veza sa ozenjenim?

e ludilo, kakve price...

meni deluje da joj je frka za posao , ali je to prodaja sebe, koliko god da si ocajan,jer po ovom tvom opisu mi je stvarno neverovatno da je neko zaljubljen u takvog lika,
ne zbog izgleda vec ponasanja, i da dozvoljava ovo sebi sa 32 godine,
ako je stvarno ocajna od ljubavi za njim, nema joj pomoci..tu postoji opasan problem sa ljubavlju prema samoj sebi koja kod nje ne postoji ni u tragovima.

kao sto rekoh vec dva puta a neki se slogiravaju, beda i jad.

E tacno sam i ja ovako njoj rekla, na sta je odgovor bio "Pa ne mozes da biras koga ces da volis. Nisam ja mazohista, ovo mi se prvi put desava, ne znam sta mi je, jednostavno mi se mnogo svidja. On stalno svoje mane porekne nekim dobrim osobinama i stalno me zbunjuje." Tako da posle ovih reci, i pored sve dobre volje da nekako pomognem, ostanem bez teksta. Cak budem i malo ljuta sto udaram u zid.

e ludilo, kakve price...

meni deluje da joj je frka za posao , ali je to prodaja sebe, koliko god da si ocajan,jer po ovom tvom opisu mi je stvarno neverovatno da je neko zaljubljen u takvog lika,
ne zbog izgleda vec ponasanja, i da dozvoljava ovo sebi sa 32 godine,
ako je stvarno ocajna od ljubavi za njim, nema joj pomoci..tu postoji opasan problem sa ljubavlju prema samoj sebi koja kod nje ne postoji ni u tragovima.

Ja tebe u opšte ne razumem..i te tvoje kategorične tvrdnje..kao da li je normalna ...
da li ti se nekada dogodilo da naidje tip i da te ostavi bez daha..
da ga toliko poželiš da ništa drugo nije bitno..
da ti kolena klecaju kada ga vidiš..da stalno pogledom prelaziš masu tražeći njega..

Nikako, to sam bas naglasila. Ona je zaljubljena u njega, a ja ne umem da joj dam savet jer bi moj savet doveo do toga da izgubi i posao i njega. Moj savet bi bio da odmah prekine vezu i trazi drugi posao, ali se tu postavlja pitanje te njene zaljubljenosti u tog lika, tj. kako da savetujem nekoga da raskine sa nekim do koga mu je zapravo stalo.:confused:

Razumem ja tebe, ali mi opet nije jasno, sta trazi sa tipom koji je toliko stariji od nje (mada godine nisu toliko bitne), koji je ozenjen (procitaj moj potpis: ne pozeli nista tudje, svi smrtni gresi u tom su grehu), koji jos ima i par slicnih... Zar nije normalnije da nadje nekog kome ce biti jedna i jedina... Koji ce sve njoj da podredi... Da ima svaki njegov trenutak... Njegovu paznju... Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji mogu toliko da nipodastavaju sebe...

Ja tebe u opšte ne razumem..i te tvoje kategorične tvrdnje..kao da li je normalna ...
da ti kolena klecaju kada ga vidiš..da stalno pogledom prelaziš masu tražeći njega..

Americki filmovi su cudo... Samo jos da pomenes da je neko u toj masi gej... Jer nema americkog filma bez pederaja...

Razumem ja tebe, ali mi opet nije jasno, sta trazi sa tipom koji je toliko stariji od nje (mada godine nisu toliko bitne), koji je ozenjen (procitaj moj potpis: ne pozeli nista tudje, svi smrtni gresi u tom su grehu), koji jos ima i par slicnih... Zar nije normalnije da nadje nekog kome ce biti jedna i jedina... Koji ce sve njoj da podredi... Da ima svaki njegov trenutak... Njegovu paznju... Nikad mi nisu bili jasni ljudi koji mogu toliko da nipodastavaju sebe...

Pa da, ni meni nije jasno... ponekad imam utisak da je dobro poznajem, ali kad progovorimo o temi tog lika, jednostavno se stvori barijera i ko da nista ne kapira u vezi sa njim. Jako nezahvalna situacija za mene od koje stalno trazi savet i pita sta da radi.

i onda se oslepi, a koja oslepi, zovu je slepica :roll:

baš to..
govorim uopšteno i za žene i za muškarce..
e sad pitanje je karaktešra čoveka,šta on hoće,da li želi tajnu vezu i muku koja ta veza donosi ili nešto drugo..
ne volim da osudjujem ljude tek tako..ali zna se šta je idealno,no tog idealnog često puta nema..
i onda nastaju "slepci i slepice"
a život ide dalje..i prolazi..brzo..

Pa da, ni meni nije jasno... ponekad imam utisak da je dobro poznajem, ali kad progovorimo o temi tog lika, jednostavno se stvori barijera i ko da nista ne kapira u vezi sa njim. Jako nezahvalna situacija za mene od koje stalno trazi savet i pita sta da radi.

Koliko vidim, nema tu saveta koji bi joj se svideo... Daj joj do znanja kakvo je tvoje misljenje, ali isto tako i da se radi o njenom zivotu... Odluka je samo na njoj...

ne, nije mi se dogodilo da mi naidje tip sa dvoje odrasle dece, ženom,sa nekoliko ljubavnica istovremeno, o fizičkom izgledu kako ga je bar Jeka opisala da ne pričam, koji me zajebava, a ja zena u najboljim godinama, treba da zasnivam svoju porodicu, kad me verovatno bar neki fin muskarac koji je slobodan zeli...

ne, mogu samo da se ispovracam na takvog i da mi kolena klecaju od uzasa.

ne, nije mi se dogodilo da mi naidje tip sa dvoje odrasle dece, ženom,sa nekoliko ljubavnica istovremeno, o fizičkom izgledu kako ga je bar Jeka opisala da ne pričam, koji me zajebava, a ja zena u najboljim godinama, treba da zasnivam svoju porodicu, kad me verovatno bar neki fin muskarac koji je slobodan zeli...

ne, mogu samo da se ispovracam na takvog i da mi kolena klecaju od uzasa.

Da nećeš da se udaješ..
ženio bih se:think:

Back