pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
workout mate 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boš pumpa ti slabije radi![]()
workout mate![]()
To se retko desava, veoma retko. Mislim da se to desava jer me devojka ne uzbudjuje, a moze biti i to sto kazes.fizička aktivnost, vežba, kondicione pripreme, teretana ima da puniš kako rocco siffredi
Dosao je i taj dan,konacno,otvaramo temu sa namerom da pomognemo nasim lepim forumasicama da lakse i lepse zive
Jednom se moralo doci i do ovoga,jer su forumasice nase blago koje moramo cuvati.
Za pocetak,krizni stab sacinjavaju:Stroncijum,Hard as Rock,Trucker SD,i Sillver.Naravno,primacemo i ostale muske clanove foruma,samo sa jednim ciljem:unaprediti zivot forumasicama.
Nase usluge su gratis,jer smo prvenstveno dzentlmeni,zato,forumasice pitajte,mi odgovaramo![]()
Da li je normalno da u toku seksa erekcija opadne?
Stručni tim će spasti na dva slova:
dvojica su kao ok, al dvojica dobijaju po ke.njari prvom prilikom... ušivanje garantovano
pitanje: smeju li ove dve mushke ****** da izadju na crtu, gde i solo?
kako da se nateram da idem ranije da spavam?
Ranije ustani i dobro se umori tokom dana.
A moze i bens od 5.
ne vredi
doduše nisam pile bensedine
kako da se nateram da idem ranije da spavam?
Nemoj da se teraš, prosto... idi![]()
pa buljim u plafon, u mraku, i ne mogu da zaspim
i onda opet ustanem
i onda opet ustanem
Ooooo to je ta neje6itza koleginitze... owaaaj, nesanitza!
Znash shta, ja u takwim situacijama uzmem i pojedem neshto shto wolim da jedem, shto mogu i kad nisam gladna.. i kad pochnesh da warish... ima da zaspish k'o beba![]()
Višš kako Rege zna
Zato, em spava... em je i sisata i guzata sa punim ustima![]()
i onda opet ustanem