Veza sa "zauzetim" muškarcem?

Ja prezentujem svoj narod?
Sta ti znas ko je moj narod/moja nacionalnost?
A sta o nama misle...i kakvi smo...pokazale su sve lestvice..od IQ lestvice(89, najnizi u Evropi) pa do ankete gde su srpkinje okarakterisane kao najlosije majke u Evropi(londonski naucnici), izbacivanje partizana iz Evrope, sud u hagu, vizni rezim itd
I sada cu ja da pokvarim sliku o Srbima?
Dzebote sta uradi pink od tebe!
koji da je taj narod je tvoj i ti ga brukas
a ti si samo potvrda za sve predrasude koje imaju,te tako one i opstaju
bice da ste ti i tvoja porodica izrodi onda sudeci po rezultatima tih anketa
pink?o cemu ti pricas nesreco?
gadis mi se i sve sto kazes mi je odvratno,zapitas li se mozda zasto nisi naisao na nekoga ko se slaze s tobom ovde?

Ух...нетачно...грешиш. Криви су обоје...према девојци/жени тог типа и према евентуалној деци. Мислим види...знам ја да је некада тешко одолети страстима (и да, говорим из прве руке, десило ми се једном :roll:), али то не значи да треба оправдати себе и те поступке...а чак и да се некако пређе преко тога, потпуно нова димензија је планирање нешто са типом који је заузет, значи ту већ ради разум, е то не могу да разумем никако...
Рећи да је ту 100% крив тип је само смиривање своје савести, ништа друго...
...поз...:wink:

Znash kako. Tip u ovoj prichi je taj koji je zivka, lozi...Znachi potencira na nechemu. Ona je pretpostavljam sama, i ne poznaje njegovu devojku / zenu.
On je taj koji treba da oseca odgovornost za svoje postupke, jer on moze svojim nepromishljenim ponashanjem da povredi nekoga koga voli. Ona nema nishta sa tim.
A shto se tiche moje savesti, ona je mirna, kako ti sa tvojom izlazish na kraj?

jbg ti si samo pojeo sta su ti servirali...a sta je istina to je vec drugo pitanje

Shvati da ce nam uvek drugi servirati...i ne samo servirati...klopu spremati, psotavljati, servirati...i ako ne budes htela da jedes dobices tomahowk ;)
A mi zbog nasih kompleksa nizih vrednosti resismo da necemo da jedemo servirano...
Ali pogresan je podforum za tu pricu ;) a i rpevise je ozbiljna a za ozbilju nemam vremena ;)

Jel pljuvanje po narodu ako kazes istinu?

1. Zar nije objavnjen naucni rad po kome Srbi imaju najnizi IQ u Evropi?
Nee, ali jesmo medju najgorima:lol:

2. Zar nije objavljeno da su Srpkinje, uz Turkinje, najgore majke u Evropi
Nee... tu smo prosek:wink:

3. Zar nismo imali sankcije?
Jesmo.

4. Zar nismo imali 4 rata u 9 godina?
Heh... pa ko jos broji?:lol:

5. Nije nas ceo svet bombardovao?
Pa, ono jeste... malo smo specificni...:lol:

6. Jel izbacen partizan iz Evrope zbog divljanja navijaca?
Da, pa bilo je frke...:-D

7. Da li je istina da je Srba najvise optuzeno za ratni zlocin od 1945 godine?
Ne. Najveci zlocinci su ustase... definitivno, kao i ostrascene komunjare. Broj optuznica nije merodavan nikad, vec zavisi od politike.

8. Da li nam treba viza za 9)% zemalja Evrope?
Ok... pa polako...

Jel to pljuvanje po narodu ili iznosenje cinjenica?
Ja bas volim Srbe, a mnogo vece bljuvotine mogu se naci kod tog "sveta" koji spominjes.:wink:

Tacka 1 i 2...podatke su izneli u javnost ljudi koji se time bave. Ja ne mogu da kazem da li je istina ili ne...ali to su zvanicni podatci.
Tacka 8....pa polako? Pa sve vise uvode...svaki mesec dana nova drzava odluci da nam zvekne vize. To polako nam ne ide u korist
Tacka 7. Rekao sam od 1945 pa na ovamo

A? Mislis na nove zlocine.. hehe... pa smestili nam Alexa, strane sile i placenici... :lol::lol::lol:

Ne znam, ja sam protiv Haga... tako da... zlocina jeste bilo i sa nase, ali i sa drugih strana... :wink:

Ubijali umesto nas majku im!!
A mi tako fini, dobri, moderni..a zene nam lepe, moderne...

Ufffffffffff majku im stanoplacenicku, sluze novogsvetskogporetkamamuimyebem!

