Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I, da iskoristim za ovaj mesec... :)

zanima me ponovo ljubav... zelela bih da znam kada ce mi se pojaviti neko novi? mislim da ne bi valjalo vracati se na staro vise. 5 46 64 1 25 55 8

I poslednje... zanima me, nesto sam sa sestrom razmisljala da pocnemo da zivimo odvojeno od roditelja u stanu koji trenutno izdajemo... koliko tu ima maste a koliko stvarnosti?:mrgreen: 23 54 8 55 45 56 10

Zdravo Tarot...
moja tri pitanja za februar bi bila:
1. da li ima šanse da ću se pomiriti sa dečkom...:-| 23 12 44 8 14 36 7
2. hoću li se konačno srećno zaljubiti 15 1 22 3 26 19
3. ... i kada će se to desiti.... 14 18 27 33 6 39 4

Pozdrav Tarot.
Evo mojih par pitanja
1.da li cu ove godine uspeti da zivim sama ili to ostaje u domenu mastanja kako neko rece- 17 25 61 1 13 44 11.
2.hoce li biti nekog veceg prilivca novca kroz posao 14 28 33 29 17 6 1
3. kada cu se udati 8 14 26 31 12 41 18
Hvala unapred..

@ emzli...tesko da mogu konkretno da ti kazem ali nesto gde si u direktom kontaktu sa ljudima..na pr.medicina,kozmetika,....ova godine je odlicna za novo doucavanje necega/kurs,visa i sl../pa samo napred..
@ xixi..koje ispite??? daj datume dva prva kada polazes...zdravlje bice maaalo tegoba i icices lekaru malao cesce ali nije nista ozbiljno ni strasno....
@ znatizeljna..ovo ce 80 posto biti u tvoju korist..promena na poslu na bolje aspekt od oktorbra..
@ Goga....sansa za duzu bas duzu vezu 70 posto...budi mudra i bice bas,bas duza..

Sea star..od maja nova ljubav..a odvojen zivot pa tesko 30 posto...imate otvoreno da se preselite ali isto tako i vrlo brzo vratite pa..
@mirkab...2009 ima sanse da se nesto pokrena 40 posto..pa ne gubi nadu..
@mmmm sansa za pomirenje 40 posto i to u martu..nova ljubav od septembra/ako se ne pomiris sa bivsim/
@ danijel..zivot odvojeno ima dobre aspekte 70 posto..udaja daj mi godiste..novca maaalo bolje od maja juna..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back