lady mmm
Domaćin
- Poruka
- 3.295
Za ovu damu je novcic pao na moju stranu,tako da ce svaki naredni problem biti uspesno resen![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za ovu damu je novcic pao na moju stranu,tako da ce svaki naredni problem biti uspesno resen![]()

Kolega Dr.Stroncijum je dao odgovor na ovoE, pa to me interesuje, ko je zaduzen za sta, da se ne zbunjujemo dzaba..Mora biti da svako ima svoju uzu specijalnost. A, najvise me interesuje cika Hard... U kojim slucajevima se njemu obracam...

Nikako, nemoj da još jedan mučenik strada u ovo crno doba krizeJa ne znam dal da se udam..sta mi vi forumasi savetujete...![]()

Hard is on for that![]()
Eo, pročitajte kolegin citat iznadE, pa ja bi` za jedno 5 dana zakazala kod cika Harda.. Kako sam razumela, prvi tretman je besplatan...pa, memorisite to tamo, sta ja znam ko vam obavlja taj deo posla....
Hvala, ovo mi je odlična preporuka... sa damom sam radio na crnoCika Hardu mozes da se obratis u svakom slucaju. Veruj mi![]()

Tu je čika Hard zlato, ček da pogledam u tefterA čika Hard??![]()
Mislim da je i opremu poneo,tako da je jedan problem danas resen![]()

Dosao je i taj dan,konacno,otvaramo temu sa namerom da pomognemo nasim lepim forumasicama da lakse i lepse zive
Jednom se moralo doci i do ovoga,jer su forumasice nase blago koje moramo cuvati.
Za pocetak,krizni stab sacinjavaju:Stroncijum,Hard as Rock,Trucker SD,i Sillver.Naravno,primacemo i ostale muske clanove foruma,samo sa jednim ciljem:unaprediti zivot forumasicama.
Nase usluge su gratis,jer smo prvenstveno dzentlmeni,zato,forumasice pitajte,mi odgovaramo![]()

Evo,tek da naslute u kom izdanju nas covek izlazi na terenNaravno, samo nadam se da će da izvede dobar rez... brinem se, da pacijent Pipomir ne ostane uskraćen![]()
Cim mi se jave,zakazacu vamPriznajem samo savete od dvojice s ovog spiska.Prepoznace se,neka jave kad je njihova smena![]()

Ja radim do 17h sa pauzama, a posle vršim konsalting negde od 21-00hPriznajem samo savete od dvojice s ovog spiska.Prepoznace se,neka jave kad je njihova smena![]()

Evo,tek da naslute u kom izdanju nas covek izlazi na teren
![]()

Cim mi se jave,zakazacu vam
Moze li jedna leteca podrska![]()

Mlad je i lud,ali neka,neka se cuje dalekoJa radim do 17h sa pauzama, a posle vršim konsalting negde od 21-00h
Opet je otišao bez mantila
Skini mu 20% od plate![]()

Kolega se bavi poblemima duševnog mira i blagostanja[/QUO
dushebriznik,dakle
pa imamo vec takve u okolini.
![]()
Naravno, samo nadam se da će da izvede dobar rez... brinem se, da pacijent Pipomir ne ostane uskraćen![]()
Tu je, ali mora da vas napusti za kratko... kolega preuzima ili zakažite molimA,to je ono-ja mu kazem preteci dajte jedan leteci
Ne hvala,sacekacu njih
A,gle,jedan je tu![]()

Mlad je i lud,ali neka,neka se cuje daleko![]()
a ja se nadam da chu biti uskrachena
hochu opet da budem nezzna zzena
smejalica

Tu je, ali mora da vas napusti za kratko... kolega preuzima ili zakažite molim
Ehhh... ta omladina, samo bi da se dokazuje![]()

Mislim da se uskoro vraca sa terena,zakazao sam tiPa dobro, pobrinuchu se za snokca
imam josh uvek chime![]()

I tebi zakazanoZakazacu u tom slucaju![]()

zakazi ti duso, videcemo sta se moze uraditiZakazacu u tom slucaju![]()
Nego,idem i ja na teren![]()

Таман сам спремила питање, али видим да још ни дужности нисте поделили.![]()