buudala
Stara legenda
- Poruka
- 80.938
Meni ne treba da se izvinjava.Ајде прочитај поново, натенане, па се лепо извини човеку.![]()
Praštam i bez izvinjenja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ne treba da se izvinjava.Ајде прочитај поново, натенане, па се лепо извини човеку.![]()
Trebalo je odmah oformiti stranku, izaći na izbore!Sto pre formirati pokret mladih i odabrati ucene ljude, profesore za predstavnike.
Mora ovo prerasti u stranku i da ih dobijemo na izborima. Sto pre
Ja se nikada ne izvinjavam!Ајде прочитај поново, натенане, па се лепо извини човеку.![]()
Ubačeni element. Znala sam.Nisi ti, Sunce, nešto tu dobro razumela.
Upravo sam na strani naroda.
У реду, извини.Ja se nikada ne izvinjavam!
n1info(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
Pocelo je.
https://n1info.rs/vesti/interventna...cooAMB_sVmZSaZcGCw_aem_0c_c1Hnbl8SxO1-pmcN37Q
Krađa mobilnih telefona je dozvoljena.n1info
Saću da blokiram banke, trgovine.. a policija ne sme ni da me pogleda, a kamoli..![]()
Nemanja ŠarovićKrađa mobilnih telefona je dozvoljena.
To ti je čisto zavaravanje.Jedini koji je sumanuto prizivao nasilje je AVtihrist...
Srecom oladila ga je komanda Žandarmerije vece pre...kada je rekla da u slucaju sukoba jedini koji ce dobiti batine jesu krimi Ćaci lojalisti...
Prosto komandant žandarmerije je lako matematicki izracunao da mu je lakse istuci kuma Panu i neke fejk Delije i par dilera...nego milion ljudi...
Logika i matematika osnovne škole su mu dali izlazni rezultat...
...
Kada dođe do promene vlasti, videćemo kakvu ćeš onda pesmu da pevaš.
Ali ne ovde... na licu mesta.![]()
Kakve ovo veze ima sa krađom mobilnog telefona, pa ako neko ne plaća alimentaciju, možeš mu ukrasti mobilni?Nemanja Šarović
"..ne plaća alimentaciju svojoj djeci."
To ti je čisto zavaravanje.
Pogledaj kako se žandarmerija povlači pred planirani sukob
Ko god veruje da će žandarmerija i policija da stanu na stranu naroda, taj je u teškoj zabludi.
Ma kakvi, ovi su se sklonili da bi onemogućili napad iz Pionirskog, a ta druga žandarmerija je došla da razbije učesnike protesta.Ne mora znaciti da se povlacila, vec pregrupisala, pustala ove kackete na led, jer znamo i videli smo da je iz drugog pravca, iz pravca Pravnog tj od Taša dolazila jos zesca žandamerija sa bornim kolima dakle "konjica"...koja bi svakako išutirala Panu i drugare...da su ovi krenuli da tuku obican svet...
...
I nadrealna borba izgleda.
и милу пајић треба да бију као и твог грухоњића
Не знам да ли би стали на страну народа, али ако загусти, врло је могуће да би се правили мртви.Ko god veruje da će žandarmerija i policija da stanu na stranu naroda, taj je u teškoj zabludi.
Evo, na ovom snimku se baš vidi to što predviđašНе знам да ли би стали на страну народа, али ако загусти, врло је могуће да би се правили мртви.
Са друге стране, сигуран сам да би ону банду из ћациленда са великим задовољством одвалили од батина, само да им се пружи прилика.
Suviše optimistično, plus podržavaju ga sve svetske sile.Неће нико срушити Вучића, не бојте се...руши се он сам...
Proces i vreme ne moze niko zaustaviti.I nadrealna borba izgleda.
Trebaće mnogo truda i sreće, izgleda nemoguće, ali nije.
Odakle studentima ideja da imaju pravo da blokiraju Skupštinu?(VIDEO) Interventna policija pendrecima tukla novosadske studente koji su oko ponoći blokirali Skupštinu grada
Pocelo je.
https://n1info.rs/vesti/interventna...cooAMB_sVmZSaZcGCw_aem_0c_c1Hnbl8SxO1-pmcN37Q