Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 31.611
Ma skloni se bre, juce si rekao da treba da se ljudi jure cekicima, i ti si neki covek i pravis se jos fin?
Ne obracaj mi se!
Jedini koji su nosili čekiće su videli smo bili krimi Ćaciji...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma skloni se bre, juce si rekao da treba da se ljudi jure cekicima, i ti si neki covek i pravis se jos fin?
Ne obracaj mi se!
jes kao da ćeš da živiš sto godina a oni pljačkaju li pljačkaju.Samo dostojastveno,ljubav ce pobediti sve...
![]()
Uvek neka debela i gadna, ko iz američkih filmova
Koja gospođa?Госпођо, ви сте се обратили мени...
Молим Вас, култура дијалога...
Неће нико срушити Вучића, не бојте се...руши се он сам...
Uvek neka debela i gadna, ko iz američkih filmova
Ko da hapsi?Ja bhi pre da mi to pohapsimo kakvi izbori.
Ko zadnji plaće, najglasnije plaćeJesu li hrabra deca odgovorila na bahaćenje osim što su plakala medijima
NArod, jel bilo onomad preko milion ljudi?Ko da hapsi?
A sta ta devojcica radi tamo ? Kazniti nalogodavce ,ona je iskorišteno i sugestibilno dete ,instrument,sa srednjom skolomLako je reći.
Teško je udariti devojčicu sa naočarima koja može da ti bude dete.
Treba posle i kući otići i pogledati komšije u oči
Ne hapsi se zastavom i pištaljkom.NArod, jel bilo onomad preko milion ljudi?
То је просто аксиом, не само код нас. Свака обучена полиција може да растури и пребије неколико хиљада људи, али када су стотине хиљада људи у питању, "беж'те ноге, по*ра ваз гу*ица".Što to elementi sile nisu probali u subotu u Beogradu?
Jer bi bili pregazeni od milion ljudi, fleka ne bi ostala...
Ali srecom studenti i neki vrh žandarmerije je bio mudar tada...
...
Sreca, ali njihova ne nasa.Što to elementi sile nisu probali u subotu u Beogradu?
Jer bi bili pregazeni od milion ljudi, fleka ne bi ostala...
Ali srecom studenti i neki vrh žandarmerije je bio mudar tada...
...
Izražava zgađenost nad kriminalom i korupcijom vrha vlasti.A sta ta devojcica radi tamo ? Kazniti nalogodavce ,ona je iskorišteno i sugestibilno dete ,instrument,sa srednjom skolom
Joj budalice, što ću ti skinuti taj osmjeh s lica!Izražava zgađenost nad kriminalom i korupcijom
Tako sto nezakonito blokira institucije ? Neprijavljen skup,gerila i tako to ?Izražava zgađenost nad kriminalom i korupcijom vrha vlasti.
Ima puno pravo na to.
Bez da joj neko isprobava šok oružja za rasterivanje nasilnih demonstracija.
Valja ti EU i US kada braniš nakaradno?Tako sto nezakonito blokira institucije ? Neprijavljen skup,gerila i tako to ?
Nek proba to u zemlji Eu ili US da uradi ??????
Nisi imao TI, već studenti.Samo Gandijevski a imali smo preko milion ljudi na ulicama Beograda.
Ima, ali on se izdvaja. Treba priznatiIma ih kamara...
To ima smisla.Sto pre formirati pokret mladih i odabrati ucene ljude, profesore za predstavnike.
Mora ovo prerasti u stranku i da ih dobijemo na izborima. Sto pre
Izvoli !Ja bhi pre da mi to pohapsimo kakvi izbori.
Lako !Ode Djilas na 0% onda kako cete bez njega
Ima smisla a znas ko je prvi to rekao, ne znas?To ima smisla.
Da li si ti bio medju njima?NArod, jel bilo onomad preko milion ljudi?