Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Video sam da imam video, a video sam i na video rekorderu ......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NASA i skrivanje otkrića vanzemaljskih objekata na Mesecu i Marsu
http://darkmission.net/
Zato što ni na jednom lenderu koji se spustio na mars nije bilo kamere koja bi snimala video. Samo aparati koji snimaju obične fotografije. A i čemu bi služila pokretna slika nečega potpuno nepokretnog? Inače bi to bio mrtvi teret, a cijena slanja nečega na Mars je veoma velika i mjeri se desetimama miliona dolara po kilogramu.
Sigurno ima vise razloga da se milioni dolara trose na to nego na ubijanje male dece u Avganistanu i Iraku....Jebte, zasto trositi milione dolara na video zapis .
Sal, zar nije jednostavnije postaviti sliku lendera sa specifikacijama a koga verovatno ima na na NASA sajtu i da zavrsimo pricu. Da li je neko ima?
Opet kazem, da jednostavno nema logike ne poneti kameru. Ne razumem tvoj stav, neka oni snimaju u hi rez. koliko hoce, ali sta u slucaju ako natrce na nesto zivo? Naravno, da je verovatnoca minimalna, ali ipak...
Vas moderator je rekao da po njegovoj logoci, ako nesto zivo protrci, sledeci put ce na Mars obavezno poneti kameru. Sta reci?
Da, bas na ogromnoj povrsini Marsa, ce lender da snimi "stanovnike"...
Pa da i ima zivota tamo, isti bi se sklonili..mislim, lender pravi ogroman oblak prilikom sletanja.. (kao meteor)....i naravno da pobegne sve zivo sa "sighta" sletanja.
Ako uopste ima sta da pobegne...
Mislim, sa tolike povrsine, lender bas zabode "gustinu stanovnistva"...
Pa da marsovski lender sleti na zemlju, u prvim danima ne bi zabelezio NISTA ....sem ako ne sleti u sred Bg ili NY...a najverovatnije da bi sleteo u okean ili amazonsku sumu...![]()
ko zna, mozda i nas snima neki lender... iju, moracu da pazim kad se presvlacim![]()
uvredaoni reptilski.....![]()
uvredaZnas oni, balavi
uvredakuckaju gluposti
jos jedna uvredai iz wc solja..![]()
uvreda
uvreda
uvreda
jos jedna uvreda
molim moderatore da reaguju i kazne one koji vredjaju.
I ne treba..
Samo za tebe, Cobanko....jedna pesma a zove se "Cao tamo, drugarice moja":
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=10640914&posted=1#post10640914
Eto, poklon od mene..
WC face reptilske, ni SLUCAJNO da kliknete na link..![]()
Da, bas na ogromnoj povrsini Marsa, ce lender da snimi "stanovnike"...
Pa da i ima zivota tamo, isti bi se sklonili..mislim, lender pravi ogroman oblak prilikom sletanja.. (kao meteor)....i naravno da pobegne sve zivo sa "sighta" sletanja.
Ako uopste ima sta da pobegne...
Mislim, sa tolike povrsine, lender bas zabode "gustinu stanovnistva"...
Pa da marsovski lender sleti na zemlju, u prvim danima ne bi zabelezio NISTA ....sem ako ne sleti u sred Bg ili NY...a najverovatnije da bi sleteo u okean ili amazonsku sumu...![]()