buudala
Stara legenda
- Poruka
- 78.258
Pas mi pojo domaci zadatak....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali brate nađi to sam pa toga ima na netu ko blata.
Elem, ima videa
imam ja videjo sa meseca. i sa marsa. i sa venere
Zato što ni na jednom lenderu koji se spustio na mars nije bilo kamere koja bi snimala video. Samo aparati koji snimaju obične fotografije. A i čemu bi služila pokretna slika nečega potpuno nepokretnog? Da je tada otkriveno nešto pokretno, sledeća sonda ponijela bi i takvu opremu. Inače bi to bio mrtvi teret, a cijena slanja nečega na Mars je veoma velika i mjeri se desetimama miliona dolara po kilogramu.
Ovako Sal.Ja sebi ne umisljam nista.Ja sam te lepo pitao i ZAHVALIO ti se ako bi mogao da mi nadjesh video snimak,nisam rekao da MORASH da mi nadjesh.Guglao sam i naisao sam samo na animacije i zbog toga sam se zapitao zasto nema video snimaka.Ja nisam pod uticajem reptilijanaca-fanova vec imam neki svoj pogled na svet i svoj nacin razmisljanja.Za reptilijance ne mogu da tvrdim da ne postoje jer ne znam da li postoje,ali mi zaista jeste cudno sto su vecina starih civilizacija sirom sveta bas izabrale gmizavca kao neka obelezja,pritom su imali veliko znanje o astronomiji.Kao sto ni ne tvrdim da nikad na Mars nismo sleteli jer nema video snimka,vec sam se samo zapitao zbog cega nam ne daju video snimke.]
Mislim da ti je Mastr AYoda lepo objasnio zasto ne postoje video snimci, i ako bi postojali koliko bi dosadni bili.
A to da ti ja trazim snimak..sta ti sebi umisljas?
Imas google, pa izvoli.
Ne zelim da te zeznem, ni tvoju temu...ali ti si ocito pod uticajem onih reptilijanaca-fanova.
A za pivo ...hmm, ocito ne vredi nista sa tobom...mislio sam da se video gleda uz pivo, da se lakse diskutuje i tako.
Ali cvrc.
Dakle, i ovde cirkus Kolorado.
]
Mislim da ti je Mastr AYoda lepo objasnio zasto ne postoje video snimci
Elem, ima videa, i snimaka.
Ono sto je Master napisao zvuci sasvim prihvatljivo, a i nadovezuje se na moje o "dosadnom" snimku.
Zaista, zasto bi se snimalo nesto staticno, kada je serija fotki i vise nego dovoljna?
koja si ti buudala
Taj video koji tražiš nisi pronašao jer - ne postoji. Odnosno, postoji kompjuterska animacija koju danas skoro pa može uraditi svaki klinac s malo boljom makinom.
A da nema snimaka s Marsa, ima ih. Ima fantastično dobrih fotografija. I šta to njima nedostaje?
Čiste, jasne i precizne fotografije.
Taj video koji tražiš nisi pronašao jer - ne postoji. Odnosno, postoji kompjuterska animacija koju danas skoro pa može uraditi svaki klinac s malo boljom makinom.
A da nema snimaka s Marsa, ima ih. Ima fantastično dobrih fotografija. I šta to njima nedostaje?
Čiste, jasne i precizne fotografije.
Nedostaje sve ono sto se ne uklapa u prihvaceno misljenje o svetu i zivotu.
Kada bi na Marsu pronasli neke ostatke neke civlizacije ili neko zivo bice zar stvarno verujes da bi NASA to iznela u javnost tek tako?
Nadovezuje se na tvoje o dosadnom snimku?Ovako evo upravo vec guglam 15 minuta ne mogu da nadjem nigde video snimak.Navodno na tom video snimku se vidi kako crna rupa usisava jednu zvezdu,naucnici to veruju.E sada znash kako izgleda taj video snimak?Vidi se tackica ove velicine [o] onda par ovakvih tackica [ .. ] kako se obmotava oko necega.E sada znachi to je jedini snimak za koji naucnici veruju da crna rupa koja usisava zvezdu.Ne mogu da se setim emisije kako se zvala nazalost i pokusacu josh da nadjem taj video snimak.
Elem,moja poenta je da su bacili ko zna koliko miliona $ da bi uslikali te 3 tacke a nisu mogli da bace (chak ne verujem ni da je toliko al ae neka vam bude) par stotina hiljada $ da uslikaju Mars kamerom?Kada su prvi put krenuli na Mars,znachi da nisu znali sta tamo sve ima,i po mojoj logici ako u NASI rade takvi ljudi kao sto jesu,ozbiljni,trebali bi da ugrade sve kao i video kameru i da snime sta tu sve ima,jer nisu mogli da gledaju u pasulj pa da znaju da tamo nece biti nicega i da ce sve biti staticno,gde vasa teorija o staticnosti pada u vodu.Onda ovo drugo da je to mnogo skupo isto ne pije vodu.Jer par stotina hiljada dolara za takav projekat se ne oseti.
Dakle gde su video snimci?Sto u javnost nece da izbace nijedan video snimak - original?
Dakle koliko vidim jedni tvrde da video snimak postoji,dok MasterYoda kazhe da ih nema da li ih na kraju ima ili nema?To je ono sto mene interesuje.