VranV
Domaćin
- Poruka
- 3.209
Bio sam mlad, pa sam i to slušaomrežama za ribe
lancima za ljude
vezala si me
rukama oko vrata
nogama oko struka
okovima ljubavi..
ko se seća jure stublića i one pesmice od grupe film
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam mlad, pa sam i to slušaomrežama za ribe
lancima za ljude
vezala si me
rukama oko vrata
nogama oko struka
okovima ljubavi..
ko se seća jure stublića i one pesmice od grupe film
tebe su vezivali ili si ti vezivao?Jedna od stvari koja me ama bas nikako ne pali je vezivanje, ne znam zasto. Pokusavao par puta, i skroz mi glup osecaj.
Sto se hvatati konkretno suspenzije kao nekog cina dominacije ko u nekom filmu.Da li vas pali vezivanje i kako? Volite da ste dominantni ili ne?
Da li vas pali vezivanje i kako? Volite da ste dominantni ili ne?
ona kugla šta ženskoj dođe u usta tskođerkonopci razni, vunica, svilene trake, mašne za kosu
Da mnogo me PaliDa li vas pali vezivanje i kako? Volite da ste dominantni ili ne?
, 
evo na ovo sam mislioona kugla šta ženskoj dođe u usta tskođer
Moze i tebi na pr. Zašto je to ženska igračka?evo na ovo sam mislio
https://cdn.abicart.com/shop/18642/art42/h0621/160590621-origpic-1c9fcf.png
i to ne mora bit nužno samo za seks fantazije, to joj se može ostaviti u ustima po cijeli dan
zato što to nije igračka to je u srednji vijek se koristilo ako žena puno blebeće.Moze i tebi na pr. Zašto je to ženska igračka?![]()
Мени је то безвезеona kugla šta ženskoj dođe u usta tskođer
. Tako da u svakom slucaju ne moze da omane.U bre. Ti ode u teske perverzijeMeni su te igrice vezivanja, presvlačenja u kojekakve likove i dr. ispomoć za slabo potentne. Normalnom, potentnom i zdravom muškarcu to ne treba. Zgrabi i navali. To je sva filozofija sexa.
Bez teksta, bez reči.Meni su te igrice vezivanja, presvlačenja u kojekakve likove i dr. ispomoć za slabo potentne. Normalnom, potentnom i zdravom muškarcu to ne treba. Zgrabi i navali. To je sva filozofija sexa.
pa neki od nas vole igrice, ne dize nam se kad se samo izvali gola po krevetu ko morzh na Suncu s parolom na licu: sasvim prirodno.Meni su te igrice vezivanja, presvlačenja u kojekakve likove i dr. ispomoć za slabo potentne. Normalnom, potentnom i zdravom muškarcu to ne treba. Zgrabi i navali. To je sva filozofija sexa.
Od vezivanja me jedino pali da nas veže ljubav i to što će nas deca dodatno vezati, pa i brakDa li vas pali vezivanje i kako?

Meni ne,nekako imam onu sliku u glavi uzece neki noz il sl,otkud ja znam sta ce nekoj sledece sekunde da kvrcne u glavi,neka falaDa li vas pali vezivanje i kako? Volite da ste dominantni ili ne?
Za tebe je sex legla je i sada moram!pa neki od nas vole igrice, ne dize nam se kad se samo izvali gola po krevetu ko morzh na Suncu s parolom na licu: sasvim prirodno.

Da, da, poljubi, nije oprao zube, nema veze sve je to prirodno.Za tebe je sex legla je i sada moram!
Sex treba da bude spontan, a ne najavljen. Ima li išta blesavije od one pripreme za sex, draga odoh se istuširati, pa ćeš onda ti, vodićemo ljubav. Da nađem neku romantičnu muzikicu? Upalim svijeće? ...
Dobar sex je onako, u prolazu. Poželiš, pritrčiš, šapneš šta hoćeš, napraviš gard kao ne možeš nigdje, moja si.
Zubi su nebitni!Da, da, poljubi, nije oprao zube, nema veze sve je to prirodno.