Vicevi o crnogorcima

• Začetnik teme Začetnik teme Ico i mico
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sede dva Crnogorca ispod drveta. Prolazi tuda Nemac i u cudjenju kaze:
-"Cuo sam ja da ste vi Crnogorci lenji, ali nisam mogao da verujem dok nisam to svojim ocima video. Ali onome koji je od vas lenjiji dacu 1000 €.
- Skoci jedan i kaze:
- "ja sam lenjiji , pitaj koga oces, svi ce ti to podvrditi, daj pare."
Pogleda Nemac onog drugog i pita ga:
-"sta ti kazes na to?"
A drugi Crnogorac jos uvek lezeci, i ne pomerajajuci se, samo malo pomeri ruku, otvori dzep i kaze:
-"turi odje."

U vreme dok je u Crnoj Gori vazilo pravilo da devojke moraju da budu nevine pre braka udavale se 3 devojke, ali nijedna nije bila nevina...
Dolazi prva devojka kod bake i kaze:
-Ja se bako udajem, ali nisam nevina, sta da radim?!
Baba upita:
-Pa koliko si se puta vec....?
-Pa jedno 3-4 puta.
-Onda idi u podrum i uzmi saku baruta i gurni u p**** i kad pukne mislice da si nevina.
Devojka poslusa babu i ubaci saku baruta i kad je crnogorac kresne puce
Devojka sva srecna pita:
-Vidje li moje nevinosti?
-Vidje, vidje. -odgovara crnogorac
Dolazi tako druga devojka sa istim problemom kod babe i baba je pita:
-Pa dobro, koliko si puta...?
-Jedno desetak puta.
-Idi u podrun i uzmi 2 sake baruta i gurni u p**** i kad pukne bice kao da si izgubila nevinost.
Uradi to devojka i bude kao sto je baba rekla, pukne kao iz puske,a devojka kaze:
-Aa jadan vidje li moje nevinosti?
-Vidje, vidje...
I tako dodje babi treca devojka sa istim problemima kao i prethodne dve, a baba je pita:
-Koliko si se puta seksala, djevojko?
-Pa,jedno 1OO puta...
-Pih jadna idi ti do podruma i sve sto nadjes ubaci u p**** i bice sve kako treba...
Otisla devojka do podruma, a tamo 2 bureta baruta...Sta ce, ubaci oba.Dodje vreme i za prvu bracnu noc i pocne crnogorac kad sve prsti, puca, slomi se sve, raspala se kuca kad vice devojka sa jednog kraja:
-VIDJE LI MOJE NEVINOSTI?
A crnogorac ce:
-Vidje, vidje, samo ***** nidje..

Našli se Crnogorac, Englez i Francuz. Englez se pohvali:
"Kad ja viknem sa Big Bena "živjela Engleska" odzvanja još petnaest minuta!"
Francuz:
"Kad ja viknem sa Eiffelovog tornja "živjela Francuska" odzvanja još pola sata!"
Sluša ih Crnogorac, pogladi brk pa će:
"Kad se ja popnem na brdo i viknem "ljudi ajmo radit" još mjesec dana odzvanja "ne seri Milutine,ne seri!"

- - - - - - - - - -

Negde u proslom veku, pogodi Crnu goru neka velika glad. Zima
razbija, nema sta da se jede, pojeli vec i poslednje zalihe, kucice,
macice, oglodali sve kore sa drveca i kad vise nista nije ostalo, pokupe
se i krenu kod Vladike:
- Velja Vladika, ocemo mi pomrijet ka ljudi, il ka *****?
- A vala ce mo ko ljudi, ajmo svi na Lovcen.
Popenju se oni na Lovcen, pa im kaze Vladika:
- Ajde, ja cu brojati do 3, pa kad kazem 3, svi skacite !
- Jedan... ... Dva... ....
- Ej Vladika, eno idu Srbi, nose kukuruz !!!
- A jel okrunjen ?
- Nije.
-TRI...

- - - - - - - - - -

Jedno "jutro" dosao Crnogorac u pekaru, i kaze zeni koja tamo radi:
- Daj mi dvjesto grama bureka!
- Je li za poneti ?
- Ne, no cu tebi ostavit' !!!

da nije (karikirana) istina sad bih se smejala, no mi gadno

- - - - - - - - - -

Stari crnogorac dao sinu i snahi 10.000 € kad umre da ga sahrane u crnogorskom odijelu. Međutim, starome je snaha bila sumljiva, pa se napravi da je umro.
Kad je trebalo da ga spremaju sin hteo da kupi crnogorsko odijelo, ali žena kaže :
”Ma pusti, gde tolike pare u zemlju, no mu kupi trenerku i patike u Tuzi.”
Tako i urade.
Kad su ga lelekali, snaha zakuka :
”Kuku meni mili tata, što nas ostavi, kud si pošao”
A stari ustade i reče :
”Na olimpijadu, p***ka ti materina!”

:))))) dobar

- - - - - - - - - -

Pita Crnogorac devojku:
- Dje zivis mala!?
A ona ce na to:
- U Bloku 5
Crnogorac:
- Dobro nijesi rekla u sveski na kvadratice jado! :D :D

:))))))

Oženio se Crnogorac
Fatom i kaže joj:
- "Ja imam ovakav običaj.
Da doručak bude u 9h
ujutro bio ja u kući ili ne
bio! Ručak da bude u 14h
bio ja u kući ne bio!
Večera da bude u 21h bio
ja u kući ne bio?"
Odgovori njemu Fata:
- "Slušaj ti! Ja se seksam 3
puta dnevno bio ti u kući
ili ne bio!