Ako te zanima ljubav,onda bezi sto dalje od njega!Ako ti je do zajebancije,onda budi sa njim,zasto da ne.........mada pored toliko lepih,normalnih i slobodnih momaka sta ce ti neki ozenjen da ti samo pravi haos u glavi.........ali dobro takva sam i ja bila u mladosti,imala sam srecu pa nisam najebala kako uglavnom bude u tim pricama.

Znash kako. Tip u ovoj prichi je taj koji je zivka, lozi...Znachi potencira na nechemu. Ona je pretpostavljam sama, i ne poznaje njegovu devojku / zenu.
On je taj koji treba da oseca odgovornost za svoje postupke, jer on moze svojim nepromishljenim ponashanjem da povredi nekoga koga voli. Ona nema nishta sa tim.
A shto se tiche moje savesti, ona je mirna, kako ti sa tvojom izlazish na kraj?

...једва...хвала на питању...:lol::wink:
...што се примаш толико? Мој текст није упућен као прозивка...

...он је крив и ту нема дилеме...али WTF...не могу да разумем ту безкичмењачку психологију...као он је крив...мене боли уво за његов однос са женом...ја ћу да уживам. Гади ми се то...баш. Па јбт довољно је да знаш да тај тип носи бурму и да постоји још неко тамо ко је човек (тј жена:)) као ти. И после као...тужбалице што су ови типови остали са својим девојкама, женама...ма знаш шта?...не жалим их ни мало...али ни мало.
Опет кажем...могу да разумем невероватну страст (веруј ми да могу, ја ћу свој грех тек да платим), могу да разумем да човек згреши, али не могу да разумем да почиње да оправдава то и не само да се не покаје, него огуглава. Е сад ако неко нема усађен тај осећај...мислим јбг...шта да причамо даље...

Ja u svojoj vezi npr krivim njega vishe nego devojku sa kojom me vara.To povlachi sa sobom raskid.
Njeni motivi me ne zanimaju , nije verovatno ni ona chista kad se mota sa zauzetim chovekom.Ali razumem njenu fasciniranost njime , samim tim sto osecam isto.

A on je taj koji je odluchio da me prevari , niko ga nije terao na to.To je njegov izbor.Njegovo nepostovanje prema meni i nashoj vezi.

ljubavnica je potroshna roba ili trenutno stanje
zena je zakonski ustanovljen status, za koji se odgovara pred Sudom :D
i pred Bogom :D

muskoj prirodi je protivno, npr. i pranje sudova ili peglanje
pa sigurno ponekada cimash svog "mushkog" da to radi :lol: :lol:

E došli smo i do toga...žena MORA da ima besprekorno čist dosije... muškarci nama nisu broj...mi ne lupamo recke...već oni...Zašto???
Zašto žena da bude kriva, pa bila ona njemu supruga, devojka, ljubavnica...

Do sad sam bila čvrsta u svojim stavovima...ne bi se to meni desilo...bla, bla, bla...stara priča, strast možeš zauzdati, ne razumem ja to....i eto, sad kontam i te ljude, najverovatnije, kad bi zagrebali površinu videli bi i da oni imaju nekih kvaliteta...pogledajte slavne kompozitore, pisce...Ne govorim ovo, kako bih sebi dala za slobodu da krenem na njega...ali vidim da me "budala" privlači...i eto muka me navela da sa vama ovo podelim...da kažem sviđa mi se.ali za sada bežim ... plašim se cele priče....
Znam, trenutno sam neko ko ga zainteresovao...jedna u nizu...

Ko koga tu otima, ko koga tu unesrećuje...ja ili on...Znam i da se desi nešto biću Ja kriva,ja nemoralna, ja njega navela...A ON JADNIČAK...
Sledeće, kakva je to podela muškarci su racionalniji od nas, mi smo emotivnije...pa baš zato ONI RACIONALNIJI a skloniji prevari...trebalo bi da je kontra...nama da se prašta...
Ponavljam se zašto ne da oni budu još jedna recka na zidu! Proširila sam temu...ali eto

Ko koga tu otima, ko koga tu unesrećuje...ja ili on...Znam i da se desi nešto biću Ja kriva,ja nemoralna, ja njega navela...A ON JADNIČAK...
Sledeće, kakva je to podela muškarci su racionalniji od nas, mi smo emotivnije...pa baš zato ONI RACIONALNIJI a skloniji prevari...trebalo bi da je kontra...nama da se prašta...
Ponavljam se zašto ne da oni budu još jedna recka na zidu! Proširila sam temu...ali eto

sasvim si u pravu.....radi se o volji....prevara ne postoji....

Back