Vijesti iz BiH

Pa dobro tvoja stvar,vidis da je licne prirode a ne globalno,svi mi ponesto ne volimo i to je tako......
Samo stvar je slijedeca i da se otcijepi RS uvijek ce u njoj biti Bošnjaka i Hrvata,ne mozes od toga pobijeci a niti to promijeniti...tako je kako je......

Meni ne smeta niko ni na nacionalnom,religijskom,rasnom opredjeljenosti/porijeklu...Tako da nemam problema s time..Volim dobre,dobronamjerne i inteligentne ljude...i to je to....

Pa dobro tvoja stvar,vidis da je licne prirode a ne globalno,svi mi ponesto ne volimo i to je tako......
Samo stvar je slijedeca i da se otcijepi RS uvijek ce u njoj biti Bošnjaka i Hrvata,ne mozes od toga pobijeci a niti to promijeniti...tako je kako je......

Meni ne smeta niko ni na nacionalnom,religijskom,rasnom opredjeljenosti/porijeklu...Tako da nemam problema s time..Volim dobre,dobronamjerne i inteligentne ljude...i to je to....

ma samo ti voli i cjeni koga hocesh......

Ne smetaju nikome niti Bošnjaci niti Hrvati u Republici Srpskoj, jednostavno - želim samostalnu Republiku Srpsku !!!!! Kakva je to država u kojoj se vazde priča o multietničnosti - a ja je skoro nigde ne vidim. Sarajevo vazde priča multietničan grad, a na svakom ćošku džamija. Sad trenutno mislim da grade i najveću džamiju na Balkanu, a u Sarajevu ima toliko projekata koji bi mnogo više koristi doneli narodu, bar u Sarajevu. Ovi Hrvati u Mostaru samo što se ne pobiju sa ovim Bošnjacima. Kakva je to država ? To je nakaradna tvorevina... ne može svet da spoji nešto što u prethodnih pola veka nije uspelo da se spoji. Oprostiti nešto možeš, zaboraviti ne možeš.

Molimo Vas da ovu informaciju prosledite svim zainteresovanima.

Nakon uspešno realizovane Prve Konferencije, ove godine nastavljamo sa još većim planovima i novim idejama.
Druga Konferencija će se održati u od 26. do 30. jula ove godine, u Banjoj Luci, a ovogodišnja tema je ,,Aktivizam kroz umjetnost''.
U toku Konferencije biće organizovane radionice iz pet oblasti umetnosti (slikarstvo, fotografija, muzika, ples i gluma), a pored toga, biće i radionice koje se tiču liderstva mladih, nenasilja i ravnopravnosti.

Učesnicima će biti obezbeđeni smeštaj, hrana i osveženje za vreme trajanja Konferencije, kao i lokalni prevoz na radionice i ostala programska dešavanja.

Sve dodatne informacije, kao i film sa Prve konferencije su dostupni na sajtu: www.kmbih.info
Na sajtu je takođe objavljena i ON-LINE aplikacija koju nije teško ispuniti, a rok za apliciranje je 12. JUL 2010. godine.

4.png

Za više informacija možete se obratiti na sledeće kontakte:

Tim za razvoj liderstva mladih

Telefon: 051/321-500
Faks: 051/321-501
Mobilni telefoni: 065/691-223, 065/902-528, 065/790-753
E-mail: info@kmbih.info
Website: http://www.kmbih.info

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i učestvuju u ovom jedinstvenom projektu!

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/730566/Страх+од+тероризма+у+БиХ.html

Ako malo bolje obratimo paznju na donji deo ledja ovog jadnika sto ga vode ove junacine, jasno ce nam biti da bi on u ovakvom stanju priznao da se zove i Sadam Husein.
To sto se desilo u Bugojnu je jako lose, ako je to ovaj decko ucinio, zasluzuje da bude osudjen za terorizam na zatvorsku kaznu, ali da li i on ima neka zakonom zagarantovana prava?
Da li se iko brine za ljudska prava uhapsenih u Bosni ili se Bosna pretvara polako u neki Irak Iran i slicne demokratske drzave koje obiluju ljudskim pravima.

Osudjujem svaki terorizam, ali daleko od toga da je u redu i ovaj vid mucenja uhapsenih.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/730566/Страх+од+тероризма+у+БиХ.html

Ako malo bolje obratimo paznju na donji deo ledja ovog jadnika sto ga vode ove junacine, jasno ce nam biti da bi on u ovakvom stanju priznao da se zove i Sadam Husein.
To sto se desilo u Bugojnu je jako lose, ako je to ovaj decko ucinio, zasluzuje da bude osudjen za terorizam na zatvorsku kaznu, ali da li i on ima neka zakonom zagarantovana prava?
Da li se iko brine za ljudska prava uhapsenih u Bosni ili se Bosna pretvara polako u neki Irak Iran i slicne demokratske drzave koje obiluju ljudskim pravima.

Osudjujem svaki terorizam, ali daleko od toga da je u redu i ovaj vid mucenja uhapsenih.

Nema u Bosni pravde kadija te tuži kadija te sudi

A zar je ovaj zasluzio bolji tretman:dontunderstand:

Isto ti je to i u Srbiji. Kad su onomad ubili gospodina Đinđića, teroriste koje su uhvatili žive ni rođena majka nije mogla prepoznati.....Ali ja bi ovakve kao i one koji su genocid činili po kratkom postupku...

Tema ti je kretenska.

I njihove zrtve imaju pravo na zivot pa su im oni to pravo uskratili.
Kriminalce i ubice treba udarati dok ne pocnu krv pisati.

Sljedeci put kada bi neko htio da pocini neki zlocin, dobro bi razmislio. ;)

Back