoučenije je da je bilo nešto lepih onda, ima nešto lepih i sada, a sve ostalo je stvar pomodarstva. Jedino što znam sigurno je da ne bih volela da nosim korsete, posebno evo sad to zamišljam dok me boli stomak, otekao i nesrećan u svojoj oligo........ takođe ne bih volela ni da sam 24/7 na štiklama, nije to loše ponekad, ali sve su one završila sa čukljevima. A volim brate i da nosim pantalone, nije samo što su udobne nego što su mi i lepe.

ne znam da li bi bilo kojoj danasnjoj oprostili celulit i salo koje niko nije primetio na onoj fotki sofije loren
ali zato seku aleksic ste spremni da zadavite
a evo ja bas nista ne znam o seki,ni sta peva ni kako se ponasa ni kakve intervjue daje pa mogu reci da mi je ona bas slatka ovako vizuelno,i jos nesto:hrabra!!!jeste debela po danasnjim merilima ali nju ocigledno bas zabole,isto kao i sofiju pre 50godina.ali sto seki to ne moze da se oprosti? :think:
druga stvar su ovi danasnji muskarci:vise nije fensi voleti oble zene,seljacki je voleti sise(nego moraju noge,to na svakoj temi jadnichci se ubise da dokazu da se gade na dekoltee ali eto vole noge :mrgreen:) pa onda kakve ce te zene s naslovnih strana da budu nego-savrseno retusirane
prvo da se otvori tema gde ce 90% da prizna da ne voli koscate pozerke s kojima ne mogu ni na pivo ni na pljesku u kajmaku(mmmmm) pa cemo onda dalje da pricamo
heheh

15dkqag.jpg

Наравно, како се уопште може говорити о секс симболима 20-ог века, а да се не спомене ББ?
Она је у оно време, 50-их година, кад се појавила, била нешто сасвим ново, другачије и модерно.
Касније су многе манекенке и глумице, бирали по том прототипу...

Apsolutno.

Još neke lepe žene:

Kim Bejsindžer

pict4.jpg

2361_large.jpg

Kim Vajld
KIM%20WILD%20-%20YOU%20-%20ca.JPG

Doroti Straten
Dorothy_Stratten_3.jpg

i, pored Ave Gardner, još jedna stara holivudska zvezda:

Rita Hejvort
Rita_Hayworth_intro.jpg

1021_large.jpg

Pa zapravo Madonna je žena koja je godište moje majke i ne bi se baš mogla kategorisati kao "moderna lepotica", to važi za mnoge ovde pomenute... i baš je kraljica tog vremena, vremena emancipacije, vremena Šeron Stoun za koju ljudi mogu do sutra da pričaju, zaista samo kreten može reći da nije lepa, pa i da "nije nešto lepa".

Lexo bre , ja sam samo rekla svoje, zar cemo o ukusima ? evo kreten sam ali meni madona nije lepa , JESTE obelezila itekako svoje vreme i svaka joj cast evo :worth::worth::worth: , ali nije moj tip :lol:, mislim postujem tudje misljenje ali ne vredjam ako neko ne misli ko ja .

dobar ti ovaj avatar patentiraj ga , ali stvarno samo nemoj onu mutiranu piranu :D

Cicibane pa gde te uvredih? :( Šo se vi nešto lako vređateeee :( :( :(

I stvarno ne znam okle sad iskoči Madona kao simbol lepote, nisi čestito ni pročitala šta sam napisala al' si stigla da se uvrediš. Na nešto. :nono: nije lepo :confused:

5 puta sam procitala i pa mi isto , mozda je nesporazum, ali jos mi se madona nije prolepsala :)

Inače meni se tvoj avatar ne sviđa :mrgreen: osim ako si ti na njemu, onda svaka čast, ali mislim da nisi. E to je stvar ukusa..... mislim da je bezličan. Nadam se da te ovo ne vređa, nije mi bila namera. Ukusi se itekako razlikuju..... i moja bomba je meni bila lepa, zbog nečega :(

a za avatar si me u srce ubola, osetljivija sam ovih dana , a nisam u PMS-u

ps ovaj avatar ti je sexy-ji :lol: od ostalih tvojih avatara .......eto to sam htela reci , i manje emancipovano deluje :mrgreen:

5 puta sam procitala i pa mi isto , mozda je nesporazum, ali jos mi se madona nije prolepsala :)
Nisam za Madonu rekla nego za Šeron, mada mi je i za Madonu nerealno da neko kaže da nije lepa, OK da nije nešto posebno lepa (nije ni meni) ili da ne ulazi u kategoriju "posebnih" ali pođimo od nakaza koje realno postoje i ovako, na ulici, baš ne bih rekla da je rugoba... evo je, rekla bih novija fotka, meni je baš simpatična, čak mi se sviđa i način na koji je prešminkala oči, priliči njenim godinama, a i bolej šminka nego botoks, mada je ona kraljica botoksa ali dosta više o tome :lol:
539w.jpg

OK za Madonu, ali da li je Šeron onako... "prosečna"? Baš sam je juče ili prekjuče gledala na nekom filmu.

dakle nisam bas zamislila da se tema pretvori u konstataciju koja glumica je kome lepa, i da zatrpavamo slikama. dosta smo slika okacile dajte sad da se vratimo na temu:
pa da vas cujem: da li su i pored "duplerica" poza izgledale mocno ili se ne razlikuju od danasnjih? da li je to samo patina? da li su to prave zene naspram danasnjih bledjih, kopija, devojcica? da li je to taj personaliti toliko ofucan u danasnje vreme? ili je to samo sjaj starih zvezda kojih je bilo tako malo u odnosu na danas iskljucivo zbog jos nerazvijenih mas medija, interneta, cele masinerije? ima li razlike?
za muske: da li su one i dalje sex simboli i danasnjem muskarcu ili ne upadaju u standard zbog velikih dupeta nedovoljno popunjenih grudnjaka ili vec drugih (ne)vidljivih falinki?

Poslednja izmena:

Back