- - - - - - - - - -

Izgubi se Rambo u Crnoj Gori u nekoj planini i naleti na malu kućicu. Uđe on, kad baba i deda leže u krevetu, upaljeno im svjetlo, šute. Rambo umoran, gladan, upita dedu:
- "Dobro veče, ja sam se malo izgubio i jako sam gladan, da li bi mogao nešto pojesti?"
Deta šuti.
Upita Rambo babu, baba šuti.
Vidi Rambo da nema ništa od odgovora pa ode u kuhinju i sve im pojede.
Ožednio Rambo, pa upita dedu opet:
- "Hvala deda za hranu, ali ja sam toliko žedan, pa bi zamolio da popijem nešto"
Šuti deda. Upita Rambo i babu. Baba isto šuti.
Ode Rambo i popije im i vino i rakiju i sve sto je našao. Sjedne Rambo da se odmori, pa pomisli kako bi dobro bilo da nešto kresne. S obzirom da je jedina žena u okolini, pita Rambo dedu da li bi se ljutio da kresne babu. Šuti deda opet. Pita Rambo i babu, baba isto šuti.
Kresne Rambo babu, odmori još malo i ode dalje.

Tad kaže baba:
- "Hajd što si mu dao da svu hranu pojede, pa i što si mu dao sve da popije, al kako si mu mogao dozvoliti da me kresne?"
A deda se okrene i reče:
- "Prva si progovorila, ajd sad ugasi svjetlo!"

Pričaju dva Crnogorca u kafiću i jedan od njih provali da je ovaj drugi tužan, pa ga upita:
– Je li, Nikola, što si mi nešto tužan?
– Ma pusti me, otac mi je u bolnici.
– Au, i kako mu je?
– Pa, na aparatima je.
– Na aparatima? Pa jel dobija?

Завладала у Црној Гори велика криза и окупили се сви виђенији Црногорци да одлуче шта им је радити. Један се јави па каже: Мислим да је најбоље да се ујединимо са Србијом. Остали повикаше у глас: Нема шансе, већи су од нас, угњетаваће нас као и до сад. Јави се други па ће: А да се ујединимо са Хрватима ? Остали ће опет у глас: Лоше смо повезани географски, нема шансе. Јави се и трећи па каже: А да ми лијепо објавимо рат Америци ? Остали га у чуду погледаше и викнуше: А што Америци јадо ??? Овај ће: Јапанци су били у рату са Америком и кад су изгубили постали су велика економска сила, Њемци су били у рату са Америком, изгубили су и постали свјетска сила у сваком погледу. Сви остали се погледаше међу собом кад ће један: А ко нама гарантује да ћемо да изгубимо рат ? :)

Ulaze Bosanac i Crnogorac na zeleznicki peron. Samo sto udjose, voz krenuo. Obojica potrce za njim i u neko vreme Crnogorac odustane. Bosanac ostane uporan i uskoci u voz. Crnogorac stane i pocne da se smeje. Covek pored njega mu kaze:
-Sta se smejete, vidite covek uporan, svaka mu cast.
-Kako mu se necu smejati kad dosao da me otprati.

Водоинсталатер у Будви улази у зграду и пита:- Извинт'е, ђе је стан Шћепановића?Комшија одговара:- Шћепановићи су одселили прије два мјесеца.Водоинсталатер се почеша по глави и рече:- Ето што ти је човјек.
Каже хитно, а кад дођеш - њега ниђе!

Zaratili se crnogorci i kinezi.
Prvi dan rata crnogorski predsednik jvlja kineskom, danas raketiramo Peking, i stvarno padne raketa na Peking.
Drugi dan javlja crnogorski predsednik kineskom, danas raketiramo Šangaj, i stvarno padne raketa na Šangaj.
Treci dan javlja crnogorski predsednik kineskom, danas raketiramo, i prekide ga kineski predsednik i kaze
"Slusaj bre ti jebacu vam mater samo da vas nadjem na karti!:mrgreen:"

Došao Crnogorac u Beograd i otvorio firmu.Firma tek renovirana.Ulazi sekretarica i kaže Crnogorcu:
-Traži vas jedan čovjek
-Dobro,uvedi ga.
Uđe on.Uze Crnogorac telefon i poče da se pravi da priča.
-Eee, Milo kume. Kako su ti đeca? Kako ti ide posao? A moraću doći jedan dan na kafu.Ajde vidimo se junačino.
Čovjek krenu da mu objasni zašto je došao kad ovaj ''zovnu'' Lukšića.
-Ma kako si mi? Pa moram doći jednom.Baš sam sada pričao sa Milom.Ajde vidimo se junačino.
-A zašto ste vi došli?
A njemu čovjek odgovori:
-Došao sam da vam priključim telefon.

Sto su crnogorci tak visoki?
Svima se na ***** popeli!:mrgreen:

Kako crnogorci porede pridjeve ?
Lijep, Lijepsi, Viđu mene :lol:

Ode crnogorac kod doktora na pregled.Ulazi on u ordinaciju ni pet ni ses otkopcava slic i vadi ga napolje.
Dokotor -"Dosli ste zbog polnog organa?"
CGorac-"Da"
Dokotor-"Jel pece?'
CGorac-"Ne"
Dokotor-"Jel boli?"
CGorac-"Ne"
Dokotor-"Pa jel ista cudno sa njime?"
CGorac-"Ne"
Dokotor-"Pa sta je onda kog djavola?"
CGorac-"A vidju ga kak je lep!":hahaha:

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Back