ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel mozete da mi pbjasnite kakav je osecaj kad imate sex?
Ali bez onogaivan,bozanstven,probaj pa ces da vidis,neopisivo itd itd. To sam cuo milion puta.Mene zanima konkretan osecaj.Da li je slicno kao masturbacija ili ti onako trni...
Voleo bih objasnjenje od oba pola(ne mislim na severni i juzni)
A ti si se malo pogubio u vremenu, prostoru i temi....a?![]()
Jel mozete da mi pbjasnite kakav je osecaj kad imate sex?
Ali bez onogaivan,bozanstven,probaj pa ces da vidis,neopisivo itd itd. To sam cuo milion puta.Mene zanima konkretan osecaj.Da li je slicno kao masturbacija ili ti onako trni...
Pa kao treba mi pomoc,ovo-ono.![]()
procitala - vi pitajte,mi odmazemo....![]()
Probaj sledeći put bez "onog Ivana", budi tobdžija i samo će ti se kazztiJel mozete da mi pbjasnite kakav je osecaj kad imate sex?
Evo imam ja još jedno pitanje, kad ćeš Harde da okačiš ponovo ‚‚onu‚‚ sliku... ne mogu da je nađem?!![]()
Skoro sam prvi put spavala sa deckom i u toku sexa me zaboli (neki tup bol, kao da me probada) kada skroz udje a ja sam gore. Ne znam koliko ovo moze da bude ozbiljno pa sam mislila da vas pitam pre nego sto dignem frku oko toga.![]()
Skoro sam prvi put spavala sa deckom i u toku sexa me zaboli (neki tup bol, kao da me probada) kada skroz udje a ja sam gore. Ne znam koliko ovo moze da bude ozbiljno pa sam mislila da vas pitam pre nego sto dignem frku oko toga.![]()
ja mislim da mašna na željenoj dužini rešava problem...
Ovo je krajnje ozbiljna situacija. Nađi dečka sa manjim ili mu skrati kitu na odgovarajuću veličinu
PS ja se nadam da se cenjeni forumaši neće ljutiti što dajem odgovor na pitanje![]()
Šta sad, treba da je proširi i produbi?
Najjednostavnije je da se više ne penje na njega; samo misionar da upražnjavaju i neće biti problemčića![]()