Vi pitajte,mi pomazemo.

E, pa to me interesuje, ko je zaduzen za sta, da se ne zbunjujemo dzaba..Mora biti da svako ima svoju uzu specijalnost. A, najvise me interesuje cika Hard... U kojim slucajevima se njemu obracam...
Kolega Dr.Stroncijum je dao odgovor na ovo :cool:
Ja ne znam dal da se udam..sta mi vi forumasi savetujete...:think:
Nikako, nemoj da još jedan mučenik strada u ovo crno doba krize :(
Hard is on for that :mrgreen:

E, pa ja bi` za jedno 5 dana zakazala kod cika Harda.. Kako sam razumela, prvi tretman je besplatan...pa, memorisite to tamo, sta ja znam ko vam obavlja taj deo posla....
Eo, pročitajte kolegin citat iznad ;)
Cika Hardu mozes da se obratis u svakom slucaju. Veruj mi:flert:
Hvala, ovo mi je odlična preporuka... sa damom sam radio na crno :rumenko:
Tu je čika Hard zlato, ček da pogledam u tefter ;)

Dosao je i taj dan,konacno,otvaramo temu sa namerom da pomognemo nasim lepim forumasicama da lakse i lepse zive;)
Jednom se moralo doci i do ovoga,jer su forumasice nase blago koje moramo cuvati.
Za pocetak,krizni stab sacinjavaju:Stroncijum,Hard as Rock,Trucker SD,i Sillver.Naravno,primacemo i ostale muske clanove foruma,samo sa jednim ciljem:unaprediti zivot forumasicama.
Nase usluge su gratis,jer smo prvenstveno dzentlmeni,zato,forumasice pitajte,mi odgovaramo:hvala:

Priznajem samo savete od dvojice s ovog spiska.Prepoznace se,neka jave kad je njihova smena :manikir:

Naravno, samo nadam se da će da izvede dobar rez... brinem se, da pacijent Pipomir ne ostane uskraćen :think:
Evo,tek da naslute u kom izdanju nas covek izlazi na teren
ron-jeremy.jpg

Back