Jedno je sasvim sigurno iz take kombinacije se dobija blesav.
blesawi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hard se uvek izvuce.
Uvek Stocy na kraju izgura stvar![]()

Eto,tako sam sistematski ostala bez odgovora qq,pa svi junaci nikom ponikoše..pitah samo zašto mislite da ženama treba pomoć?
al zalijepište se za lud/zbunjen tako da ne znam kako da se vratimo na temu?

O Bože zašto neki ljudi moraju biti tako odvratni....
Eo... tu sam, izvinjavam se... radi ordinacija![]()

Otvori je ponovoJa sam ranije otvorila temu "Pevacica, pomaze" ili "Pitajte Pevacicu", ali su je ljubomorni moderatori zatvorili.
Daćemo ti ponudu, navedi kvadraturu i izbor bojeMeni je potrebna pomoć kriznog štaba...želim da okrečim sobu, zalepim tapete i izgletujem i lakiram pod...Dakle, kad možete da počnete sa rešavanjem mog problema?![]()
Jesmo, oš da probaš?Pf, to umem i sama.....
Jaki ste vi muškarci....![]()
Tapete ne radimo, ali lepimo etikete ludacimaZalepice oni nesto drugo...a bome i izlakirati...![]()
Idi kod kozmetičaraVeštačke nokte?![]()
Javi se poslovnom sekretaru i daće ti odgovarajući terminNeozbiljni ste, niko mi nije evidentirao tamo termin... Stoci je sledeci,al` kako stvari stoje, bolje bi bilo da se preseli kod menena jedno nedelju-dve... pa da resimo, i to ako je bas bas strucan![]()
Hoće gratis, danas možeA jel ti u opšte znaš zašto se smeješ ili je to čisto uvlačenje u guzzicu?
Zato što su ljudiO Bože zašto neki ljudi moraju biti tako odvratni....
Pitaj je i postaćeš nevinaPevačice, ja bih pre tebe pitala nego ove neozbiljne momke...
Ovo je ordinacija ne farma Krmivogon' goveda, Maro moja![]()
Da vam ne treba, ne bi bila ni otvorenaZbunjena sam ovim kriznim štabom,pa kao autor ovih redaka(na prinudnom čekanju) molim da mi neko objasni : zašto mislite da nama,ženama treba pomoć?
p.s. samo da pričamo o zbunjenom i ludom,hvala
Nije seukao, radi radnjuHehehhe, ja se izvinjavam..dugi nokti, osetljiva tastatuta.. Nego, cika Hard izvuk`o guzu, a vi ne mozete da postignete sad sa ovim pomahnitalim zenama... eee, HardU... E, Stronci![]()
Eto,tako sam sistematski ostala bez odgovora qq,pa svi junaci nikom ponikoše..pitah samo zašto mislite da ženama treba pomoć?
al zalijepište se za lud/zbunjen tako da ne znam kako da se vratimo na temu?

cek bre da razjasnimo koja je moja uloga ovde![]()

a sta je sve dozvoljeno prilikom reanimacije?
i sta cu kad se prizove svesti pa me zgrabi jos jace?![]()

Dosao je i taj dan,konacno,otvaramo temu sa namerom da pomognemo nasim lepim forumasicama da lakse i lepse zive
Jednom se moralo doci i do ovoga,jer su forumasice nase blago koje moramo cuvati.
Za pocetak,krizni stab sacinjavaju:Stroncijum,Hard as Rock,Trucker SD,i Sillver.Naravno,primacemo i ostale muske clanove foruma,samo sa jednim ciljem:unaprediti zivot forumasicama.
Nase usluge su gratis,jer smo prvenstveno dzentlmeni,zato,forumasice pitajte,mi odgovaramo![]()

Dosao je i taj dan,konacno,otvaramo temu sa namerom da pomognemo nasim lepim forumasicama da lakse i lepse zive
Jednom se moralo doci i do ovoga,jer su forumasice nase blago koje moramo cuvati.
Za pocetak,krizni stab sacinjavaju:Stroncijum,Hard as Rock,Trucker SD,i Sillver.Naravno,primacemo i ostale muske clanove foruma,samo sa jednim ciljem:unaprediti zivot forumasicama.
Nase usluge su gratis,jer smo prvenstveno dzentlmeni,zato,forumasice pitajte,mi odgovaramo![]()