skura58
Zaslužan član
- Poruka
- 100.481
Idu Švabe na Jadransko more preko Hercegovine, kada negdje oko Mostara pokraj puta stoji čovjek i udara se kamenom u glavu. Pitaju oni šta to radiš, a on odgovara:
- "Drogiram se."
Idu Švabe dalje kad opet kraj puta još jedan udara se kamenom u glavu, pitaju oni šta radiš, a on:
- "Drogiram se."
Idu švabe još neko vrijeme kad opet pokraj puta čovjek se objema rukama udara kamenjem u glavu. Opet pitaju šta radiš a odgovor opet isti, drogira se. Kad su došli u Crnu Goru vide Švabe jedan čovjek sjedi pokraj puta a pred njim gomila kamenja. Pitaju oni šta radiš, a ovaj odgovara:
- "Prodajem Hercegovcima drogu."
Muva Crnogorac đevojku.....
"đevojko , znamo li se odnekud nešto si mi poznata"?
"čisto sumnjam".....
"tako mi i treba kad niđe iz mercedesa ne izlazim!"......
Dolazi čojek na trafiku i kupuje 5 novina. Brzo pogleda prvu stranu pa baci i kad sve pobaca trafikantkinja zapita: A šta tražiš tako nervozno čojece i bacaš odma novine?
- Umrlice !
- Ali one nijesu na prvoj strani već pri kraju novina!
- E taj koga ja tražim biće na prvoj strani.
Kako se u Crnoj Gori pozdravljaju vrabac i gušter ?
Kaže gušter : Đe si sokole !
A vrabac njemu : Đe si gujo ljuta !
- "Drogiram se."
Idu Švabe dalje kad opet kraj puta još jedan udara se kamenom u glavu, pitaju oni šta radiš, a on:
- "Drogiram se."
Idu švabe još neko vrijeme kad opet pokraj puta čovjek se objema rukama udara kamenjem u glavu. Opet pitaju šta radiš a odgovor opet isti, drogira se. Kad su došli u Crnu Goru vide Švabe jedan čovjek sjedi pokraj puta a pred njim gomila kamenja. Pitaju oni šta radiš, a ovaj odgovara:
- "Prodajem Hercegovcima drogu."
Muva Crnogorac đevojku.....
"đevojko , znamo li se odnekud nešto si mi poznata"?
"čisto sumnjam".....
"tako mi i treba kad niđe iz mercedesa ne izlazim!"......
Dolazi čojek na trafiku i kupuje 5 novina. Brzo pogleda prvu stranu pa baci i kad sve pobaca trafikantkinja zapita: A šta tražiš tako nervozno čojece i bacaš odma novine?
- Umrlice !
- Ali one nijesu na prvoj strani već pri kraju novina!
- E taj koga ja tražim biće na prvoj strani.
Kako se u Crnoj Gori pozdravljaju vrabac i gušter ?
Kaže gušter : Đe si sokole !
A vrabac njemu : Đe si gujo ljuta !