Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cao tarot :heart:....znam da sam iskoristila tri pitanja ali ovo pitanje je vezano za moju mamu..tacnije nju zanoma njen posao pa ti ona ovo pita..
1.kako vidite moj trenutni posao i da li vidite premestaj na bolje radno mesto i kada?
5,10,18,36,40,50,54
hvala ti puno u napred...:heart:..

@zelenooka..posao u narednih 4-5 meseci bices polu zadovoljne...veza jaca i bolja od septembra..a trudnoca pa kraj 2009 ali mi treba god.
@ Anc...draga divna su sva ova srca...ulepsa mi dan....velika je verovatnoca da se veza zavrsi...60 posto..ipak moze to da bude samo jak,jak flert ili jaka avantura a da ovaj stari ostane i posle...40 posto..a ono za pp..napises mi na privatnu poruku ako hoces veliko otvaranje/ali to nije besp.pa..
@ tananed..mozes..aspekti su ok
@ vesnaks...da aspekti puta su ok 80 posto...komunikacija nastavak pa nije bas ..40 posto..
@ MASA...veliki pozdrav...to je i najvaznije da smo se mi energetski nasle...molim te ako bude necega javi mi na pp...a i neko pitanjce ako iskrsne..veeeliki pozdrav za tebe!!!
@ gorjancica...i meni je drago da si tu..samo mi malo pojasni ovo za decka?? ima ih dvojica ili??posao u struci sansa 70 posto ali uz neku vezu..tj.neciju pomoc..odvajanje od roditelja /bez udaje/ oko 40 posto ..otezano..

Auuu majko slatka....Imas pune ruke posla Tarot:-)))Ali ja imam par pitanjca-vaznih...-cisto da dodam...
1.Hocu li uspeti da upisem arhitekturu(lose mi ide matematika)i upadnem na budzet?
2.Da li cu ikada imati prilike da ostavrim vezu sa tim slatkim crnokosim deckom koji mi se 3 godine svidja,a koji ima devojku vec 2 god?(Ne znam sta tu ocekujem ali srcu se ne nareduje)
3.Hocu li imati uspeha u zivotu(na poslovnom planu)?
Eto,pune ruke posla...Mozda sam preterala,(jesam)IZVINI I U NAPRED VELIKO HVALA...Sve najbolje zelje od srca.

hello,
treće pitanje za februar bi glasilo:
veza je zapala u malu "krizu"... da li se izvlačimo iz toga ili će tu biti kraj:-(
13 5 18 22 45 44 36

Vidim da moje pitanje još nije stiglo na red pa bih ga zamenila ako nemaš ništa protiv, jer se situacija drastično promenila....:-( Pitanje bi sad glasilo DA LI ĆE MI SE DEČKO (SAD VEĆ MOŽDA I BIVŠI DEČKO) JAVITI U NAREDNIH PAR DANA....:confused:

@ shadow...tebi je bas leto presudno..devojka ce biti ali ozbiljna veza tj nesto bolje tek od oktobra...kucu cete zavrsiti samo malo odlozeno..ce3kacete...pocetak radova leto da 80 posto ali ne i zavrsetak...
@ Anch...bice malo guzve na poslu a premestaj da ipak ne tako brzo....javicu ti na pp ostalo..
@ SVera..udaja da...on pa...sansa da je pravi je velika 70 posto...inostranstvo da 70 posto ali na par godina..ne do kraja..
@ Truman....e vidis ja sam to pitala i sama tarot ali.....pa nazalost jakooo su losi aspekti....tesko,tesko,tesko sansa 30 posto..pokusavace ali..,,,cak ima aspekata veoooma losih trenutaka ovog leta dole/sukobi ,nesrece itd../ koliko ja mogu da vidim mi koji smo prisustvovali ovome necemo docekati povratak kosova..ali jednom u daaalekoj buducnosti da.....eto....
@7patuljaka..ima sanse 60 posto...

@gorjancica..sansa da to bude on je 70 posto...ipak prolece je malo krizno..
@Zvezda padalica...ovo sa faksom je maaaalo otezanije aspektovano..sansa da bude tako je 40 posto..ipak ako se u martu potpuno posvetis tom predmetu/tada je ok aspekt ucenja/ mozes da podignes ovu sansu..
ni ovaj decko nije bas nesto aspektovan...ima on simpatije ka tebi ali..sansa da budete zajedno je 60 posto....
a uspeh i materijalno zadovoljstvo su ti aspektovani 90 posto..to ti je bas lepo otvoreno...
@ sapcanka..da li se javio?? kako ja vidim vi cete se cuti/a ko ce koga zvati ne vidim../
@7patuljaka od aprila,maja...

cao tarot draga moja:heart:....
raskinula sam sa deckom pre sat vremena lagao me je i nemogu vise da izdrzim zelim da umremm:sad2::sad2::cry::cry:....
znam da sam iskoristila sva pitanja ali ajd molim te vidi.. .da li ce mo se pomiriti i kad?
5,17,32,45,1,8,54
a i ja glupaca sad placem nemogu da dodjem sebi koliko me je povredio,,,.a sad pitam ovo..nemogu da dodjem sebi zelim da me nema ,valjda razumes kako mi je...:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::cry::cry::cry::cry::cry:..
nemoras mi odma odgovoriti odg kad budes mogla necu da te opterecujem:heart::heart::heart::heart:..ova srca su samo za tebe:heart:

@bebironce..ima sanse da opstane 40 posto..ipak vama sledi sigurno jedan period kada ce te se fizicki razdvojiti pa ponovo spojiti...nisu neki bas dobri aspekti zajednickog zivota...ali bori se...finansiska situacija ce biti malo bolja od septembra ali tek od 2010 osetno bolja...a izlaz je promena posla .....promena stamb.objekta ima aspekte 60 posto da...
@ ANc..uf hajde draga pa nije on vredan tih suza.....i sama si uvidela kakav je ..pa zasto tuga....imate aspekte pomirenja 70 posto/nazalost jer mislim da ces se opet razocarati/ a kada ..pa ovo bi mogao biti februar ili mart....ali glavu gore!!! ..ceka tebe neko mnooooooogo bolji......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back