Vi pitajte,mi pomazemo.

Ja sam ranije otvorila temu "Pevacica, pomaze" ili "Pitajte Pevacicu", ali su je ljubomorni moderatori zatvorili.
Otvori je ponovo
Meni je potrebna pomoć kriznog štaba...želim da okrečim sobu, zalepim tapete i izgletujem i lakiram pod...Dakle, kad možete da počnete sa rešavanjem mog problema?:mrgreen:
Daćemo ti ponudu, navedi kvadraturu i izbor boje
Pf, to umem i sama.....

Jaki ste vi muškarci....:ljutko:
Jesmo, oš da probaš?
Zalepice oni nesto drugo...a bome i izlakirati...:mrgreen:
Tapete ne radimo, ali lepimo etikete ludacima
Veštačke nokte?:eek:
Idi kod kozmetičara
Neozbiljni ste, niko mi nije evidentirao tamo termin... Stoci je sledeci,al` kako stvari stoje, bolje bi bilo da se preseli kod menena jedno nedelju-dve... pa da resimo, i to ako je bas bas strucan :)
Javi se poslovnom sekretaru i daće ti odgovarajući termin
A jel ti u opšte znaš zašto se smeješ ili je to čisto uvlačenje u guzzicu?
Hoće gratis, danas može
O Bože zašto neki ljudi moraju biti tako odvratni....
Zato što su ljudi
Pevačice, ja bih pre tebe pitala nego ove neozbiljne momke...
Pitaj je i postaćeš nevina
gon' goveda, Maro moja :zcepanje:
Ovo je ordinacija ne farma Krmivo
Zbunjena sam ovim kriznim štabom,pa kao autor ovih redaka(na prinudnom čekanju) molim da mi neko objasni : zašto mislite da nama,ženama treba pomoć?
p.s. samo da pričamo o zbunjenom i ludom,hvala
Da vam ne treba, ne bi bila ni otvorena
Hehehhe, ja se izvinjavam..dugi nokti, osetljiva tastatuta.. Nego, cika Hard izvuk`o guzu, a vi ne mozete da postignete sad sa ovim pomahnitalim zenama... eee, HardU... E, Stronci :)
Nije seukao, radi radnju
Jedno je sasvim sigurno iz take kombinacije se dobija blesav.

To j uvek moguće

:D

Dosao je i taj dan,konacno,otvaramo temu sa namerom da pomognemo nasim lepim forumasicama da lakse i lepse zive;)
Jednom se moralo doci i do ovoga,jer su forumasice nase blago koje moramo cuvati.
Za pocetak,krizni stab sacinjavaju:Stroncijum,Hard as Rock,Trucker SD,i Sillver.Naravno,primacemo i ostale muske clanove foruma,samo sa jednim ciljem:unaprediti zivot forumasicama.
Nase usluge su gratis,jer smo prvenstveno dzentlmeni,zato,forumasice pitajte,mi odgovaramo:hvala:

ganuli ste me

Dosao je i taj dan,konacno,otvaramo temu sa namerom da pomognemo nasim lepim forumasicama da lakse i lepse zive;)
Jednom se moralo doci i do ovoga,jer su forumasice nase blago koje moramo cuvati.
Za pocetak,krizni stab sacinjavaju:Stroncijum,Hard as Rock,Trucker SD,i Sillver.Naravno,primacemo i ostale muske clanove foruma,samo sa jednim ciljem:unaprediti zivot forumasicama.
Nase usluge su gratis,jer smo prvenstveno dzentlmeni,zato,forumasice pitajte,mi odgovaramo:hvala:

Hm,pitam se sta te je inspirisalo da otvoris ovu temu?:cool:

Back