Policija pendrecima na građane koji blokiraju DIF u Novom Sadu, ima i povređenih

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Priznanje Kosova,
Vučić poklonio Kosovo Šiptarima, a Ohridskim sporazumom ga priznao.
Bio u Srebrenici, da se izvinjava i traži oprost... za šta?
ukidanje Srpske,
Priznaje nelegalno postavljenog Kristijana Šmita za Prokuratora BiH.
A on postepeno ukida R. Srpsku.
Srbija u NATO, to im je program
150 vojnih vežbi sa jedinicama Nato pakta, ceo Generalštab postavio Nato, oficiri NATO-a imaju pristup svim podacima koji se tiču Vojske Srbije.

Nema veze hriscanstvo sa ustrojstvom drzave, koja potice jos od Rimljana (tzv. rimsko pravo).
Biće da su države malo starije.
A ako cemo i tako filozofski, niko nema pravo ni da druge ljude maltretira, i onda je nuzna sila prema takvima potrebna, ne bi li sa odbranili neduzni ljudi, njihovo pravo na rad,
Ko i kome brani da radi?
Posao nije rad?
Ko je nekoga uhapsio, vezao ili mu na neki drugi način uskratio mogućnost kretanja?
Kako se uskraćuje pravo na dostojanstvo?
Dakle, svako na sve ima prava po zakonu, sve sok ne ugorzava necije prece pravo, a ono je formulisano Ustavom.
Onim Ustavom, koji tvoj Vrhovnik krši svaki, ali svaki dan?
Ja sam se odavno navikla. Zato sada slobodno kazem "za Vucica sam" delom i sto je to istina u ovij situacij, a delom i namerno.
Nikada ne bih pogodio, da ti nisi sada priznala.
Jer kad pogledam "alternativu", jeza me hvata i kakve kriterijume imaju, i kakve metode.
Šta je gore od 18 metaka u ledja i glavu, ili od mlevenja u mašini za mlevenje mesa?

Siniša Mali
Zorana Mihajlović
Ana Brnabić
Jelena Trivan
Vuk Drašković
Mladjan Dinkić
Gordana Čomić
Goran Vesić
Kena
Ćuran
... I šlag na tortu
Dragan Šutanovac.
Je li to bivša, ili Vučićeva vlast?
најзад дођосмо до суштине
и све време што пишем овде.

кога бре заболе за Србију и народ само је фотеља битна.

камо среће да се овај народ опамети и не излази на изборе уопште

Tipično za IQ Vučićevih botova.
Mislite da je dovoljno nekom zalepiti etiketu ravnozemljaša, uz standardan smajli - i rešili ste problem?
To je tipicno za NATO botove, zato ih i treba tuci njihovim oruzjem.
Varaš se, previše je tvoj Vrhovnik ogrezao u veleizdaju, lopovluk, ubistva političkih protivnika - da biste imali bilo kakve argumente u njegovu korist.
Argumenti su usmereni protiv blokaderstva kao takvog. Na primer mozes cesto cuti da je Pink rijaliti televizija, a ko zivi rijaliti u stvarnom zivotu? Jedino studenti u studentskim domovima. Zato taj problem mora da se resi onlajn nastavom. Logika kojoj niko nema nista da zameri.

To je tipicno za NATO botove, zato ih i treba tuci njihovim oruzjem.
1746389253098.jpeg

Danas
https://www.danas.rs
Vučić sa generalom NATO o bezbednosnoj situaciji u Srbiji i ...

Sastanak predsednika Vučića sa komandantom Komande združenih snaga NATO u Napulju​

NATO Secretary General meets the President of the Republic of Serbia​

• 19 Mar. 2025 .

Vučić i general Hodžis razgovarali o NATO, Kosovu, regionu​

14. maj/svibanj, 2019.

Poslednja izmena:
Ni od koga u realnom zivotu se ne moze cuti da je Vucic za NATO, to provejava samo internetom.

Вучић на вечери са Рутеом: Уверен сам у још бољу сарадњу Србије и НАТО-a​

Vojska Srbije u 2019: 13 vežbi sa NATO, četiri sa Rusijom​

18 novembar, 2019

Poslednja izmena:
ja ne mogu biti za njega jer ga smatram za psiho a oni su poznati po manipulacijama, često laže što možeš da i proveriš. zastrašivao je narod u toku korone kada je izjavio da će groblja biti mala, srpsku ekonomiju je upropastio, nema srpskih giganta, sve je podelio strancima pa još im daje subvencije da isplaćuju plate, čak je i vodu poklonio i još mnogo toga. pa tako i ja mogu da vodim ekonomiju poklanjajući sve.
s druge strane opozicija je ustvari bivša vlast koji su prodavali al bar prodavali samo što su više trpali u svoj džep. Koštunica je prodao jake firme i od toga smo koliko toliko normalno živeli dve tri godine a onda se potrošile pare .
a treća strana ne zna ni šta hoće, neko ko skače ko majmun i urla da ništa ne valja a ne nudi rešenje koj ćeš mi, to isto može i baba tihana, dobro ne može da skače al da gunđa može :D
a ne vidim neku političku snagu koja se profilisala i nudi rešenje.
to uopšte nije pesimizam to je realizam ili ja imam mrenu na očima.
i da, ove parole pravda patriotizam, institucije... ma koga bre za to zabole, već su izanđale odavno, čoveka interesuje pare da ne bi krpio kraj sa krajem , da seljak ono što proizvede može i da proda, da roditelji ne dižu kredit da mu dete krene u školu itd
Da, bas to.

Biće da su države malo starije.

Ko i kome brani da radi?

Posao nije rad?

