Policija pendrecima na građane koji blokiraju DIF u Novom Sadu, ima i povređenih

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tako sam čuo od pravnika
Evo ti si izgleda pravnik

Reci nam koliko može da traje pritvor?
I da li je Vesić u pritvoru?
Nakon što podignu optužnicu, pritvor može da traje do samog kraja krivičnog postupka, sve dok te ne oslobode ili upute na izdržavanje zatvorske kazne. U ovoj fazi, sud pritvor u bilo kom trenutku može da produži ili ukine na tvoj predlog, odnosno na predlog tvog branioca ili javnog tužioca.

Nakon što podignu optužnicu, pritvor može da traje do samog kraja krivičnog postupka, sve dok te ne oslobode ili upute na izdržavanje zatvorske kazne. U ovoj fazi, sud pritvor u bilo kom trenutku može da produži ili ukine na tvoj predlog, odnosno na predlog tvog branioca ili javnog tužioca.
Dobro
To nisam znao
Da li je Vesić u pritvoru?

Kao što sam rekao 12 godina po zakonu.
Nenade, da li si ti tužilac?
Pitao sam te otkud znaš da li su krivi i odgovorni?
I pitao sam te koliko će Vesić da dobije?
Kako možeš da odgovaraš uz jelen pivo nešto što nisi upućen, a kažeš za Vesića "verovatno će biti u pritvoru"... Pa zašto nije do sad, a drugi ljudi trunu tamo i ti znaš koliko će dobiti a nije ni počelo suđenje?
Jel tebi to u redu?

Nenade, da li si ti tužilac?
Pitao sam te otkud znaš da li su krivi i odgovorni?
I pitao sam te koliko će Vesić da dobije?
Kako možeš da odgovaraš uz jelen pivo nešto što nisi upućen, a kažeš za Vesića "verovatno će biti u pritvoru"... Pa zašto nije do sad, a drugi ljudi trunu tamo i ti znaš koliko će dobiti a nije ni počelo suđenje?
Jel tebi to u redu?
Treba madzaradzu protesta pitati dokle misli studente, tačnije po zakonu bivše studente šetati po ulici.

Tako sam čuo od pravnika
Evo ti si izgleda pravnik

Reci nam koliko može da traje pritvor?
I da li je Vesić u pritvoru?
Nije svima potvrđena optužnica. Neke su vraćene na dopunu.
6 meseci najduže, pritvor u istrazi. Posle potvrđivanja optužnice odlučuje sud, mogu da budu u pritvoru do okončanja postupka.

Ja te pitam za Vesića
Zašto on nije u pritvoru a 12 ljudi je skoro pola godine?
Jel to tebi ok?

Otkud ti znaš koliko će oni dobiti, jel suđenje počelo? Jel ti ili bilo ko od nas zna da su zaista krivi i odgovorni?

Koliko će dobiti Vesić?
Niko ne zna kakvu odluku će da donese sud.
Nemam pojma šta je sa Vesićem.

Izvini,molim te sapadam medju starije,ali podrzavam mlade,jer je njihov pogled daleko bistriji,nego nas starih.I postujem ih do kraja.

Нема поштовања за оне који руше сопствену државу.
Ако хоће да је поправе - нека поправе себе !

Ako ti to nije očigledno - obnevideo si.
Potpao si pod neku antidržavnu propagandu.
Nije očigledno, odgovori na pitanje. Kako samo umete da vrdate i izbegavate. Ovo je forum za diskusiju, a ne vaša platforma za lečenje kompleksa i frustracija. Očigledno je samo to da papagajišete mantre koje pokupite na prorežimskim medijima i više od toga ništa ne umete. Rušenje države, autošovinizam, Đilas i 619 miliona, Marinika, žuti ološ. Jadno.

Back