valaam
Domaćin
- Poruka
- 4.165
Ja sam jednio vidio balon nad Beogradom u skorije vrijeme.

ја видео једном летећег коња...ма стварно

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam jednio vidio balon nad Beogradom u skorije vrijeme.
Ja sam procitao u novinama za to dan pre nego sto si ti ista napisao ovde o tome, zato nemoj da pricas da su novinari to saznali od tebe, kad su imali nekoliko ljudi sa kojima su pricali koji su nesto videli!OK, hvala vecini za istaknuti sarkazam, veoma ste uspesni u tome, ne pada mi na pamet da se pravdam nikome, imam dovoljno godina i iskustva da znam sta sam video, ali, naravno, ismevanje je znak nemoci, pretpostavljam zbog toga sto velika vecina zeli da vidi tako nesto, ali nikada nisu imali prilike.
Posebno hvala onima koji jesu procitali u novinama o ovome, ali moram da vas razocaram - tek dan posle mog objavljivanja na krstarici, u nekim novinama objavljeno je da su "neke osobe" videle nesto...Pretpostavljam da su dokoni novinari prepisali moj tekst sa ovog foruma, zeleci da povecaju tiraz. Ali svakako vam hvala sto ste mi makar i malo poverovali
***-e, jel moras da unistavas tvojim cinicnim glupostima, svaku temu?! ako ti se ne svidja, lepo objasni zasto je tako ili jednostavno, zaobidji temuJa sam pre par godina video letecu wc solju...sve sa vodokotlicem.
Pazljivijim osmatranjem sam video da to nije bio vodokotlic, nego nekakav navigacioni uredjaj, polumehanicki, polu bioloski, jer je imao tri velika oka onde gde na vodokotlicu pise ime proizvodjaca.
U jednom momentu me jedno od ta tri oka spazilo (bili su 100 m od mene ) i obrusilo se ka meni.
Nisam jadan znao sta bi, pa sam pokusao da se shapeshiftujem u rolnu wc papira, ali nisam uspeo, jer nisam repos.
Ali zato sam stavio prst u uho, a drugo u nos i vikao "shillalaga"...ne znam sto sam to uradio, ali je bilo efikasno. Odjednom mi doslo tako da se odbranim.
Leteca solja je zatvorila poklopac, i okomito, u dve sekunde, odjurcala u dubine solarnog sistema.
Da li je iko imao slicno iskustvo?
***-e, jel moras da unistavas tvojim cinicnim glupostima, svaku temu?! ako ti se ne svidja, lepo objasni zasto je tako ili jednostavno, zaobidji temunaovome svetu svasta postoji, pa i posete nlo-a su moguce...doduse ja zivim u Grocki, pa nisam nista video....
![]()
***-e, jel moras da unistavas tvojim cinicnim glupostima, svaku temu?! ako ti se ne svidja, lepo objasni zasto je tako ili jednostavno, zaobidji temunaovome svetu svasta postoji, pa i posete nlo-a su moguce...doduse ja zivim u Grocki, pa nisam nista video....
![]()
U svakoj mojoj "cinickoj gluposti" ima skrivena poruka koju ti ocito ne kontas, ali mene bas briga za to.
Elem, dokle se god drzim pravilnika krstarice, i ne ljutim modove, ima da postujem sta i kako ocu.
Znaci, verujete u nekakve reptilijance, Iluminate i NLO-ove u obliku tanjira, i to je lepo (blago vama).
Samim tim sam izneo i svoje iskustvo, koje je imalo traumatican efekat po mene.
Svaki put kada pridjem wc solji, ja se pocnem tresti od straha.
I to su za tebe gluposti? CCcccc.....dete, dete.....![]()
sreco, izgleda da ti imas problema sa mozgom..jer, moje pravo je da pisem gde i sta hocu, dokle god je u okviru pravilnika. Ako ne verujes, obrati se modovima.
Dakle, ako ti se ne svidja kako i sta ja pisem, sta cu ti ja...idi na one zenske teme ili gde god vec...
Mora zato sto mu je to posao. On i njegovi prijatelji se samo ovde prave nekulturni, namerno spamuju i šire primitivizam kako bi obesmislili svaku temu koja govori o alternativi i prkosi postojecem poretku. To se radi planski. Znam bar tri foruma (za ovaj ne znam) gde masoni imaju svoje ljude kojima je posao da napadaju alternativne teme i nipodaštavaju ih. Ili s druge strane šire New age sranja, kako bi zbunili ljude.. Ako je forum o zdravlju, onda ne sme ni da se pisne o pravoj alternativi, čak ni u diskusiji posvećenoj altenativi, ako pomeneš vakcine odmah zatvaraju temu i banuju. Samo o čajevima može.***-e, jel moras da unistavas tvojim cinicnim glupostima, svaku temu?! ako ti se ne svidja, lepo objasni zasto je tako ili jednostavno, zaobidji temu![]()
e nije stvar u tome da postujes pravilnik,stvar je da imas sta da kazes ali da nije glupo
ma jeste,ocu u zenske temeimam pametnija posla
Da takvi su ti ovi spameri. Imaju slicne osobine kao i njihovi saborci masoni. Predstavljaju se kao jedno a onda u drugim situacijama su drugo.Чим си осетио вруће, одма си миран ко бубица. Нервирају ме дволични људи.