Vezivanje 🫦

Da li vas pali vezivanje i kako? Volite da ste dominantni ili ne?
Sto se hvatati konkretno suspenzije kao nekog cina dominacije ko u nekom filmu.
Moze da se dominira na razne nacine, bez da druga strana bude vezana u shibari leptir pozdrav suncu i Budi fazonu.
Ok za neke poze i pristupacnost moze da bude hot ali vezivanje nije jedini cin. Pogotovu ako se olenji i isivise uspe u to svoje stanje.

1753093497341.jpeg

Meni su te igrice vezivanja, presvlačenja u kojekakve likove i dr. ispomoć za slabo potentne. Normalnom, potentnom i zdravom muškarcu to ne treba. Zgrabi i navali. To je sva filozofija sexa.
pa neki od nas vole igrice, ne dize nam se kad se samo izvali gola po krevetu ko morzh na Suncu s parolom na licu: sasvim prirodno.

pa neki od nas vole igrice, ne dize nam se kad se samo izvali gola po krevetu ko morzh na Suncu s parolom na licu: sasvim prirodno.
Za tebe je sex legla je i sada moram! :rotf:
Sex treba da bude spontan, a ne najavljen. Ima li išta blesavije od one pripreme za sex, draga odoh se istuširati, pa ćeš onda ti, vodićemo ljubav. Da nađem neku romantičnu muzikicu? Upalim svijeće? ...
Dobar sex je onako, u prolazu. Poželiš, pritrčiš, šapneš šta hoćeš, napraviš gard kao ne možeš nigdje, moja si.

Za tebe je sex legla je i sada moram! :rotf:
Sex treba da bude spontan, a ne najavljen. Ima li išta blesavije od one pripreme za sex, draga odoh se istuširati, pa ćeš onda ti, vodićemo ljubav. Da nađem neku romantičnu muzikicu? Upalim svijeće? ...
Dobar sex je onako, u prolazu. Poželiš, pritrčiš, šapneš šta hoćeš, napraviš gard kao ne možeš nigdje, moja si.
Da, da, poljubi, nije oprao zube, nema veze sve je to prirodno.

Back