Vi pitajte,mi pomazemo.

Jel mozete da mi pbjasnite kakav je osecaj kad imate sex?
Ali bez onoga:Divan,bozanstven,probaj pa ces da vidis,neopisivo itd itd. To sam cuo milion puta.Mene zanima konkretan osecaj.Da li je slicno kao masturbacija ili ti onako trni...:D
Voleo bih objasnjenje od oba pola(ne mislim na severni i juzni :) )

Jel mozete da mi pbjasnite kakav je osecaj kad imate sex?
Ali bez onoga:Divan,bozanstven,probaj pa ces da vidis,neopisivo itd itd. To sam cuo milion puta.Mene zanima konkretan osecaj.Da li je slicno kao masturbacija ili ti onako trni...:D
Voleo bih objasnjenje od oba pola(ne mislim na severni i juzni :) )
Probaj sledeći put bez "onog Ivana", budi tobdžija i samo će ti se kazzti :D
Evo imam ja još jedno pitanje, kad ćeš Harde da okačiš ponovo ‚‚onu‚‚ sliku... ne mogu da je nađem?!:zper:

Netjem :p

Skoro sam prvi put spavala sa deckom i u toku sexa me zaboli (neki tup bol, kao da me probada) kada skroz udje a ja sam gore. Ne znam koliko ovo moze da bude ozbiljno pa sam mislila da vas pitam pre nego sto dignem frku oko toga. :)

Traži od momka da stavi graničnik, tj. da pritegne šelnu na kompatibilnu "razinu". Vaš sexualni život će se drastično poboljšati uz upotrebu "šelna power fit" :)

Šta sad, treba da je proširi i produbi? :zcepanje:

Najjednostavnije je da se više ne penje na njega; samo misionar da upražnjavaju i neće biti problemčića :)

E... Dockan sad... Sada se probudila njegova muska sujeta - pa kada je, konacno, pronasao ribu kojoj moze da dosegne dno - gde ce vece srece, od simulacije kuratosti?!

Sada ima i misionaru da je "probada" (:roll:), sa "tupim bolom"...

Back