Ko je nekoga uhapsio, vezao ili mu na neki drugi način uskratio mogućnost kretanja?

Kako se uskraćuje pravo na dostojanstvo?

Onim Ustavom, koji tvoj Vrhovnik krši svaki, ali svaki dan?

Nikada ne bih pogodio, da ti nisi sada priznala.

Šta je gore od 18 metaka u ledja i glavu, ili od mlevenja u mašini za mlevenje mesa?

Opa... pa ti si Skener?
Imaš mogućnost ulaska u tudji mozak?
Zasto moras da budes bas toliko dosadan?

ja ne mogu biti za njega jer ga smatram za psiho a oni su poznati po manipulacijama, često laže što možeš da i proveriš. zastrašivao je narod u toku korone kada je izjavio da će groblja biti mala, srpsku ekonomiju je upropastio, nema srpskih giganta, sve je podelio strancima pa još im daje subvencije da isplaćuju plate, čak je i vodu poklonio i još mnogo toga. pa tako i ja mogu da vodim ekonomiju poklanjajući sve.
s druge strane opozicija je ustvari bivša vlast koji su prodavali al bar prodavali samo što su više trpali u svoj džep. Koštunica je prodao jake firme i od toga smo koliko toliko normalno živeli dve tri godine a onda se potrošile pare .
a treća strana ne zna ni šta hoće, neko ko skače ko majmun i urla da ništa ne valja a ne nudi rešenje koj ćeš mi, to isto može i baba tihana, dobro ne može da skače al da gunđa može :D
a ne vidim neku političku snagu koja se profilisala i nudi rešenje.
to uopšte nije pesimizam to je realizam ili ja imam mrenu na očima.
i da, ove parole pravda patriotizam, institucije... ma koga bre za to zabole, već su izanđale odavno, čoveka interesuje pare da ne bi krpio kraj sa krajem , da seljak ono što proizvede može i da proda, da roditelji ne dižu kredit da mu dete krene u školu itd
Sale,ja mislim da su srpski industrijski giganti prodati ranije.IMT,IMR,ZMAJ,EI NIŠ, šećerane,cementare...

Vučić poklonio Kosovo Šiptarima, a Ohridskim sporazumom ga priznao.

Bio u Srebrenici, da se izvinjava i traži oprost... za šta?

Priznaje nelegalno postavljenog Kristijana Šmita za Prokuratora BiH.
A on postepeno ukida R. Srpsku.

150 vojnih vežbi sa jedinicama Nato pakta, ceo Generalštab postavio Nato, oficiri NATO-a imaju pristup svim podacima koji se tiču Vojske Srbije.
Sporazum iz Ohrida je išao u pravcu spuštanja tenzija i davanja autonomije Kosovu,a rezolucija na koju tvoji zapadni prijatelji ne mogu da utiču se zove 1244 i definiše Kosovo kao deo teritorije Srbije.Bio u Srebrenici sa delegacijom privrednika iz Srbije i hteo kao čovek da obiđe kompleks pa ga napali.Da priznaje Šmita,Dodara bi mu to skresao u brk odmah,ne bi ga hvalio da pomaže Srpsku.Nato veza je nasleđena stvar,a i moramo da sarađujemo sa njima jer oni su nam na delu teritorije.

DESET PITANJA ZA STUDENTE BLOKADERE! Uroš Piper: Izbori nisu takmičenje za Mis sveta, dužni ste da kažete svoje stavove o KiM, Srebrenici, RS, Zapadu...​

Otvoriti medije pa da studenti mogu da kažu šta misle o avovoj politici o KiM, Srebrenici, RS i zapadu...
Inače, studenti da doziraju šta će i kako saopštavati javnosti, jer protiv sebe imaju medijsku mašineriju. Time što nisu istakli lidera dovoljno su zbunili mašineriju, i više nego dovoljno, učinili su je nefunkcionalnom.
Tako je.

Вучић на вечери са Рутеом: Уверен сам у још бољу сарадњу Србије и НАТО-a

Vojska Srbije u 2019: 13 vežbi sa NATO, četiri sa Rusijom

18 novembar, 2019
Okruzeni smo NATO zemljama, ne moze bolje po tom pitanju. I Madjarska i Slovacka su proruske a opet su i dalje clanice NATO.

Sporazum iz Ohrida je išao u pravcu spuštanja tenzija i davanja autonomije Kosovu,
Nije autonomija - nego priznanje Kosove kao nezavisne države i njegov ulazak u medjunarodne organizacije.
a rezolucija na koju tvoji zapadni prijatelji ne mogu da utiču se zove 1244 i definiše Kosovo kao deo teritorije Srbije.
To su prijatelji tvog Vrhovnika, jer za njega i tebe eU "nema alternativu" i "ispunićemo sve uslove za ulazak u eU".
A uslov je priznanje Kosova kao nezavisne države.
Bio u Srebrenici sa delegacijom privrednika iz Srbije i hteo kao čovek da obiđe kompleks pa ga napali.
Išao turistički, kad ono ...
Da priznaje Šmita,Dodara bi mu to skresao u brk odmah,ne bi ga hvalio da pomaže Srpsku.
Danas
https://www.danas.rs
Sa kim se Vučić sastao - sa "gospodinom Kristijanom Šmitom" ...
Sastaje se sa Šmitom, ali ga ne priznaje?
U kom svojstvu se susreo sa njim - drug iz detinjstva?
Nato veza je nasleđena stvar,a i moramo da sarađujemo sa njima jer oni su nam na delu teritorije.
Ajde?
Jel morate i 150 vojnih vežbi da imate sa njima?
Protiv koga planirate da ratujete, zajedno sa svojim prijateljima iz Nato pakta?

Back