loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.148
E vi niste normalni 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, u suprotnom veže te, opljačka kuću i bežanijaZar nije bolje sa poverenjem? Imaš veću slobodu. Tu je mašta vrlo važna.
To brate. Čista dominacija! A ona nemoćna, ķaže tvoja sam ratniče!!!pa vezivanje je smor ako ces je masirati. Mora da bude neka frka. Tipa da joj poredjas sibice izmedju noznih prstiju.
Sad ces sve da priznas bejbe.
Staaaaaa?
Sveeeeee!
To tou, eto vidis kako si odmah propevala, ne moram ni da te mucim, Nista od chengela. Vish kako se to radi lepo.To brate. Čista dominacija! A ona nemoćna, ķaže tvoja sam ratniče!!!![]()
Ih, kak ne bih znala, amanTo tou, eto vidis kako si odmah propevala, ne moram ni da te mucim, Nista od chengela. Vish kako se to radi lepo.
Jok, ako dobijem napad panikeI ti mišliš na hardcore![]()
a ako te coki i zagrli kad ga dobijes?Jok, ako dobijem napad panike![]()
to loptica doskočica i hoće. ova tema je zapravo probni balon.Vezivanje je bitno ako se žena opire.
Manijače.to loptica doskočica i hoće. ova tema je zapravo probni balon.
Koji bre crni gigatron,Tv sam kupio pre 15 godina u građari u Rakovcu,i to na rate,zajedno sa wc šoljom.Sta je Ljubota, frka ti da ti odnese TV iz gigatrona?
Manijak, manijakManijače.

E, vidi kako je nastala tema pre nego što počneš da se ložiš. Mada, bio hit nekada.Manijak, manijak
To ne može biti svak
Kad me vidiš tvoje
Srce kuca tika-taka
Kažeš jače, jače, manijače
Udri manijače
Udri manijače
![]()
kako je lepa.
Meni su te igrice vezivanja, presvlačenja u kojekakve likove i dr. ispomoć za slabo potentne. Normalnom, potentnom i zdravom muškarcu to ne treba. Zgrabi i navali. To je sva filozofija sexa.
Можда је твој проблем што си ванилица.Meni su te igrice vezivanja, presvlačenja u kojekakve likove i dr. ispomoć za slabo potentne. Normalnom, potentnom i zdravom muškarcu to ne treba. Zgrabi i navali. To je sva filozofija sexa.
Šta to sada treba da znači?Можда је твој проблем што си ванилица.
Da li vas pali vezivanje i kako? Volite da ste dominantni ili ne?