Nenad1331
Poznat
- Poruka
- 7.420
Što da ne? Samo treba da znaš da batina ima dva kraja.Primenjivati demokratske metode kao na zapadu.Skloni se sa ulice.Neću.
Pendrek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što da ne? Samo treba da znaš da batina ima dva kraja.Primenjivati demokratske metode kao na zapadu.Skloni se sa ulice.Neću.
Pendrek.
pa kako drugačije?Samo Gandijevski a imali smo preko milion ljudi na ulicama Beograda.
Bio sam na protestima u svom mestu u Beogradu ne, nisam ni bio u mogucnosti zbog vise razloga.Da li si ti bio medju njima?
Da li si koga uhapsio?
Nemoj palamuditi,nemoj se junačiti,poplašili ste se vetra.Što to elementi sile nisu probali u subotu u Beogradu?
Jer bi bili pregazeni od milion ljudi, fleka ne bi ostala...
Ali srecom studenti i neki vrh žandarmerije je bio mudar tada...
...
Razumem to, ali ovo vise nije odavno drzava a kamoli uredjena.pa kako drugačije?
do sada smo imali prilike da shvatimo da metode koje su korišćene u našem slučaju nisu sistemski promenjene da su kurta i murta jahali narod naizmenično.
malo strpljenja my dear
mislim da nam se to desilo zato što smo uvek primenjivali ad hoc rešenja.Razumem to, ali ovo vise nije odavno drzava a kamoli uredjena.
Previše je dozvoljeno ovom narodu.Nekada se znalo ko je vlast i šta joj je činiti.Što da ne? Samo treba da znaš da batina ima dva kraja.
E ovde treba ratni veterani, motorciklisti i snazniji ljudi da stanu.(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
Pocelo je.
https://n1info.rs/vesti/interventna...cooAMB_sVmZSaZcGCw_aem_0c_c1Hnbl8SxO1-pmcN37Q
То је просто аксиом, не само код нас. Свака обучена полиција може да растури и пребије неколико хиљада људи, али када су стотине хиљада људи у питању, "беж'те ноге, по*ра ваз гу*ица".
tukla bi zandarmerija, ali je moglo biti veoma opasnoŠto to elementi sile nisu probali u subotu u Beogradu?
Jer bi bili pregazeni od milion ljudi, fleka ne bi ostala...
Ali srecom studenti i neki vrh žandarmerije je bio mudar tada...
...
E Radašine, Radašine... Pa ti si stvarno bilde kao što i izgledaš.Sisice koje su vam čuvale dupeta onomad kad ste šetali?
tukla bi zandarmerija, ali je moglo biti veoma opasno
Kada bi prvi red dobio onako pošteno,svi ostali bi se urazumili.Jer država ne primenjuje niti poziva na nasilje, što se za vas ne može reći.Glumite mirne demonstrante a priželjkujete fajt.Pa mogu da tuku prvi red
Pa i drugi
Pa i da dobace do treceg..
Ali onda ih ceka jos 1000 redova...od milion prisutnih ljudi
Dakle nemoguca misija...
I nema tog komandanta koji bi naredio juris.
Nego bi palo skidanje kaciga i prelazak na stranu naroda...
Zato kazem...uopste ne mora nasilno...
Jer nasilno bi sigurno dobila masa naroda i zato nema potrebe insistirati na tome...jer što da iko strada..
Nego lagano...na vijuge, na poene
...
Kada bi prvi red dobio onako pošteno,svi ostali bi se urazumili.Jer država ne primenjuje niti poziva na nasilje, što se za vas ne može reći.Glumite mirne demonstrante a priželjkujete fajt.
Ja ni ne tvrdim da mi je velik i imam foto dokaz za to. Šaljem ti u ppTo sam prepisao od @manem78
Kada dođe do promene vlasti, videćemo kakvu ćeš onda pesmu da pevaš.Previše je dozvoljeno ovom narodu.Nekada se znalo ko je vlast i šta joj je činiti.
Zandarmerija sada bije studente u Novom Sadu a pre toga su stitili kriminalce koji su dosli da provociraju i izazivaju nerede.Jedini koji je sumanuto prizivao nasilje je AVtihrist...
Srecom oladila ga je komanda Žandarmerije vece pre...kada je rekla da u slucaju sukoba jedini koji ce dobiti batine jesu krimi Ćaci lojalisti...
Prosto komandant žandarmerije je lako matematicki izracunao da mu je lakse istuci kuma Panu i neke fejk Delije i par dilera...nego milion ljudi...
Logika i matematika osnovne škole su mu dali izlazni rezultat...
...
Zakonito.Tako sto nezakonito blokira institucije ? Neprijavljen skup,gerila i tako to ?
Nek proba to u zemlji Eu ili US da uradi ??????
немој да бркаш бабе и жабе.(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
Pocelo je.
https://n1info.rs/vesti/interventna...cooAMB_sVmZSaZcGCw_aem_0c_c1Hnbl8SxO1-pmcN37Q
Nisi ti, Sunce, nešto tu dobro razumela.Joj budalice, što ću ti skinuti taj osmjeh s lica!
Kako takav veseljak može biti na strani onih tabadžija naroda?![]()
Ајде прочитај поново, натенане, па се лепо извини човеку.Joj budalice, što ću ti skinuti taj osmjeh s lica!
Kako takav veseljak može biti na strani onih tabadžija naroda?![]()
Policija nije tukla narod ni za vreme "jogurt revolucije" , da idemo u Teorije Z. , ko zna ko danas može da nosi uniformu.