Plavi anđeo 77
Početnik
- Poruka
- 5
postoje prava za uhapšene i to prevelika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srpska/247660/OBA-i-SIPA-slusaju-cak-pet-hiljada-ljudi
http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srpska/248149/OBA-prisluskuje-i-pojedine-diplomate
Je li to ta vladavina ljudskih prava i sloboda?
@Rudjer, ja odavno vijesti i dnevnike ne gledam...Nemoj nasijedati na sve što pišu novine...Mislim na sve novine, ne samo ove koje si naveo....
Ovo su sve su brojevi BH telekoma, znaci mi na M telu nismo prisluskivani![]()
Da, ali ovo sumnjam da je izmisljotina, jer su se ovim slucajem pozabavili i neki vodeci ljudi RS, kao i Ministar sigurnosti BiH. Za tacnost ove liste brojeva nisam siguran da su tacni (OBA kaze da nisu), ali sigurno ima nekog prisluskivanja.
ili je gore kada sa x god zaostatka bosanci otkriju satrovacki i druge beogradske fazone![]()
Samo se u Bosni kafa peče, a pita kuha!To je samo dokaz da je Bosna zemlja cuda.
Vukovi zive na drvecu,djeca od sedam godina puse travu, pa sve nesto kontam da je i Alisa iz Bosne.
Jok, u Sarajevu se nikada nije govorio šatrovački, pa su šaneri to u Bgd-u pokupili:
Godina izdavanja ove singl ploče je 1975.!
Pokojni Ranko Boban je bio vataHr, čini mi se. Znalo se desiti da mi je neko bio u raji, a ja nisam imao pojma da je on/ona binaSr ili vataHr ili lijaBa. Samo sam mu znao nadimak.Ranko i Boban bese![]()
Slazem se ja s tobom,nakaradni smo svi mi u BiH,pa cemo na karaju svi domovinu praviti u tudjoj zemlji tipa EU ili preko bare kako radimo sa svojom drzavom...
Meni je evo iskreno svejedno hoce li se odcjepiti RS ili nece,jer iskreno od toga nema nista,to nikome ne godi,gledam sa politicke strane,mislis da ce Dodik odcjepiti RS i prikloniti je Srbiji kao sto se prica,mislim pridruziti se,pa da umjesto njega drugi vladaju da ne bere kajmak,ma daj ko god do sada nije skontam da u BiH svi politicari rade skupa i da samo seru po jadnom narodu,mislim sta reci dalje....
Ebote,vamo kamenje i drvlje jedni po drugima i pune narod pricama a ovamo zajedno sjede po kafanama i setaju sumom kako bi se dogovorili o BiH,meni je svejedno samo zelim bolje sutra i sigurno,da znam kada zavrsim usrani fakultet da cu imati posla i normalnu platu a ne za smrdljivih 100 KM raditi pripravnicki u ovoj lopovskoj drzavi,sve dok budem imao kako treba novca,siguran posao,dobro auto i mnoge druge stvari koje sada djeluju kao luxuz dok su svugdje u svijetu to obicne stvari koje se podrazumjevaju pod "kakvim takvim zivljenjem" ne interesuje me u cijem je sta sastavu niti ko vodi drzavu,niti da li ce se ko od koga u BiH odcjepiti,sretno svima sa zatucanosti o vjeri,nacionalnosti,rasi i drugoj posranoj bagri,neka to sve lijepo ostave svojoj djeci koja ce imati problema i dalje u ovoj zemlji....![]()