DJ 5ak
Domaćin
- Poruka
- 3.869
Zavisi o kakvoj se boljki radi, ako se radi o nekoj blažoj boljci kao što je recimo anksioznost, neka fobija ili tako nešto onda ok , ali ako se radi o bipolarnom poremećaju i psihički nestabilnoj osobi za koju ne znaš kad će i na šta kako da reaguje i gde ono moraš da gledaš u karte ili pasulj na koju je nogu ustala danas i sa kojom nikad nisi načisto i koja može da raskine tobom svakog trena i iz čistog hira jer si je eto krivo pogledao ili se možda nisi adekvatno izrazio ono to je već svakako za izbegavanje i tu sreće nema, isto kao i sa depresivnim osobama, ono teško je voleti nekog ko je mračan, kome je čaša uvek polu-prazna i ko sve vidi crno i kako biti srećan a nekim ko zapravo i ne želi da bude srećan i ko zrači negativnom energijom.
Inače nije čak toliko ni bitno da li možda ima neku psihičku boljku (nebitno dal zvanično i napismeno ili ne) i da li je možda i na nekoj terapiji ili šta ja znam koliko je bitno samo se kloniti tih teških i negativnih osoba.
Inače nije čak toliko ni bitno da li možda ima neku psihičku boljku (nebitno dal zvanično i napismeno ili ne) i da li je možda i na nekoj terapiji ili šta ja znam koliko je bitno samo se kloniti tih teških i negativnih osoba.